HighEnd SK 08"
Re: HighEnd SK 08"
nuž tento rok žiaľ bez hostesiek. ale ak by si mal prísť len kvôli tomu, tak nejakú narýchlo zoženieme 
Zajtra budem tiez v BA , budem toto tricko

Kto bude zaujem sa zoznamit a pokecat nech do mna narazi

Kto bude zaujem sa zoznamit a pokecat nech do mna narazi
Bol som, videl som a odišiel som. Najhoršia výstava na akej som sa zúčastnil.
A to bola už jubilejná 40-á.
. Vyhrali to v Ketose a v Platane,
neboli tam.BW+McI= totálne sklamanie. Jedine lampáče u Kohúta a Hanzela si obhájili
predpokladané očakávanie.Ostatné prezentácie nestali ani za povšimnutie.Škoda času a peňazí.
A to bola už jubilejná 40-á.
neboli tam.BW+McI= totálne sklamanie. Jedine lampáče u Kohúta a Hanzela si obhájili
predpokladané očakávanie.Ostatné prezentácie nestali ani za povšimnutie.Škoda času a peňazí.
sunes
mě poznáš podle zvuku telefonu.
mé gsm číslo je +420608024433. stačí napsat, zavolat...
mě poznáš podle zvuku telefonu.
mé gsm číslo je +420608024433. stačí napsat, zavolat...
HighEnd 2008, bol horší a menší ako ročník 2007
Najlepší zvuk výstavy pre mňa bol u KohutAudio

Najlepší zvuk výstavy pre mňa bol u KohutAudio

TOP !
Konecne som nasiel na vystave to co som chcel ! Absolutna jednicka . Najlepsia vystava za 15 rokov v BA .
Naj zvuk .... samozrejme Henry Toth - Live , ale to uz ....
...
...
...
...
P.S. Radsej tam n...
Konecne som nasiel na vystave to co som chcel ! Absolutna jednicka . Najlepsia vystava za 15 rokov v BA .
Naj zvuk .... samozrejme Henry Toth - Live , ale to uz ....
...
...
...
...
P.S. Radsej tam n...
Tak právě jsme se vrátili z této výstavy.Fakt nevím co bych k tomuhle měl říct.No nejlepší je opravdu si udělat vlastní obrázek.
Tady to alespoň vypadalo dobře.Ale zvuk.No škoda mluvit.

Tady to alespoň vypadalo dobře.Ale zvuk.No škoda mluvit.

Tady se mi to i celkem líbilo.Ale vzhledem k ceně zdroje CD jenom kolem 600K to bylo taky hrozné.

Tady taky nebylo zle.Ale cena 1,5 milionu.Přebasováno.Nevyrovnané.Za 1,5 melounu to musí hrát všude a dokonale....

Linn..

Tady to byla velká katastrofa....

Další katastrofa...

A na závěr tady máme Ketas a jejich výletní dodávka.Zajímavý nápad.Zvuk jsem si nemohl pořádně poslechnout pro velký zájem audiofilů a zjevných kupců.Ale jedna věc tam byla naprosto fantastická.Měli tam výborné chlebíčky.Ještě teď z nich brkám,ale byly opravdu dobré....

Na závěr bych rád dodal,že jsem si plnně vědom,že v případě postavení mého systému do toho pokoje co tam mají vystavovatelé k dispozici by to byl asi taky jeden velký průser.Ale já se s tím nechlubím a nesnažím se prodat.To je jejich starost a mají se na takovou akci řádně připravit a přizpůsobit.Takže žádné výmluvy a být tvrdý na ně.Slyšel jsem na obědě jeden rozhovor českých a slovenských prodejců a oni si neberou taky žádné servítky.A žijou povětšinou z nás.Zdejších lidí postižených stejnou chorobou...