Brněnský podzim 2008
Re: Brněnský podzim 2008
Drcnem do teba , a uz je to jasne 

No, vzhľadom na to, že sme sa videli len toť nedávno, je tu šanca, že Ťa neprehliadnem 

Včera som si bol obzrieť miesto činu, teším sa 

Jihočeši,
nikdo nejede? Stále ještě mám v autě místo!
Odjezd z ČB v sobotu v cca 7-7:30, návrat v sobotu pozdě večer.
Popř. mohu někoho vzít na trase (J.Hradec, Pelhřimov, D1, Brno).
nikdo nejede? Stále ještě mám v autě místo!
Odjezd z ČB v sobotu v cca 7-7:30, návrat v sobotu pozdě večer.
Popř. mohu někoho vzít na trase (J.Hradec, Pelhřimov, D1, Brno).
Letos nejedu, neb chystáme se sborem koncert, který bude zrovna v neděli a celou sobotu bude zkouška... Užijte si to
.

Kdo chce, může si cestou na (nebo z) BP 2008 koupit slovenský časák HIGH END u mě v kanclu na Olomoucké 164a,v Brně (zastávka MHD Staré letiště, je to 2 zastávky od místa podzimu).
Budu mít i první, i nejnovější číslo (vyšlo dneska 14.11)
Na přání organizátorů se časopis nebude prodávat na výstavě, aby se nerušila atmosféra.
Kdo má zájem o časopis:
tel: 728916541
email: furiousel34 -zavinac- seznam.cz
Budu mít i první, i nejnovější číslo (vyšlo dneska 14.11)
Na přání organizátorů se časopis nebude prodávat na výstavě, aby se nerušila atmosféra.
Kdo má zájem o časopis:
tel: 728916541
email: furiousel34 -zavinac- seznam.cz
aragorn - riaudio - v celku pohoda ale dunelo to tam jedna radost, cim to bolo sposobene neviem, cakal som viac.
bv-audio - povodna zostava, niekedy az moc vysok a celkovo agresivny zvuk.
bv-audio - dispre - audionet - to uz bolo velmi zaujmave, vysky ukludnili, zvuk sa vyplnil, basov bolo pomenej ale rychle a neduniace, oproti tejto kombinacii aragorny dost zaostali,,,
tak realne zahranu trubku som este nepocul ako od bv, sposobene to mohlo byt extremnou hlasitostou, da sa povedat ze koncertna ziadne bedne nehrali tak hlasno.
acon - nevhodne zaradenie pocas najazdu na gulas takze v sale bol velky hluk kedze vsetci stali v rade a rozpravali a buchali lyzicami, acony hrali tichsie a kedze sme sedeli blizko rady takmer ich nebolo pocut neskorsia vymena kablov, potom predzosilovacov z coho vznikol trosku chaos, klinec tomu dali uzasne vybrate skladby ktore dovtedy nehrali, ako black sabbath atd.,
po case sa to ukludnilo ale stale tam bol urcity hluk z gulas party a ked uz sa to konecne dostalo na pocuvatelnu uroven ich casovy limit na predstavenie bol na konci.
nastupili pasivy quadral a jbl, hralo to celkom slusne, kedze to uz bolo v neskorsich hodinach a ohucany z celeho dna sa uz skor rozpravalo ako pocuvalo.
slusna akcia, hodnotnejsia ako nejaka highend vystava oplati sa prist.
bv-audio - povodna zostava, niekedy az moc vysok a celkovo agresivny zvuk.
bv-audio - dispre - audionet - to uz bolo velmi zaujmave, vysky ukludnili, zvuk sa vyplnil, basov bolo pomenej ale rychle a neduniace, oproti tejto kombinacii aragorny dost zaostali,,,
tak realne zahranu trubku som este nepocul ako od bv, sposobene to mohlo byt extremnou hlasitostou, da sa povedat ze koncertna ziadne bedne nehrali tak hlasno.
acon - nevhodne zaradenie pocas najazdu na gulas takze v sale bol velky hluk kedze vsetci stali v rade a rozpravali a buchali lyzicami, acony hrali tichsie a kedze sme sedeli blizko rady takmer ich nebolo pocut neskorsia vymena kablov, potom predzosilovacov z coho vznikol trosku chaos, klinec tomu dali uzasne vybrate skladby ktore dovtedy nehrali, ako black sabbath atd.,
po case sa to ukludnilo ale stale tam bol urcity hluk z gulas party a ked uz sa to konecne dostalo na pocuvatelnu uroven ich casovy limit na predstavenie bol na konci.
nastupili pasivy quadral a jbl, hralo to celkom slusne, kedze to uz bolo v neskorsich hodinach a ohucany z celeho dna sa uz skor rozpravalo ako pocuvalo.
slusna akcia, hodnotnejsia ako nejaka highend vystava oplati sa prist.
Předně bych chtěl smeknout hučku před organizátory za to, že do něčeho takovýho jdou. To chce hodně úsilí, nadšení a energie. Na akci jsem se dostavil před 10:00 ráno a před 16:00 jsem musel odejít, protože tohle pro mě prostě není. Člověk tam uvidí na vlastní oči železo, jaké jen tak pohromadě neuvidí, já tam byl především kvůli prezentaci BVa, ale nějaký poslech? V sále někteří ani při hraní hudby nedokázali projevit slušnost a trochu úcty a aspoň trochu se ztišit, mnohé hloučky diskutovaly opravdu poměrně nahlas, hudba nehudba, z jiných jsem měl dojem, že se tam přišli najíst a napít (nic proti), ale pro mě atmosféra nula. A to je to. Neříkám, nejednalo se čistě o poslechový dýchánek, ale i tak.
Jinak BV audio pro mě skutečně dobrý, v domácích podmínkách v dobře zatlumené místnosti bych si to opravdu dokázal představit, i když v původním složení bylo trochu ostré a agresivní, ale skutečně se mi to líbilo. A to i s HD970. Poté, co se několik hlasů z posluchačstva domáhalo jeho výměny za audionet (ze stylu pokřiků jsem nabyl dojmu, jako by říkali, ať tu sračku vyhodí, až jsem si říkal, jestli poslech tak levné hračky, navíc s Tesco all in one designem není pro někoho vůbec pod úroveň, snad především kvůli ceně samotné), projev se skutečně zjemnil a kultivoval, každopádně byl mnohem míň řezavý, ale kolikrát že to audionet stojí víc? Těsně před výměnou CDP a po ní, byla pro srovnání puštěna tatáž skladba, bohužel nevím, co to bylo, ale celé to stálo na base. Nemůžu si pomoct, ale při tom rychlém sešupu dolů, jsem mnohem jasněji definované slyšel jednotlivé tóny z HD970. Všechno je to jistě otázka celého řetězce, ale za ty prachy, je to podle mě hodně dobrej stroj, ač pro mě trochu ostrý, což se jistě dá doladit zase jinde. Mimochodem, HD970 ani neprodávám, ani nemám, ani neplánuju mít.
Závěr? Akce jistě dobrá, ale bohužel nic pro mě, kterému mimo navštěvování koncertů zbývá poslouchat doma nebo nasáčkovat se ke kamarádům s lahvinkou a poslouchat tam v klidu.
Jinak BV audio pro mě skutečně dobrý, v domácích podmínkách v dobře zatlumené místnosti bych si to opravdu dokázal představit, i když v původním složení bylo trochu ostré a agresivní, ale skutečně se mi to líbilo. A to i s HD970. Poté, co se několik hlasů z posluchačstva domáhalo jeho výměny za audionet (ze stylu pokřiků jsem nabyl dojmu, jako by říkali, ať tu sračku vyhodí, až jsem si říkal, jestli poslech tak levné hračky, navíc s Tesco all in one designem není pro někoho vůbec pod úroveň, snad především kvůli ceně samotné), projev se skutečně zjemnil a kultivoval, každopádně byl mnohem míň řezavý, ale kolikrát že to audionet stojí víc? Těsně před výměnou CDP a po ní, byla pro srovnání puštěna tatáž skladba, bohužel nevím, co to bylo, ale celé to stálo na base. Nemůžu si pomoct, ale při tom rychlém sešupu dolů, jsem mnohem jasněji definované slyšel jednotlivé tóny z HD970. Všechno je to jistě otázka celého řetězce, ale za ty prachy, je to podle mě hodně dobrej stroj, ač pro mě trochu ostrý, což se jistě dá doladit zase jinde. Mimochodem, HD970 ani neprodávám, ani nemám, ani neplánuju mít.
Závěr? Akce jistě dobrá, ale bohužel nic pro mě, kterému mimo navštěvování koncertů zbývá poslouchat doma nebo nasáčkovat se ke kamarádům s lahvinkou a poslouchat tam v klidu.
Pár foto z vydarenej akcie.
http://fotoalba.centrum.cz/photos.php?aid=1701195
Ďakujem organizátorom.
http://fotoalba.centrum.cz/photos.php?aid=1701195
Ďakujem organizátorom.
Tak tady se nic moc nepíše, ještě že na ostatních forech jsou sdílnější. Jen by mě opravdu zajímalo, jak to je s těma Aconama, proč se to nikomu nelíbilo.Majitel mlčí, zřejmě někde v koutku lituje svého nadšeného rozhodnutí a té práce, co mu stěhování muselo přinést.
Noble Audio - výroba a prodej
Podľa mňa ACONY jednoducho nemali dostatočný výkon na takú miestnosť
a možno hrali v aj v limitácii.
a možno hrali v aj v limitácii.
Nevím proč by se to tady mělo řešit,když od tud tam nikdo nebyl.Tak to prostě je.Lidé radši tlachaj na internetu,ale někam vyrazit na akci-to se moc nenosí.Ale zase sraz v Rožnově byl dost obsazen.Tak nevím.Vystavované systémy se nelíbí?Nebyl tam gramofon?Není možné,aby se to všem zrovna nehodilo.
pasul
myslím, že dost lidí na Brněnském podzimu odrazuje to, co se o něm všeobecně ví: že to bude hrát opravdo, ale opravdu HODNĚ nahlas...
myslím, že dost lidí na Brněnském podzimu odrazuje to, co se o něm všeobecně ví: že to bude hrát opravdo, ale opravdu HODNĚ nahlas...
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Mne by zajimaly ty Dyanaudio Concequence,jak hraly?
Ty tam nebyly předvedeny.