HighEnd SK 08"
Re: HighEnd SK 08"
Bezplatná preprava Ketos ↔ Holiday Inn a bezplatné parkovanie pred Ketosom.
Počas výstavy premáva medzi sídlom Ketosu a hotelom Holiday Inn zadarmo kyvadlová doprava v nasledovnom čase:
Každú polovičnú hodinu v smere Ketos → Holiday Inn
Každú celú hodinu v smere Holiday Inn → Ketos
Takto dávame možnosť našim nemotorizovaným zákazníkom jednoducho sa dopraviť obomi smermi.
Motorizovaným zákazníkom ponúkame bezplatné celodenné parkovanie pred budovou Ketosu (pod dohľadom kamerového systému) a možnosť bezplatného prevozu na výstavu a späť.
Počas výstavy premáva medzi sídlom Ketosu a hotelom Holiday Inn zadarmo kyvadlová doprava v nasledovnom čase:
Každú polovičnú hodinu v smere Ketos → Holiday Inn
Každú celú hodinu v smere Holiday Inn → Ketos
Takto dávame možnosť našim nemotorizovaným zákazníkom jednoducho sa dopraviť obomi smermi.
Motorizovaným zákazníkom ponúkame bezplatné celodenné parkovanie pred budovou Ketosu (pod dohľadom kamerového systému) a možnosť bezplatného prevozu na výstavu a späť.
slavo-k
A stále ste oproti tým požiarnikom?
A stále ste oproti tým požiarnikom?
acon
myslem jsem tonyho. pardon.
myslem jsem tonyho. pardon.
Nie. sme od minulého roku v nasom novom sídle pri dimitrovke na ulici Staré ihrisko. Tu je mapka http://www.ketos.sk/images/mapa.gif
Budete všetci vítaní piatok až nedeľa od 9:00 do 20:00.
V sobotu ak bude poobede pekné počasie tak poriadame grilovačku pre všetkých.
Každý návštevník dostáva CD a rozdávame zľavy.
Budete všetci vítaní piatok až nedeľa od 9:00 do 20:00.
V sobotu ak bude poobede pekné počasie tak poriadame grilovačku pre všetkých.
Každý návštevník dostáva CD a rozdávame zľavy.
Michal,
to kafe v hoteli samozrejme plati!
no a k chlapcom do Ketosu mozeme ist spolu - urcite tam bude veselo
p.s.
ahoj Slavo!
to kafe v hoteli samozrejme plati!
no a k chlapcom do Ketosu mozeme ist spolu - urcite tam bude veselo

p.s.
ahoj Slavo!

v sobotu a v nedelu tam budem cely den. tak sa uvidime.
Jedeme s Vadíkem vlakem v sobotu v 7,30. hod. Pha Holešovice -- Blava 11.40. Můžeme mi někdo místní jaké busy jezdí k Hotelu Holiday Inn, neb jak se tam z hlavního nádraží nejlíp dostat ?
V Blavě jsem byl naposled v r. 1976, když jsem studoval na Slovensku, takže se určitě hodně věcí změnilo.
Rádi bychom také navštívili Ketos.
Mirek
V Blavě jsem byl naposled v r. 1976, když jsem studoval na Slovensku, takže se určitě hodně věcí změnilo.
Mirek
Ja v Bratislave budu poprve
Docela se tesim
Kdyz zbyde cas, rad bych navstivil i studio Nisel. Budou tam predvadet Ushery CP-8571 II
Jak je to daleko od hotelu?

Kdyz zbyde cas, rad bych navstivil i studio Nisel. Budou tam predvadet Ushery CP-8571 II

Jak je to daleko od hotelu?
Jak to tu procitam, tak se nas tam asi par "potka".... s Lachimem jedeme pomerne casne rano ...ja blbec se zase nechal ukecat na tahani fotaku, tak kdyz se treba nekdy dostanu k tomu, abych to pak dal Pipisovi, tak to sem nahazime....
Jsem mooooc zvedav na C4 v kvalitnim studiu !!!!!!
tom
Jsem mooooc zvedav na C4 v kvalitnim studiu !!!!!!
tom
lachim
dufam, ze sa zajtra tentokrat stretneme . Ako ta poznam ?
dufam, ze sa zajtra tentokrat stretneme . Ako ta poznam ?
Asi bude najjednoduchsie nastupit priamo na hl. stanici na elektricku c.8 a vystupit na 9. zastavke s nazvom "Slovanet". Potom treba ist peso doprava hore na Bajkalsku ulicu, cca 500m a vlavo (hned za pumpou) je uz hotel. Je dostatocne vysoky, takze je ho uz z dialky vidiet. Vidim to peso na cca 10-15min.Pytel píše:Jedeme s Vadíkem vlakem v sobotu v 7,30. hod. Pha Holešovice -- Blava 11.40. Můžeme mi někdo místní jaké busy jezdí k Hotelu Holiday Inn, neb jak se tam z hlavního nádraží nejlíp dostat ?
Mirek
Keď sa už dostanete do hotela, využite spred hotela ketosácky minibus a po prezretí Ketosu je už nisel len 2km. Teoreticky vás tam náš šofér môže aj hodiť pri ceste späť na hotel (je to len malá zachádzka), len mi to povedzte ked budete v Ketose.
A ešte jeden oznam:
Na sobotu večer sme v Ketose objednali vynikajúce počasie, takže okrem návštevy posluchového štúdia Vás ako šéfkuchár pozývam aj na grilovačku. Začneme okolo 17. hodiny až do úplného zjedenia surovín.
A ešte jeden oznam:
Na sobotu večer sme v Ketose objednali vynikajúce počasie, takže okrem návštevy posluchového štúdia Vás ako šéfkuchár pozývam aj na grilovačku. Začneme okolo 17. hodiny až do úplného zjedenia surovín.
vidím to na obžerskú sobotu. O 17tej grilovačka v Ketose a o 19tej hifipárty u Cougha
Slavo,
a dufam ze budete mat v Ketose (napon ako aj vzdy v minulosti) pekne mlade hostesky
a dufam ze budete mat v Ketose (napon ako aj vzdy v minulosti) pekne mlade hostesky

niekedy o 12tej by som mal byť v BA aj ja. Mám tu t.č. ozvi sa keď vystúpite a ak sa nezdržím, môžem sa pre Vás zastaviť.Pytel píše:Jedeme s Vadíkem vlakem v sobotu v 7,30. hod. Pha Holešovice -- Blava 11.40. Můžeme mi někdo místní jaké busy jezdí k Hotelu Holiday Inn, neb jak se tam z hlavního nádraží nejlíp dostat ?