Tak by ma zaujímalo, ako si stoja tieto staré designy oproti stávajucej produkcii? Na zahraničných fórach som sa stretol s pozitívnymi i negatívnymi názormi.
Konkretne táto prenoska bude mať tak 20 rokov

Nejsem si jist, ale možná myslíme na téhož člena. Kdyby však ano, tak ten ale prodal i repro, CD, zesilovač... Někdy lidé "praští" s koníčkem kompletně. Ale jinak 100% souhlas s Vámi, vč. oné minuty ticha. Za kohokoli kdo skončí s analogem.eficak píše: Výsledek ho neuspokojil, tak je to občas s výletem do minulosti.
Držme minutu ticha za jednoho bývalého člena analogového klubu...který se nevratně přesunul do sféry číselné.
POKUD to je to co myslím, tak ram. Audioquest PT-6, ale možná si to již nepamatuji. Nebyla NOS, ale mírně jetá. Měl jsem tu přenosku MOC RÁD (hrála velmi detailně), něco podobného dnes dělá ZYX. Ale třeba nepíšeme o témže člověku, kdo ví.sostakovic píše:NOS Kiseki?
Ta musela stát hodně.
A nehrála? Co měl za gramofon? Jaké raménko?
Asi jde opravdu o někoho jiného. Ten člověk, kterému jsem to prodal já, se kompletně zbavil všeho. Problém nebyl Kiseki. JŠsostakovic píše:Audioquest PT-6 osobně neznám, ale mám obavy, že to není kvalitativně vhodný adept na kombinaci s Kiseki.
Navíc Kiseki Blue má poměrně vysokou snímavost. Nevím zda na ní nebylo raménko Audioquest PT-6 moc těžké.
Jen spekuluju proč nebyl s Kiseki spokojen, protože se neumím smířit s tím, že by nehrála
lechos píše:V pravěkých dobách audio před mnoha léty (když ještě nebyla ani elektřina) existovala - dnes bych pověděl vintage - přenoska JVC Z4S, tuším kuželová a MM, jedna z mála dostupných u nás v ČSSR, nepočítám-li Shure M 75 v Tuzexu jen pro majitele valut. Dokonale však pasovala do mého vehiklu Tesla NC420 z roku 1979. Srandovním paradoxem byla cena asi poloviční proti VM 2101 z Litovle, kdepak asi národohospodáři kalkulanti ministerstva obchodu tenkrát udělali chybu ? Vložil bych sem fotku ale nedaří se to nebo neumím.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti