Moje nejoblíbenější alba této kapely. Ale na prvním místě je stejně I. Nechápu, jak toto mohli nahrát v podstatě na jeden zátah, v tak krátké době.
Tak tak, dá se to popisovat různě, ale tvorba je psychická záležitost, to není něco, co se "vyrábí". Proto jsem kdysi neměl rád většinu české hudby. Naši muzikanti nebyli connected. Hlavně jazz byl takový ukoptěný, usnažený, ale i rock od půlky sedmdesátých dále. Všichni se snažili dělat "kvalitu", "avantgardu", "underground", ale nějak to pořád nebylo ono. Byli jsme tu svázání vším možným, a dosud v podstatě jsme a i jinde ve světě je to stejné.zero píše:Vím, že to pro některý lidi bude znít jako blábol, ale je to prostě tak. Takováhle deska nevznikne tak, že si muzikanti řeknou - teďka natočíme desku. Když seš připravenej, tak "to přijde" a pak už to jde samo. Uslyšej to v hlavě a pak už jde jenom o to pomocí hudebních nástrojů to přivést do reality. Říkej tomu třeba vnuknutí nebo že to stáhnou z jiný dimenze.
Som rád, že nie som jediny "hluchon"Peer píše:Já mám komplet Led Zeppelin od Classic Records.
Zvukově je to opravdu výborné.![]()
Tak jsem tyto nahrávky ještě neslyšel.
Peere, někdy budeme muset porovnat sbírku mých japonských LP a tvých od C.R.Peer píše:Já mám komplet Led Zeppelin od Classic Records.
Zvukově je to opravdu výborné.![]()
Tak jsem tyto nahrávky ještě neslyšel.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host