High End Praha - říjen 2013

Výstavy, vzájemné návštěvy, srazy - aneb domluvme se na zajímavé společenské akci
Davi
Kontaktovat uživatele:

High End Praha - říjen 2013

Příspěvek od Davi »

High End Praha 2013
se tento rok přesouvá o 2 roční období dále. Bude se konat až na podzim v říjnu (přesné datum bude upřesněno v průběhu jara). Místo a vše ostatní zůstává stejné.

Datum: xx.10.2013 (sobota,neděle)
Místo: Corinthia Towers Hotel, Praha 4
Čas: 10-18 hod
Vstupné: 100 Kč

Ročník 2012: http://www.hifinazory.cz/forum/viewtopic.php?f=7&t=8837
Ofic.web: http://high-end-praha.cz/

Mimo jiné bude k vidění a slyšení:
Arcam • Eagle Cable • IsoTek • KEF • Metz • Neyton • Tannoy • ELAC • Neumann • Sennheiser • Jamo • Klipsch • Onkyo • Piega • Real Cable • Scandyne • Spectral • Sroll • Audio Note • Xavian • Franco Serblin • McIntosh • YTER • WireWorld Audio Physik • Avielo • Benz Micro • CEC • Clearaudio • Copland • Creek • dCS • Definitiva Technology • Epos • Fergusson Hill • GamuT • Heil AMT • Chario • Nitty Gritty • Pathos • Primare • Surrountec • Van den Hul • Velodyne • Vutec • ZenSati • AudioQuest • Bowers&Wilkins • Classé • Denon • InAkustik • Koss • Cardas • Focal • Lexicon • Mark Levinson • Meridian • Revel Cabasse • beyerdynamic • BOSE • Loewe • Marantz • Monster Cable • Pioneer Acoustic Quality • Musical Fidelity • Pro-Ject • TTAF AudioQuest • Bowers&Wilkins • Classé • Denon • InAkustik • Koss • AMX • Ayre Acoustic • Devialet • Ego products • Isol-8 • JVC Professional • Linn • Martin Logan • Olive • Sharp • Theta Digital AMX • Ayre Acoustic • Devialet • Ego products • Isol-8 • JVC Professional • Linn • Martin Logan • Olive • Sharp • Theta Digital • Acoustic Solid • BMC • Energy • GamuT • German Maestro • GiK Acoustics • Gold Kabel • Graham Slee • Mirage • Nagaoka • Surroundtec • Tonar • Transfiguration • ZenSati • WSS Kabel Actinote • Audiomat • EMM Labs • Esoteric Remasters • Kuzma • Octavia Records • Spectral • STAX • Triangle Franco • Serblin • GRADO • Lyra • McIntosh • Mitchell Engineering • SME • YTER • Wilson Audio • WireWorld

Hans1983
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: High End Praha - říjen 2013

Příspěvek od Hans1983 »

Abych nedělal zbytečně nové téma dám to sem:

Chystám se v sobotu 5/10 na výstavu zřejmě někdy v odpoledních hodinách.
Rád poznám osobně nějaké tváře tady z fóra, tak kdyby měl někdo zájem se sejít napiště mi SZ :)
Budu se těšit na případný pokec na výstavě. *thumbs up*

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

No jasně že jo, ale o dost víc se mi líbilo před Arkádama :D

http://web.telecom.cz/macura/snimek_056.jpg
Pavel Macura Audio

fotolaik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od fotolaik »

asi se budou nazory zase ruznit ..
ciste za sebe - dobry zvuk u RP Audio - Vivid + Audionet(y)
pak mnoho mnoho sotva prumernych a podprumernych zvuku
mene vystavovatelu
jako setkani s hifi kolegy ok, to byl nejprijemnejsi bod vystavy ..

NIN
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NIN »

Naše skupinka tří lidí + dítě jsme se shodli, že nejvíc na nás zapůsobil zvuk Kef R900 krmené Burmeistrem. Nevím sice do jaké míry ovlivnil výsledný zvuk, ale bedny za ty prachy zahrály nádherně a s přehledem blues rockovou skladbu od Jeff Becka, kterou jsme si pouštěli na více systémech. Bohužel někde už ta možnost nebyla, jelikož se jelo jen ze síťových přehrávačů, například TAD se svými zesilovači a Naimem. Tam byl zvuk taky parádní, ale zase za jinou cenu. Velmi dobře se taky předvedl Elac s Pioneerem na bednách označené Reference (přesné označení nevím).

boxer

Příspěvek od boxer »

Dawsoo

Nový vystavovatel a výrobce RIHA. Měl tam moc fešnou holku. Ale nebyla nahatá,takže si mohl přijít.

Kocmeister
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Kocmeister »

Co se týče letošního Highendu, zdálo se mi, že byl o poznání klidnější než v předchozích letech, alespoň teda dneska, v sobotu. Byl jsem i celkem zklamanej ze zvuku sestav ve 3. patře. Žádná vyloženě pecka, ze který bych si sednul na zadek, se nekonala. Nicméně celkem fajn byly Tannoye a elektrostaty Anthony Gallo, stejně jako již výše zmíněné Kef a Burmeister kombo. Ve zbývajících dvou patrech se mi to líbilo o poznání víc. Skvělé byly repro Franco Serblin. Byly asi natolik oblíbené mezi návštěvníky výstavy, že jejich cena během jejího trvání vzrostla z 88 000,- na 188 000,-. A to si teď nedělám legraci.

Jako absolutní letošní vrchol však považuji Grim LS-1, ze salonku Tománek Audio. Nic bych od toho nečekal dle jejich vzhledu a koncepce. Samý digitální zesilovač, DSP, notebook apod., tedy věci, které jak je všeobecně známo, jsou špatně :lol: Ale prostě to bylo velkolepé. Zvuk úplně pod kontrolou, velmi detailní, s mohutným spodkem i velmi rozlišeným vrchem. Na druhou stranu, jejich cena 660 000 tis. tomu celkem odpovídala.

V salonku Gothicu jsem poslechl konečně Hifimany HE500, takže se mohu taky ztotožnit s tím, že jsou to velmi dobrá sluchátka. Ale stejně na HD800 imho nemají. Dál jsem poprvé slyšel HD700. Ty jsou sice fajn, ale ničím extra mě nenadchly. Radši bych za ty peníze sáhl po konkurenci, např. právě Hifimany nebo Shure.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

https://lh3.googleusercontent.com/-qQOk ... C_4891.JPG

https://lh3.googleusercontent.com/-p8CG ... C_4895.JPG

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek

https://https://lh4.googleusercontent.c ... C_4936.JPG

Obrázek

Obrázek

Obrázek
kabelguru.cz

boxer

Příspěvek od boxer »

Dawsoo

Po tom hrůzném poslouchání mašinek a bedýnek (nejhorší byly ty s náznaken či plnými horny,děs), tak tato dívka byla oázou na smysly.

Nechtěl jsem ji drze fotit přímo, takže "tajná" fotka dopadla jak dopadla. Rozmazaně. :cry:

Obrázek

Tony
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tony »

Správny postreh Boxer, tiež sa mi páčila.
Apropo mohol si ma zavolať, pár viet, vizitka fotografa, prísľub prípadnej možnej
kariéry modelky a boli by aj ostré fotky :lol:

boxer

Příspěvek od boxer »

Vkus mám. A nejen na holky. I na hifi.
Na lidi taky. Škoda, že mi Tony a ostatní kolezi neřekli, že jeden z mých úhlavních "kamarádů" je přítomen. Oni ale asi nechtěli zbytečné pozdvižení.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

boxer píše:Dawsoo

Po tom hrůzném poslouchání mašinek a bedýnek (nejhorší byly ty s náznaken či plnými horny,děs), tak tato dívka byla oázou na smysly.

Nechtěl jsem ji drze fotit přímo, takže "tajná" fotka dopadla jak dopadla. Rozmazaně. :cry:

Obrázek

JJ, taky jsem dělal, že na ni nečumím:-) Měnil bych ji rozhodně za většinu aparátů, co se snažily tam hrát...

Patmann
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Patmann »

Chtěl bych ji,nádherná,klasika,hned co by zacla po svatbě to a ono,tak by určitě ztratila na zájmu :-) ...a to je klasika a honem zpět ke konickum ;-)

Prospero
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Prospero »

PMA píše:.....ale o dost víc se mi líbilo před Arkádama :D

http://web.telecom.cz/macura/snimek_056.jpg
To asi diky tomu billboardu..... :mrgreen:

PMA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PMA »

No jasně *2thumbsup*
Pod tím Zavadilem mám dobrou fotku s Mustangem.
Pavel Macura Audio

Dinosaurjr
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dinosaurjr »

Franco Serblin Ktema - super sound, který je úchvatný (jen obtížně zaplatitelný)
a ty křivky !

Odpovědět