eficak píše:
...Další značky s odpruženým šasi jsou Thorens, Dual, jeden model PJ a vintage kousky různých výrobců z zlatých osumdesátých let.
Jasně že je to taková strojařina bez kouzla nábytkovýho Linnu. Ale ložiska a ramínka mají prvotřídní.Zappadaddy píše:kámoš mi nabízí Clear audio,nějaký vrcholný model,ale mně se líbí právě ten Linn,jsou určitě i jiné alternativy,ale coby začátečník se budu od vás všech učit a poslouchat kde se dá,nejdříve musím pořídit preamp pro připojení phona,vidím to zatím na C2300,to vlastně má slušné phono zakomponované
C2300 je to co sem slyšel s mojí MC LO přenoskou přes Step Up trafko Ortofon Verto do MMkového phona na triodách.Zappadaddy píše:kámoš mi nabízí Clear audio,nějaký vrcholný model,ale mně se líbí právě ten Linn,jsou určitě i jiné alternativy,ale coby začátečník se budu od vás všech učit a poslouchat kde se dá,nejdříve musím pořídit preamp pro připojení phona,vidím to zatím na C2300,to vlastně má slušné phono zakomponované
Linn je skutecne klasika. Ten „maly“ Majik s „projektackym“ ramenkem hraje uz temer na urovni serioveho „Performance“. Vyssi modely od Clearaudia jsou, i pres obcasnou kritiku kvality jejich zpracovani, jeste lepsi. Pokud bys mel moznost kamaradem nabizeny stroj (presny model nevis?) pujcit, rozhodne to udelej.Zappadaddy píše:kámoš mi nabízí Clear audio,nějaký vrcholný model,ale mně se líbí právě ten Linn,jsou určitě i jiné alternativy...
Ja osobne to s kvalitou novych vylisku az zas tak cerne nevidim, podle meho na dobrem aparatu hraje valna vetsina velmi uspokojive, i kdyz vyjimky opravdu jsou.tujatuja píše:Vinyl je prima, ale je třeba počítat i s tou horší stránkou: vysoké procento nekvalitních výlisků v současné produkci. Lisováním LP se v současnosti snad zabývají prasata.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti