MA recordings

Dnes hraje nebo hrálo ...
pasul
Kontaktovat uživatele:

MA recordings

Příspěvek od pasul »

Musím se podělit s váma o zkušenosti s tímto vydavatelstvím. Jako první kdo tady na českém fóru upozornil na toto vydavatelství byl Ciba. Tímto mu patří velký dík. Todd Garfinkle je člověk, kterému patří toto vydavatelství. Kdysi popužíval na nahrávání DAT Recorder Pioneer D-07 a špičkové mikrofony. Jde o mokrofony DPA(Nejde u Dudka!). Z nich šel signál přímo do tohoto recorderu. Ten pioneer byl komplet předělán. Na všech pozicích samozřejmě lampy. Jak jinak. Momentálně to je již historie. A Todd používá zařízení napájené bateriemi a signál zaznamenává přímo do DSD. Jde o Korg MR-1000 a nebo Sound Devices 702. Samotné nahrávky Todd ověřuje na přehrávači Emm Labs. I podle něj nejlepší na světě. Což musím potvrdit. Následuje systém STAX.

Včera mě došel poslední balík CD od něj. Mám skoro všechny CD co vydal. Chybí snad 3 kousky. No a v balíku SACD MAonSA. Je to výběr. Takže všechno nesedne každému, ovšem za mě musím napsat, že to je jednoznačně nejlepší SACD co do kvality co mám já ve sbírce. O CD se v této souvislosti opravdu nemá cenu bavit. Rozdíl je opravdu až moc velký. Naprosto špičkové podání prostoru, detajlů. Nejlepší placka co jsem kdy doma slyšel. Měli by jste všichni vyzkoušet. Kdyby někdo chtěl vyzkoušet, tak se ozvěte. Pomůžu komukoli.

Obrázek

Hopp
Kontaktovat uživatele:

Re: MA recordings

Příspěvek od Hopp »

MA Recordings vydava spickovo nahrate audiofilske kusky prevazne povodnej hudby juzanskych ale aj inych narodov, kde sa objavuje mnozstvo dobovych nastrojov. Ma velmi prehladnu web stranku http://www.marecordings.com a vdaka ukazkam niektorych skladieb sa da zistit, ci konkretne CD bude posluchacovi hudobne vyhovovat. Zvukova kvalita nahravok je referencna. Priestor, v ktorom su skladby nahravane je pri reprodukcii taky realny, ze nepochybujete o tom, ze sa nachadzate spolu s hudobnikmi povedzme v kostole. Jasne vnimate nielen pravo-lavy, ale aj predo-zadny priestor. Vlastnim 5 kuskov, z ktorych davam do pozornosti nasledovne dve CD:

La Segunda - Sera una Noche
Obrázek

Peter Epstein - Old School
Obrázekl

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Opravdu jsem ještě všechny nahrávky neslyšel, ale seznam těch co mě se líbí, by byl velice dlouhý. Zaměření Hopp popsal velice přesně. Možná nejlepší řešení je zakoupení toho sampler od MA recordings a hned si člověk udělá obrázek. Zvuková kvalita je na takové úrovni, že opravdu nic lepšího není.

efičák
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od efičák »

Pašul pokud opravdu komukoli, poprosil bych o zapůjčení toho výběru.
Tech pár kusů audiofil. nahrávek mám ještě od dioka, asi to bude ještě o kus dál.
Samozřejmě jen CD a hybrid SACD s cd vrstvou.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

Robine i já se hlásím a taky nemám SACD.Jěště dotěrnou otázku jak můžeš podložit své tvrzení,že EMM Labs je nejlepší na světě?

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Zappa - Já vím. Ber to síše jako klasickou ukázku toho, že co je doma je vždy nejlepší. A kdo si myslí opak je vůl. Ale na obranu Emm. Je to opravdu jden z nejlepších přehrávačů, které patří do absolutní špičky a to jak zvukem, tak i cenou. Jediná mě známá konkurence je Nagra a jejich CD přehrávač. No ale určitě víš jak to je. Ne do každého aparátu a ne každému se to bude líbit. Je to jen takové tvrzení co zaznívá od mnoha lidí. Samozřejmě hlavně od těch, co to doma mají.

Jinak kdo chce to SACD, tak napište. Cena bude do 450Kč. Kurz je dole a s Toddem se dá bez problémů domluvit. Poštu nechte na mě. To si zařídím. CLO DPH nehrozí. Takže směle se hlaste.

Efičáku udělám ti kopii. Mám plextor vypalovačku a média MFSL. Ještě z dob blbnutí s pálenkama. :mrgreen:

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mark Levinson »

Efičáku, tak to nevím jestli vyjde.
Tuto nabídku (Plextor+MFSL) jsem taky jednou obdržel, ale skutek utek :D.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Mark Levinson píše:Efičáku, tak to nevím jestli vyjde.
Tuto nabídku (Plextor+MFSL) jsem taky jednou obdržel, ale skutek utek :D.
Aha. Ty potvoráku. A že jsi se nepřipoměl! O co šlo? Opravdu mě to zcela vypadlo z palice. Někomu dalšímu jsem ještě něco slíbil? Ať to vemem jedním vrzem.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Co jsi ještě slíbil?
Mně, že při osobní návštěvě u Tebe si mohu odnést 10 ks CD dle vlastního výběru.
Ty si teda už nic nepamatuješ :D.

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Jako že otvírám sklady jo? :mrgreen: To bych nikdy neudělal. Do mojí sbírky nesmí nikdo ani šáhnout. I dětičky to již pochopily. Tam je zákaz vstupu pod pohrůžkou okamžitého tvrdého trestu v podobě mučení hlady a bez večerníčku. :lol:

vitek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od vitek »

Jinak kdo chce to SACD, tak napište. Cena bude do 450Kč. Kurz je dole a s Toddem se dá bez problémů domluvit. Poštu nechte na mě. To si zařídím. CLO DPH nehrozí. Takže směle se hlaste.

Efičáku udělám ti kopii. Mám plextor vypalovačku a média MFSL. Ještě z dob blbnutí s pálenkama. :mrgreen:[/quote]

Hledal jsem nějaké ukázky MAonSA a nic...kdybych mohl poprosit o kopii, tak bych byl moc rád. Budu v sobotu v centru Ostravy tak můžu někam dojít, či dojet. Byl jsem teď na jihu Moravy pro vínko tak si vyber bílé či červené...ať máš na večer...

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

vitek - Určitě se domluvíme. Pošlu, zašlu. V sobotu to bohužel neklapne.

Mark Levinson
Kontaktovat uživatele:

Mne by zajímal ten Hoppův tip Peter Epstain-Old school. Taky jsem hledal nějaké ukázky, ale je tam vždy jen jedna skladba a to ještě malý kousek. V tomto případě se to dlouho rozjíždí, takže z toho člověk moc nemá. Taky bych poprosil o vzorek.

Tomáš
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Tomáš »

to Pasul

daly by se přes tebe objednat nějáké ty Caro Mitis SACDs,tak 3 kousky ?
dík

pasul
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pasul »

Tomáš - Určitě ano. Ovšem na to spěchej. U některých titulů, tam je pouze pár posledních kousků a Todd tvrdí, že další už nebudou.

Odpovědět