Čiastočne máš pravdu ale to iba u niektorých titulov to z foobaru je o máličko dynamickejšie ako v Tidal aplikácii. Ú niektorých zase to hrá v Tidale lepšie. Foobar nehrál zle ale je pre mňa bol taký surový. To som ešte porovnal keď som nemal Audirvanu. Teraz cez Audirvanu Plus to hrá lubivejšie a je to detailnejšie. Výhoda je aj že nemusím prehadzovať Foobar (HDD) a Tidal. V pc som nemohol mať spustené obe naraz kôli ovládaniu sa nedali naraz ovládať. Teraz v Audirvane plus je Tidal priamo v nej a ten problém prehadzovania odpadá. Aj Tidal hrá lepšie v Audirvane ako v aplikácii od Tidalu. V Audirvane je MQA ale iba softwerovo implantovane a možno aj preto sa zdá že to hrá lepšie. Nemám vyskúšané ako by to hralo z DACom s MQA. Ale zatiaľ nemám ten pocit že mi MQA v DACe chýbalo. Možno by to mohlo byť ešte lepšie neviem a možno nie. Ale som spokojný takto.kychtax píše: ↑02 pro 2018 16:48Tidal jsem zkousel nekolikrat a kvalitativne u mne bohuzel nevyhovi. Uz bezny flac ve foobaru ho pobije. Mozna jedine zkusit pres roon a do HQ playeru a tam upsamplovat do dsd a poslat do RME. Radil to nekde p.Ott. Placeny roon mme ale odrazuje. Zkousel to nekdo?
Tidal a spotify mam jen na podkres a zjisteni jestli je neco ok a mam shanet. Pravda, nemam (u sebe) vyzkouseny nativni MQA mod. Menit dac jen kvuli tomu neplanuju.
Naprostá pravda. Nepřekonatelná věc k poslechu a poznávání nové muziky. Nepřemýšlím, zda je CD lepší, poslouchám a nacházím skladby, co jsem kdysi dávno slyšel a nevěděl, jak se jmenují a od koho jsou.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 hosti