HighEnd SK 08"
Re: HighEnd SK 08"
Velký Bobo na Slovanete ..
"Poslechovka v Ketosu stojí za hovno, poněvadž architekt v podstatě zakázal akustické úpravy (navrhoval jsem je, takže o tom vím poměrně dost)."
"Poslechovka v Ketosu stojí za hovno, poněvadž architekt v podstatě zakázal akustické úpravy (navrhoval jsem je, takže o tom vím poměrně dost)."
Ja by som to az tak tragicky nevidel a uz vobec nie pouzival take silne slova...
Pokial viem, chlapci z Ketosu chceli mat priestor podobny velkostou aj akustikou vacsej obyvacke v rodinnom dome - kam napokon tak velke a drahe aparaty aj patria
Tiez to maju zariadene na domace kino a velke platno.
Alebo este inak, zazil som ovela viac horsich posluchoviek, o estetike ani nehovoriac.
Pokial viem, chlapci z Ketosu chceli mat priestor podobny velkostou aj akustikou vacsej obyvacke v rodinnom dome - kam napokon tak velke a drahe aparaty aj patria

Tiez to maju zariadene na domace kino a velke platno.
Alebo este inak, zazil som ovela viac horsich posluchoviek, o estetike ani nehovoriac.
dakujem Tonovi za podporu. ja som sa k tomu vyjadril podrobne na slovanete.
ked raz budem velky, tak urobime hned tri posluchovky, jednu na lacne sracky, jednu na poriadne kino a jednu na stereo pre dospelych. a verte tomu ze potom bude ta na stereo urobena perfektne.
ked raz budem velky, tak urobime hned tri posluchovky, jednu na lacne sracky, jednu na poriadne kino a jednu na stereo pre dospelych. a verte tomu ze potom bude ta na stereo urobena perfektne.
slavo_k
já naopak oceňuji vaši snahu předvádět drahou sestavu v reálném prostoru.
je určitě lepší lidem předvádět sestavu v obýváku a vysvětlit, že to může být ještě lepší, než je šidit v super poslechovce a pak....
jen tak dál. máte krásný obchod a úžasný zvuk v poslechovce. cenově pro mě naprosto nedosažitelné, ale zvukově ideální.
je určitě lepší lidem předvádět sestavu v obýváku a vysvětlit, že to může být ještě lepší, než je šidit v super poslechovce a pak....
jen tak dál. máte krásný obchod a úžasný zvuk v poslechovce. cenově pro mě naprosto nedosažitelné, ale zvukově ideální.
High End Slovakia - O výstave sa už vopred vedelo, že nebude plnotučná. Napriek tomu tu nebolo nič totálne úbohé, nepočúvateľné a nevkusné. Aco píše Acon, bolo to skôr o stretnutí sa tých, čo sa poznajú a spoznaní nespoznaných. Zvukovo by som asi dal najviac bodov Audio resolution od Mediatechu (tentokrát oproti minulému roku to nebol len rachot, ale príjemný rachot - aj keď v hlasitosti si servítku nedávali), ale tesne v závese bol Ketos s Researchmi, Dynaudiami a vinylom, v prístupe k získaniu si zákazníka však u mňa dominovali Ketos a Nisel. Pekné prezentácie ale pripravili aj Bis, Kohút audio, Iryson aj Hanzel audio - a vidím, že aj Acoňáci. Vstupné - ako už býva zvykom, však už plnotučné bolo.
..na záver pár amatérskych "zátiší"

..na záver pár amatérskych "zátiší"

Naposledy upravil(a) palipol dne 16 říj 2008 18:09, celkem upraveno 1 x.
Gramofony, Audio Research a elektronky skvělé.
Z těch chlebíčků bylo hochům špatně?
Z těch chlebíčků bylo hochům špatně?

NeboloPeer píše: Z těch chlebíčků bylo hochům špatně?

Chlabíčky byly naprosto vynikající.Toto se na celé výstavě opravdu povedlo nejvíce.
Veeelké plus pro ketas.Ovšem vyzkoušel jsem čtyři varianty a ještě druhý den jsem to cítil.Holt bylo to zadarmo a tak pěkně vypadaly.Jeden asi z majitelů psal na slovanetu,že jsme toho něměli spořádat tolik.A mněl pravdu.I tak děkuji. 

Z těch. Našťastie som zjedol len dva.Peer píše:....Z těch chlebíčků bylo hochům špatně?

Naposledy upravil(a) palipol dne 16 říj 2008 18:29, celkem upraveno 1 x.
Ano pani hifisti, vsetko treba s mierou, aj HiFi, aj chlebicky...! 

lachim píše:slavo_k

Slyšel jsem argument, že předvedení komponentů v "domácích podmínkách" / jistě tak poslouchá přes 90% posluchačů / neukáže pravou kvalitu předvedených komponentů. Teprve upravené studio ukáže co v nich je..........
To jistě není zcela pravda, protože co komponent umí, je opět ovlivněno nejenom akustikou místnosti, ale i sestavou celého řetězce, na kterém to milý prodejce ve studiu zákazníkovi předvede. Takže je zde velikánská rezerva v rozmanitosti sestav. To by člověk musel zakoupit ve studiu kompletní sestavu, tím by se problematika smrskla pak již jen na vylepšení domácích akustických úprav. Navíc dobrá studia, co se týká akustiky jsou výjimkou, to víte sami velmi dobře.......
Fajn možností je, když si může člověk po domluvě do studia dotáhnout své krámy z domova, či naopak, vyhlédnutý komponent zapůjčit domů, do své pastoušky. Silně proložený text považuji za ideál.
To jistě není zcela pravda, protože co komponent umí, je opět ovlivněno nejenom akustikou místnosti, ale i sestavou celého řetězce, na kterém to milý prodejce ve studiu zákazníkovi předvede. Takže je zde velikánská rezerva v rozmanitosti sestav. To by člověk musel zakoupit ve studiu kompletní sestavu, tím by se problematika smrskla pak již jen na vylepšení domácích akustických úprav. Navíc dobrá studia, co se týká akustiky jsou výjimkou, to víte sami velmi dobře.......
Fajn možností je, když si může člověk po domluvě do studia dotáhnout své krámy z domova, či naopak, vyhlédnutý komponent zapůjčit domů, do své pastoušky. Silně proložený text považuji za ideál.
Svensound
Podle me nejlepsi varianta je donest si svoji aparaturu do studia a vyzkouset vybrany komponent s ni. Tak aspon predejdete tomu, ze komponent zamitnete aniz by jste zjistili co opravdu dokaze v dobrych akustickych podminkach. A pak teprve to cele vyzkouset doma a udelat si zaver.

Podle me nejlepsi varianta je donest si svoji aparaturu do studia a vyzkouset vybrany komponent s ni. Tak aspon predejdete tomu, ze komponent zamitnete aniz by jste zjistili co opravdu dokaze v dobrych akustickych podminkach. A pak teprve to cele vyzkouset doma a udelat si zaver.
Vadík: Jasně, tudy myslím vede ta správná cesta, protože zapůjčení reprosoustav domů v sobě nese značné riziko..........................
doniest si aparaturu je v ketose noproblem, staci sa len vopred dohodnut na termine.
ale sak to asi viete...
ale sak to asi viete...