High End Praha 2009

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Odpovědět
boxer

Re: High End Praha 2009

Příspěvek od boxer »

To som Oleg pochopil. Ale a k ú ?

Nehambi sa.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Acon píše:ČS hifisti, hlavne kutilovia, ktorých výrobky sa okrem ich obývačky nikde nepresadili, majú plné huby rečí ako to na výstavách nehrá :roll: V princípe mi je to jedno, za seba to vnímam inak. Som rád, že sú výrobcovia, ktorý vyrobia veci, kvôli ktorým sme ochotný cestovať 100vky km a stretnúť sa. To, že nie všetky oslovia každého mi je celkom jedno.
Tohle všechno může být. Je dobře, že taková akce je i když to tam často nehraje. Já například Vincenty dříve na výstavách nemusel. Poslech v domácích podmínkách pro mě znamenal, že jsem si je domů pořídil. U většiny těch věcí předpokládám, že by to i dokázaly líp než na výstavě. Jen bych zdůraznil svůj podiv jak to, že to prý v zahraničí zhusta hraje. U nás to nejde ze stejného důvodu, proč musíme stavět nejdražší dálnice?

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

To Rowing :
JJ v pohodě
Ono si nás s Renownem plete hodně lidí a už kolikrát jsem se s tím setkal.
Asi je to tím, že jsme oba gramofonoví nadšenci, oba z Moravy a naše nicky začínají na "R" a dále obsahují "n", "o" a především také v češtině netradiční "w".
A ještě máme něco společné :

Rowing = angl. veslování, rowing boat je člun s vesly

HMS Renown - bitevní loď postavená v roce 1914, foto z roku 1942
Obrázek

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

*offtopic*
Renown byl bitevní křižník, sesterská loď Repulse, kterou společně s Prince of Wales potopili japonci. Na rozdíl od Repulse Renown myslím přežil i 2.sv.válku. ;)

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

*offtopic*
ano Tome, Renown byl bitevní křižník třídy Renown-class. *palec*
Jeho dvojče byl Repulse, který potopili Japonci u Kuantana. Ten mám ve své e-mailové adrese :D
Ještě měli v plánu postavit třetí loď s názvem Resistance, ale tu ani nezačali stavět ....
*offtopic*

capouch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od capouch »

*offtopic*
hm tak já na tebe mám jinou adresu, musim si uložit tuhle "lodní" *palec*
V každym případě to potopení Repulse znamenalo, že si Anglie začla uvědomovat potenciál letadlových lodí.
A Renown válku přežil, už sem to nalistoval :D

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

boxer píše:To som Oleg pochopil. Ale a k ú ?

Nehambi sa.
nehambím sa, len tu nechcem rozvíjať *offtopic* . Môj rozvíjajúci sa koníček je offroad. Kúpil som si Land Rover Discovery, zaregistroval sa v ich klube a už som bol chytený. Je to ako z hifi. Niekto si niečo kúpi, zaregistruje sa na nevinne vyzerajúce hififórum a už sa v tom vezie :mrgreen: Zatial sa bránim drastickým upgrade mojej leštenky (ako ortodoxní offroadisti nazívajú autá bez škrabancov..., ale ako vyšlo slnko už ich pár pribudlo). Príroda volá a nedostupné terény lákajú. Skôr či neskôr pribudne aspoň naviják a nejaké MudTerrain pneu.
Obrázek
agavel píše:
Acon píše: Tohle všechno může být. Je dobře, že taková akce je i když to tam často nehraje. Já například Vincenty dříve na výstavách nemusel. Poslech v domácích podmínkách pro mě znamenal, že jsem si je domů pořídil. U většiny těch věcí předpokládám, že by to i dokázaly líp než na výstavě. Jen bych zdůraznil svůj podiv jak to, že to prý v zahraničí zhusta hraje. U nás to nejde ze stejného důvodu, proč musíme stavět nejdražší dálnice?
Aj tam to hrá priamoúmerne k cene a prípravy expozície. Na rozdiel od Pražskej, alebo Bratislavnskej výstavy majú zahraniční vystavovatelia väčší a bohatší trh a zvládnutá výstava im investície vráti. U nás je to o masovom výlete podpapučových oteckov, ktorí idú slintať nad elektronikou napriek tomu, že sú hluchí a aj tak si kúpia all in one z Tesca. Tých dopĺňame my, "pemúdrelí" členovia rôznych hififór a na záver to zabijú čeští blastýři a sloveský kutilovia, ktorí také niečo postavia za 10tinu ceny a hodne nahlas to tak aj prezentujú. Podľa toho vyzerá aj úroveň výstavy v danom regióne. Ako som spomínal, mne osobne to zasa až tak nevadí. Beriem to tak ako to je a teším sa zo stretnutí s kamošmi.

agavel
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od agavel »

Acone, tak říkáme vlastně to samé. Výstavy i trh hifi u nás stojí za houby. Jen myslím, že taťky, co nakupují all in one z Tesca, jsme tam opravdu nepotkávali. Pro ně je tohle úplně mimo lidské chápání, což nutně nemusí znamenat, že jsme na tom lépe, než oni.
*offtopic*
Pěkný vůz. Svezení ve velkém autě je něco jako velké hifi. Stejně skvělé pocitově a stejně nechutné z environmentálního pohledu. Mašiny jako ta tvoje jsou u nás bohužel mimo, protože všude někdo žije. Po dostaveníčku offroad klubu člověk svůj oblíbený les někdy nepozná. Horší jsou v tomto tedy motorky a čtyřkolky (a nejhorší většinou průchod lesní techniky). Takže vlastně zlaté hifi. Ale členové offroad klubů vyrážejí za svým koníčkem na Ukrajinu a vracejí se rozhodně bez leštěnky. To jsou končiny, kde takové vozy mají i hlubší smysl. Jo a ještě v rozvojových zemích jsou terénní pickupy zdrojem rekordů v převozu množství nákladu a lidí současně na jednom voze.

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

agavel píše: Mašiny jako ta tvoje jsou u nás bohužel mimo, protože všude někdo žije. Po dostaveníčku offroad klubu člověk svůj oblíbený les někdy nepozná.
Nemôžem súhlasiť. Ku mne na chalupu sa bez offroadu nedostanem a to nehovorím, že potrebujem potiahnuť aj cca 1,5-2t príves. Kúpa auta vychádzala z potreby, inak by som svoje pôvodné ešte dlho nepredal.
A s tým klubom offroad tiež nemáš pravdu. Hádžeš ľudí do jedného vreca. Bol si sa niekedy pozrieť na nejaký ročník napr "offroad Tysovec" s účasťou 400 posádok? Žiadne ničenie prírody sa nekoná, trať je prísne vyberaná práve s citom pre prírodu. Je to o ľuďoch tak ako vo všetkom.
ale to už sme hodne mimo témy. *offtopic*

mario kempes
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mario kempes »

Acon

Tysovec? :o :o :o

Acon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Acon »

Sorry, Tisovec. Nepomôžem si, pýta sa tam Y

Mih
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mih »

Na www.hifi-voice.com vyšlo pokračování o výstavě. Dále je tam i pohled B. Sýkory.

Machalík
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Machalík »

To by mě zajímalo, z jakýho environmentálního pohledu je velký hifi nechutný. To je zase pěknej kastračně-politickokorektní kec :(

manicka
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od manicka »

Tak to taky nechápu:
V zimě je to výborné topení s přidanou hodnotou.
No a v létě? To je normální člověk na kole...

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Nějak nám to uteklo od tématu.
Nebylo to jen o aparátech, ale i o návštěvníkách:
ObrázekObrázekObrázek

Tahle fotka jednoho z návštěvníků se mi vyloženě líbí:

Obrázek
Noble Audio - výroba a prodej

Odpovědět