Audio Video Show Praha 2018

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Michel
Kontaktovat uživatele:

Re: Audio Video Show Praha 2018

Příspěvek od Michel »

Foto z výstavy . . .
Přílohy
AVS2018_IMGL0331 BW.jpg

pulenej
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od pulenej »

tyhle vyšperkovaný sestavy za nesmysly nejsou pro audiofily ale cenově pro znuděný majitele fabrik
takový lidi většinou neví co kupují ..kupují dost často předražený pozlátko .tak se tomu výrobci cenama evidentně
přizpůsobili ..sky is the limit :evil:
za mě poslední výstava .. buď se tam vystavují takovýhle věcí mimo normální lidi nebo vesměs nesmysly
mě zaujaly jako jedny z mála suprový koncáky od Říhy za rozumnej peníz
toť můj čistě praktický pohled ..už nikdy více :|
podotýkám že nečekám že slušná sestava bude dneska za 100 tisíc ..to nejsou žádný peníze
ale siliče od Audionetu za x mega je totální drzost .. to dělá z kupujícího v podstatě hned debila co si neváží svých peněz

Fidas
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Fidas »

Michel: hodně kvalitní fotky, to asi není focené mobilem, že? :-)

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od sonofstars »

Kousnu vsechno, nikdo neni neomylny, ale jeste jsem neslysel nikoho napsat, ze by ty bevecka 702s2 hraly na vystave (dokonce i mimo ni) excelentne.
Tady bych spise odhadl, ze autor clanku je bud hluchej nebo to tak s ohledem na sponzoring napsat musel 😂😂😂

koudelka
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od koudelka »

Myslím, že autor rozumí možná lecčemu, ale HiFi to určitě není, viz. citace

"Téměř umělecky působí koncové zesilovače Burmeister, z nichž nejvyšší model Burmeister 911 Mk3 přijde na více než půl milionu. Zájem návštěvníků se soustřeďoval na o polovinu levnější agresivně designovaný model Burmeiser 956 Mk2, který se vyznačuje zajímavým provedením chlazení."

*headbang*

Papolius
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Papolius »

Sonofstars- ty BW hrály alespoň lépe než velké Klipsche, to byl pravý průser :mrgreen: model si nepamatuji .

Odar

Příspěvek od Odar »

sonofstars píše:
11 bře 2018 19:05
autor clanku je bud hluchej nebo to tak s ohledem na sponzoring napsat musel 😂😂😂
Vzhladom na tvoju nadmernu aktivitu v konkretnom vlakne tvojho oblubeneho vyrobcu hifi techniky by som si radsej zvazil taketo konstatovania. Mohlo by sa to obratit proti tebe *sunglases*

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Mily Odare, ja jsem tam napsal tri smajliky to by mohlo naznacit emoce psaneho textu. ;)

Dale je vazne s podivem, ze i kdyz mame mnoho ruznych nazoru tak na ruzna tema, tak zatim jsem nenasel opravdu nikoho, kdo by jen trochu vyzdvihl 702s2. NIKOHO. 🤔

To i ja napisi, ze se mi nove bedny urciteho vyrobce nelibily, nebo ze jsou dost velke, pro me nepouzitelne, .... Ted se na vlakne resi co se nelibilo a je to pro mne velice poucne. Tyka se to kabelu, akustiky. Tu zrovna resim (napisu az utichne vystava) pretlumeni me tedy obohati.

No a k memu vlaknu, no nevim co dodat. Ale to je tim, ze me neznas osobne. Jsem proste mladej nadsenej kluk, ktery z toho ma uprimnou radost. Fakt za tim nic netreba hledat. Ale diky za upozorneni. Mozna jsem to napsal moc explicitne. 😉

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Papolius
Klipshe jsem 3x obesel a vzdy kdyz jsem tam chtel vejit, tak me napadlo neco jineho - mozna intuice? 😂 Ne skoda, mohl jsem alespon vedet osobni pocit. 😉

Koudelka
To me taky bralo oci, ale jeste jsem to kousnul. 😂 Bewecka ne.

Odar
Jeste me napadla jedna veta. Ja jsem jen kluk co si pise s chlapama na webu o svem konicku, ale on je “novinar” proto jsem si chtel trochu rypnout. Me posledni dobou totiz berou vsichni certi kdyz vidim co “novinari” pisou. Ale je asi holt doba elektronicka, web snese vse. 🙈

Odar

Příspěvek od Odar »

Mňa zas berú čerti, keď sa tu všetci tvária, ako má každý nárok na svoj názor a každý má svoje uši, ale keď sa vyskytne niečo, čo ide proti prúdu, tak to už neplatí.

Stačí si prečítať hoci vlákno Srolla VS káble. Už sa tam hľadajú komerčné zámery zo strany NA, pritom si len dovolil napísať svoj názor na káble, ktoré tam boli zapojené.

Takže asi tak. Groteska.

sonofstars
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

No to mas take pravdu Odare. Obcas je to tezke ukocirovat to tady. Ale nekdy staci i jen lehce upozornit mezi nami uzivateli (jako ty me) a rozumny clovek pochopi. 😉

Miero
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Miero »

Tie 702s2 boli mozno az na jamo/kef najlacnejsie hrajuce repro vo velkych miestnostiach. IMHO hrali velmi slusne, na to v akych podmienkach (velka miestnost) boli.

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Letos se mi výstava opět líbila. Většinou překvapivě dobrý zvuk. Je to zvláštní, když jsem s hifi začínal tak před 10-ti lety, tak se mi na této výstavě zdál zvuk povětšinou špatný. Buď se tak zlepšilo hifi nebo jsem si zvykl :?

Letos pro mě nejlepší:
- Riha Audio - tady jsem strávil asi 2 hodiny poslechem. Konečně sestava, která hraje i výšky. Jak neteče krev z uší, nemá to smysl *bravo* Ne to trochu přehánim, ale bylo vidět, že na tvrdou hudbu je to asi laděné. Také měli dobré občerstvení jako jedni z mála, možná jediní. Ano jídlo určitě vylepší dojem z poslechu, z toho by se měli poučit i ostatní vystavovatelé. Určitě nejsem sám, kdo to ocení více než pěkné hostesky
- Audiovector
- aktivní monitory Genelec (to přehrálo většinu skutečného hifi)
- Xavian potěšil, akorát trochu pod dekou. Překvapilo mě, že i značka jako Yamaha může celkem hrát.
- Buchardt - za 1850 EUR uzavřené regálovky s jako fakt dost dobrym zvukem. Cenu bych tipoval o hodně vyšší.
- Sluchátka Klipsch Reference za 35 tis. Nečekal jsem od této značky něco, co by stálo za řeč. Ale ty sluchátka jsou minimálně ve třídě HD800 ne-li lepší. Drahý sluchátka umí dneska každej, ale aby to tý ceně odpovídalo, to už ani ne.

Nejhorší:
- vše s elektronkama (jak ty bláta bez výšek můžete mít rádi?)
- Dali

Na Šroll vzhledem k extrémnímu hype na tomto fóru jsem byl hodně zvědavý, ale měl jsem smůlu. Buď byl neustále plný salonek nebo hrála nesmyslná hifi hudba s jedním nástrojem apod. A to jsem chodil kolem celkem často. Takže nevim jak to hraje.
kabelguru.cz

kefoun
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kefoun »

Trošku mi všichni ty sroll fanatici přijdou hluchý, připadá mi to stejně ujetý jako lidi co si koupi oktavku nebo superba a myslí si že mají nejlepší auto na světě, jenom protože je české. Sroll opravdu neni nejlepší zesilovač na světě a ty nové bedny už vubec ne, jak si tu spousta lidí myslí *headbang* *headbang* *headbang*

Jinak nejhoší zážitek výstavy asi klipch *thumbs down*

Odpovědět