DAC
Re: DAC
Jo a pánové mějte se mnou trpělivost to streamování mě úplně minulo a asi v tom budu tápat až do konce života.
A až koupím nějakou tu krabičku tak vás budu otravovat s výběrem co nejmenšího noťase a nastavením.
A až koupím nějakou tu krabičku tak vás budu otravovat s výběrem co nejmenšího noťase a nastavením.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
v teto cenove hladine se nabizi mraky modelu, jak to realne hraje ovsem netusim.
p.s. notas neni cesta
p.s. notas neni cesta
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
a tak pujde to, otazka je co od toho nakonec ocekavas ...
Už jsem to tu psal
Chtě bych tam napojit O2 tv na občasné puštění rádia. No a připojit pc abych mohl poslechnout co se mi líbí a to pak koupit na cd nebo lp. No a to bt abych to samé mohl pustit z telefonu.
Ale zase nechci aby to hrálo úplně na prd.
Chtě bych tam napojit O2 tv na občasné puštění rádia. No a připojit pc abych mohl poslechnout co se mi líbí a to pak koupit na cd nebo lp. No a to bt abych to samé mohl pustit z telefonu.
Ale zase nechci aby to hrálo úplně na prd.
- PavelDosko
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
to nebyla otazka na to co chces pripojit ale jaky ocekavas zvuk ... no nic, drzim palce, v techto cenach ti lepe poradi ti kdo to pouzivaji
Ano to bude asi ono.
Já asi objednám Topping d50s a d70s. Poslechnu který bude lépe vyhovovat a ten si nechám.
Jsem zvědavý jestli tam bude podstatný rozdíl v přednesu když je ta 70tka o tolik dražší.
Máte někdo porovnání těchto dvou modelů?
Já asi objednám Topping d50s a d70s. Poslechnu který bude lépe vyhovovat a ten si nechám.
Jsem zvědavý jestli tam bude podstatný rozdíl v přednesu když je ta 70tka o tolik dražší.
Máte někdo porovnání těchto dvou modelů?
Pro vás spíše streamer s integrovaným DAC. Třeba Bluesound Node. Určitě bych se vyhnul PC jako transportu. Počítače značně degraduji kvalitu zvuku DAC.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Bluesound Node je použitelný jako základní streamer. Jako DAC je to zvukově naprostá srágora vhodná tak k plastovým Geniusům.