Je taky ale docela dobře možné že se mi to už všechno motá a nastavuje se na těch "klavírech" něco úplně jinéhoProspero píše:A da se na to nastaveni pocasi a hlavne pak vysky platu ugradovat i jina znacka, jako napr. Trigon?
Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Re: Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013
To Studio ESO : přesně tak SSM2019, jedine shodne je tam to LT
- STUDIO_ESO
- Kontaktovat uživatele:
Vůbec toho brouka neznám, pamatoval jsem si to jen proto, že mě překvapil. Dnes jsem bral něco od Anglánů, tak jsem si hned dva "na hraní"Renown píše:To Studio ESO : přesně tak SSM2019, jedine shodne je tam to LT
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
O aku prkotinu sa jedna?MB píše:Tak dnes dorazil, az na malu prkotinu som zatial nadseny. Tiez rad najskor pocuvam viac dni a porom sa vratim k povodnemu kusku HW...
Je to i v tom popisu:
Eingangsstufen SSM2019 von Analog Devices und der Hochstrom-Pufferstufe LT1010 von Linear Technology
Eingangsstufen SSM2019 von Analog Devices und der Hochstrom-Pufferstufe LT1010 von Linear Technology
Koneckonců tady se můžete podívat:

Ano, zajímavé:
To vše spekulace, příliš, a zesilovač phono je stále ještě před košíku koně. Je to, jako kdyby si vybrat phono etapy s jedním košíku (MM) a pak očekávat, že srovnání k držení pravdivý, když se změní na jinou košíku. Ten bude s největší pravděpodobností projít řadou kazet, než se dostane toto právo, a může skončit s jiným phono etapy i když je vše řečeno a uděláno.
To vše spekulace, příliš, a zesilovač phono je stále ještě před košíku koně. Je to, jako kdyby si vybrat phono etapy s jedním košíku (MM) a pak očekávat, že srovnání k držení pravdivý, když se změní na jinou košíku. Ten bude s největší pravděpodobností projít řadou kazet, než se dostane toto právo, a může skončit s jiným phono etapy i když je vše řečeno a uděláno.
Tak tomuhle překladu moc nerozumím.
koš je třeba zaměnit za přenoska (cart = cartridge)
etapa je třeba zaměnit za předzesilovač (stage)
etapa je třeba zaměnit za předzesilovač (stage)
Ani tak tomu nerozumím 
No kdyz jeste zamenis toho kone za vola, tak aspon pochopis, jak se po precteni citim ja. 
Kousek recenze ve slovanském jazyce

Tak to vypadá, že u dotyčného posluchače z Izraele zvítězil Phono Box RS nad Musical Fidelity.Martin76 píše:Zde je nějaká zahr. uživatelská recence.
http://translate.google.cz/translate?hl ... .309091%2F
Opravdu miluji tyto preklady ve stylu Jary Cimrmana.
Pokazde je to pro mne temer nezapomenutelny zazitek! (A kdo a co vlastne vyhral v podstate ani nehraje hlavni roli.)
Pokazde je to pro mne temer nezapomenutelny zazitek! (A kdo a co vlastne vyhral v podstate ani nehraje hlavni roli.)