High End Praha 2009
Re: High End Praha 2009
Tohle všechno může být. Je dobře, že taková akce je i když to tam často nehraje. Já například Vincenty dříve na výstavách nemusel. Poslech v domácích podmínkách pro mě znamenal, že jsem si je domů pořídil. U většiny těch věcí předpokládám, že by to i dokázaly líp než na výstavě. Jen bych zdůraznil svůj podiv jak to, že to prý v zahraničí zhusta hraje. U nás to nejde ze stejného důvodu, proč musíme stavět nejdražší dálnice?Acon píše:ČS hifisti, hlavne kutilovia, ktorých výrobky sa okrem ich obývačky nikde nepresadili, majú plné huby rečí ako to na výstavách nehráV princípe mi je to jedno, za seba to vnímam inak. Som rád, že sú výrobcovia, ktorý vyrobia veci, kvôli ktorým sme ochotný cestovať 100vky km a stretnúť sa. To, že nie všetky oslovia každého mi je celkom jedno.
To Rowing :
Rowing = angl. veslování, rowing boat je člun s vesly
HMS Renown - bitevní loď postavená v roce 1914, foto z roku 1942

A ještě máme něco společné :JJ v pohodě
Ono si nás s Renownem plete hodně lidí a už kolikrát jsem se s tím setkal.
Asi je to tím, že jsme oba gramofonoví nadšenci, oba z Moravy a naše nicky začínají na "R" a dále obsahují "n", "o" a především také v češtině netradiční "w".
Rowing = angl. veslování, rowing boat je člun s vesly
HMS Renown - bitevní loď postavená v roce 1914, foto z roku 1942

Renown byl bitevní křižník, sesterská loď Repulse, kterou společně s Prince of Wales potopili japonci. Na rozdíl od Repulse Renown myslím přežil i 2.sv.válku.

ano Tome, Renown byl bitevní křižník třídy Renown-class.

Jeho dvojče byl Repulse, který potopili Japonci u Kuantana. Ten mám ve své e-mailové adrese

Ještě měli v plánu postavit třetí loď s názvem Resistance, ale tu ani nezačali stavět ....

hm tak já na tebe mám jinou adresu, musim si uložit tuhle "lodní"

V každym případě to potopení Repulse znamenalo, že si Anglie začla uvědomovat potenciál letadlových lodí.
A Renown válku přežil, už sem to nalistoval

nehambím sa, len tu nechcem rozvíjaťboxer píše:To som Oleg pochopil. Ale a k ú ?
Nehambi sa.

Aj tam to hrá priamoúmerne k cene a prípravy expozície. Na rozdiel od Pražskej, alebo Bratislavnskej výstavy majú zahraniční vystavovatelia väčší a bohatší trh a zvládnutá výstava im investície vráti. U nás je to o masovom výlete podpapučových oteckov, ktorí idú slintať nad elektronikou napriek tomu, že sú hluchí a aj tak si kúpia all in one z Tesca. Tých dopĺňame my, "pemúdrelí" členovia rôznych hififór a na záver to zabijú čeští blastýři a sloveský kutilovia, ktorí také niečo postavia za 10tinu ceny a hodne nahlas to tak aj prezentujú. Podľa toho vyzerá aj úroveň výstavy v danom regióne. Ako som spomínal, mne osobne to zasa až tak nevadí. Beriem to tak ako to je a teším sa zo stretnutí s kamošmi.agavel píše:Acon píše: Tohle všechno může být. Je dobře, že taková akce je i když to tam často nehraje. Já například Vincenty dříve na výstavách nemusel. Poslech v domácích podmínkách pro mě znamenal, že jsem si je domů pořídil. U většiny těch věcí předpokládám, že by to i dokázaly líp než na výstavě. Jen bych zdůraznil svůj podiv jak to, že to prý v zahraničí zhusta hraje. U nás to nejde ze stejného důvodu, proč musíme stavět nejdražší dálnice?
Acone, tak říkáme vlastně to samé. Výstavy i trh hifi u nás stojí za houby. Jen myslím, že taťky, co nakupují all in one z Tesca, jsme tam opravdu nepotkávali. Pro ně je tohle úplně mimo lidské chápání, což nutně nemusí znamenat, že jsme na tom lépe, než oni.
Pěkný vůz. Svezení ve velkém autě je něco jako velké hifi. Stejně skvělé pocitově a stejně nechutné z environmentálního pohledu. Mašiny jako ta tvoje jsou u nás bohužel mimo, protože všude někdo žije. Po dostaveníčku offroad klubu člověk svůj oblíbený les někdy nepozná. Horší jsou v tomto tedy motorky a čtyřkolky (a nejhorší většinou průchod lesní techniky). Takže vlastně zlaté hifi. Ale členové offroad klubů vyrážejí za svým koníčkem na Ukrajinu a vracejí se rozhodně bez leštěnky. To jsou končiny, kde takové vozy mají i hlubší smysl. Jo a ještě v rozvojových zemích jsou terénní pickupy zdrojem rekordů v převozu množství nákladu a lidí současně na jednom voze.

Pěkný vůz. Svezení ve velkém autě je něco jako velké hifi. Stejně skvělé pocitově a stejně nechutné z environmentálního pohledu. Mašiny jako ta tvoje jsou u nás bohužel mimo, protože všude někdo žije. Po dostaveníčku offroad klubu člověk svůj oblíbený les někdy nepozná. Horší jsou v tomto tedy motorky a čtyřkolky (a nejhorší většinou průchod lesní techniky). Takže vlastně zlaté hifi. Ale členové offroad klubů vyrážejí za svým koníčkem na Ukrajinu a vracejí se rozhodně bez leštěnky. To jsou končiny, kde takové vozy mají i hlubší smysl. Jo a ještě v rozvojových zemích jsou terénní pickupy zdrojem rekordů v převozu množství nákladu a lidí současně na jednom voze.
Nemôžem súhlasiť. Ku mne na chalupu sa bez offroadu nedostanem a to nehovorím, že potrebujem potiahnuť aj cca 1,5-2t príves. Kúpa auta vychádzala z potreby, inak by som svoje pôvodné ešte dlho nepredal.agavel píše: Mašiny jako ta tvoje jsou u nás bohužel mimo, protože všude někdo žije. Po dostaveníčku offroad klubu člověk svůj oblíbený les někdy nepozná.
A s tým klubom offroad tiež nemáš pravdu. Hádžeš ľudí do jedného vreca. Bol si sa niekedy pozrieť na nejaký ročník napr "offroad Tysovec" s účasťou 400 posádok? Žiadne ničenie prírody sa nekoná, trať je prísne vyberaná práve s citom pre prírodu. Je to o ľuďoch tak ako vo všetkom.
ale to už sme hodne mimo témy.

-
- Kontaktovat uživatele:
Acon
Tysovec?

Tysovec?

Sorry, Tisovec. Nepomôžem si, pýta sa tam Y
Na www.hifi-voice.com vyšlo pokračování o výstavě. Dále je tam i pohled B. Sýkory.
To by mě zajímalo, z jakýho environmentálního pohledu je velký hifi nechutný. To je zase pěknej kastračně-politickokorektní kec :(
Tak to taky nechápu:
V zimě je to výborné topení s přidanou hodnotou.
No a v létě? To je normální člověk na kole...
V zimě je to výborné topení s přidanou hodnotou.
No a v létě? To je normální člověk na kole...
Nějak nám to uteklo od tématu.
Nebylo to jen o aparátech, ale i o návštěvníkách:

Tahle fotka jednoho z návštěvníků se mi vyloženě líbí:

Nebylo to jen o aparátech, ale i o návštěvníkách:

Tahle fotka jednoho z návštěvníků se mi vyloženě líbí:

Noble Audio - výroba a prodej