HIGH END výstava Praha 2015 v novém kabátě
Re: High-end Praha se vrací v nové podobě
Boxer - vďaka
. Podľa fotiek značná pestrosť značiek...

Re: HIGH END výstava Praha 2015 v novém kabátě
Boxer i já díky. Na výstavu jsem nemohl. 

- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Zdenku diky zy fotky. Zatim se tady mluvilo jen o Srolovi s Casea, ale nikdo se nezmínil o novych Xavian regalech Perla a Orfeo. Jsou to naprosto odlišné technologie jak korpusem tak repro osazenim co doposud Xavian vyráběl a mely by byt docela unikátní na trhu vzhledem ke kvalitě. Melo by se jednat o jakysi přelom v historii firmy a můžeme očekávat další modely vetsi kubatury. Jak se jevily vám co jste tam byli.
boxer
výborné fotky. též děkuji. výstava byla velmi příjemná a rád jsem tě zase viděl "bez filtrace"

výborné fotky. též děkuji. výstava byla velmi příjemná a rád jsem tě zase viděl "bez filtrace"

Dejwyd.
Reprobedny vyrobené s masivu, v drtivé většině výrobců dělané podobně jako nyní Barletovic Xavy z různě lepených a skládanýxh špalíků, už bylo v historii dost.
Musí se uznat, že vypadají hezky. Jsou to vlastně hudební nástroje. Dřevo pěkně zní. Nejen vypadá.
No a to, že "hraje", je právě kámen úrazu pro milovníky přesného zvuku.
Zjednodušeně řečeno, pro mne zklamání. (očekávané).
Reprobedny vyrobené s masivu, v drtivé většině výrobců dělané podobně jako nyní Barletovic Xavy z různě lepených a skládanýxh špalíků, už bylo v historii dost.
Musí se uznat, že vypadají hezky. Jsou to vlastně hudební nástroje. Dřevo pěkně zní. Nejen vypadá.
No a to, že "hraje", je právě kámen úrazu pro milovníky přesného zvuku.
Zjednodušeně řečeno, pro mne zklamání. (očekávané).
Tak masiv rozhodně nějak extra "nehraje", na ozvučnice se používají tenounké dýhy a podobně. Ještě jsem to neslyšel, tak nekomentuji ale celkem bych se toho nebál.
Já věděl, že mám "highendový uši"
. Mám stejný reprokabel, jaký je vidět na třetí fotce boxerova příspěvku postnutém v 09:04. Teda, abych se moc nechlubil, mám tu levnější verzi bez navlečené ponožky
.

- davidm535i
- Kontaktovat uživatele:
@ZERO
Hehe, a usporil jsi dobrejch 50000
a jsi na tom uplne stejne
David
Hehe, a usporil jsi dobrejch 50000

David
zero, asi ťa sklamem ale nemáš pravdu. Kábel na foto patrí k Nautilusom, v punčoche je schovaných 8 vodičov. A myslím že je to striebro.
http://blog.bowers-wilkins.com/wp-conte ... onents.jpg
http://blog.bowers-wilkins.com/wp-conte ... onents.jpg
Sice jsem to neslyšel ale aspoň jsem nyní většinu z toho viděl dík 

Ako to hralo v izbe s FM Acoustics?
V pátek, když jsem procházel vše a vše fotil, bylo v izbičce 357 (vedle Xavianů a naproti Šrollovi a Panského Dvoru) ke slyšení na racku Taok, gramec SME a železo od Audio Tekne, obří streamer The Beast a zajímavé bedny od Dc10Audio.
Nebylo to špatné.
Swiss značku FM Acoustic jsem si tam nějak nevšiml. Kdyby byla i jen vystavena, asi bych si ji blejsknul. Ale nemám ji.
Takže je otázkou, zda tam v pátek byla.
Nebylo to špatné.
Swiss značku FM Acoustic jsem si tam nějak nevšiml. Kdyby byla i jen vystavena, asi bych si ji blejsknul. Ale nemám ji.
Takže je otázkou, zda tam v pátek byla.
- Kokoudelka
- Kontaktovat uživatele:
FM Acoustic byla někde poblíš Xavianu (myslím) z gramce Kuzma (Benefit od Jethro Tull) to hrálo famózně, z CD jsem měl dojem absence basů, cenu sestavy jsem raději hned zapoměl 
Jinak krásná foto reportáž, jen postrádám na foto ty dospělejší Zingali taky to nehrálo špatně...

Jinak krásná foto reportáž, jen postrádám na foto ty dospělejší Zingali taky to nehrálo špatně...
Dospělejší Zingali jsem tam neviděl než tato. A ta nahoře jsou.