Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013

Především gramofony, přenosky, raménka, ale i magnetofony atd.
STUDIO_ESO
Kontaktovat uživatele:

Re: Phono Box RS v HiFi Choice 02/2013

Příspěvek od STUDIO_ESO »

Patmann,Martin76

Jakože v žádném případně v žádné etapě neházet do koše (ani flintu). A taky je dobře, že na LT narazili horkodřez!!! :mrgreen:

Promiňte prosím, vím že hifi je vážná věc, ALE NEDALO MI TO... JŠ

tujatuja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od tujatuja »

Další velmi pozitivní hodnocení pro Pro-Ject Phono Box RS - tentokrát v německém časopisu STEREO (03/2013) *palec*

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

A ještě jednou : německé Audio http://www.audio.de/testbericht/pro-jec ... 34742.html
Noch nie war ein Pro-Ject-Preamp so teuer – und so gut. (Ještě nikdy nebyl Pro-Ject-Preamp tak drahý - a tak dobrý)

Rado
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Rado »

Neměl někdo příležitost porovnat s Luxmanem C-02?

efičák
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od efičák »

Phono box RS slouží na Highend fóru k gramu od ClearAudia pro značku Marantz.
Jejich MM ka s dřevěným tělíčkem, vynikajícím plně uhlíkovým ramínkem hraje do PB RS tak dobře, že majitel považuje zvuk lepší, než multipřehrávač sestavy Maŕantz.

Včera jsem s Pecuchem poslouchal dobře seřízený gramofon RPM10.2 s Ortofon Rondo Bronze (18t.) právě s děleným Luxmanem M02 - C02.
Bedny jsou velmi přesné monitorově soustředěné a výsledek byl pro mne příjemný.
Jenže roky jdou a kontakty v přepínači Luxmana C02 zlobí a tak se nám odporoučel pravý kanál.
Místo doporučeného MC Low, jsme přepli na MC Mind a pak na MC High, ale i tam nás dostihla porucha tohoto předku.

Patman tu má podobný předek který koupil na popud Taba, Yamahu C4 právě po prodeji dělených Luxmanů C+M 02 a kdo hledá v příspěvcích najde, maximální spokojenost.
I tento preamp potřebuje nějakou údržbu, a když ne je to fajn.

A pak je zbrusu nový Pro-Ject Audio systems Phono Box RS se symetrickým vstupem a výstupem pro ještě lepší kvalitu přirozeně symetrického zdroje jímž je gramofonová přenoska.

Moje osobní zkušenost byla na výstavě Highend 2013, kdy mi Project pustil báječný gramofon Pro-Ject Xtension 10 s novým EAT ramínkem od amerického výrobce Graham a japonskou MC HO přenoskou Sumiko.

Ačkoli se použitý lampový zesilovač bránil použití symetrického výstupu svými vstupy výhradně v RCA, zvuk mne svým rozlišením, dynamikou a prostorovým zobrazením nadchnul.
S jinými komponenty bude znít jinak, ale má osobní zkušenost doma na DIY gramu Emperor a MC LO přenosce ClearAudio Sigma byla ve znamení suverénní dynamiky a rozlišení, na něž mé DIY lampové phono se šesti triodami, jež mám zapůjčeno od přítele Peera nemělo odpověď.

Ramínko EAT, v provedení 12".

Obrázek

Odpovědět