Audio Video Show Praha 2018
Re: Audio Video Show Praha 2018
Jen na oběd? Raději s ní posnídat 

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Hoši, jen si užívejte, dokud můžete. Až na Srolla vlítnou, jako na F1, budete mít nejen po ptákách, ale i po jiných zvířátkách... 

Abychom tomu zabránili navrhuji na příští ročník do hlasování zahrnout i souboj o nejhezčí hostesky.
Třeba to pro vystavující bude motivace. 

Jedna červená sukuba a je to tu plné tesťáku. Že by to byla kobra z které si čiknu do čínského textilu, to teda nevím
.

- sonofstars
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zase na druhou stranu kdyz se nekomu nelibil poslech Srolla, tak mohl alespon koukat - a nemyslim na konstruktera 
.. a proč tu tedy není fotka toho "ne-konstruktéra". Já na výstavě nemohl být a teď jsem o ten zážitek ochuzen 

Náhodou myslím, že i pohled na konstruktéra, hrdě nosícího placku se svým vzorem (kterému se pomalu začíná i podobat), byl zajímavý. A když tak s odstupem přemýšlím o osazenstvu stánku, dochází mi, že to nebyla placka samoúčelná. Jen mi vrtá hlavou otázka... Kde zůstal Bobík? A kdo to je?sonofstars píše: ↑19 bře 2018 21:13Zase na druhou stranu kdyz se nekomu nelibil poslech Srolla, tak mohl alespon koukat - a nemyslim na konstruktera![]()