Linn Majik DS
Re: Linn Majik DS
Ešte by šlo s Amarrou použiť tento Weiss DAC2 za 2190 EUR:
http://www.for-tune.de/de/produkte/weis ... andler.php
http://www.for-tune.de/de/produkte/weis ... andler.php
Ahoj kolegové. Vy, kdo máte LINN MAJIK (nevím, jestli je shoda ještě s jinými typy), chtěl bych vyměnit nožičky (CD), ale nevím, jak jsou přidělány, závit nevidím a třeba to někdo z vás už řešil. Díky za nápady.
A musíš ich tam montovať? Nestačí podložiť nové (ak sú teda vyššie ako pôvodné)?
no jistě, stačí je podložit, nebo nalepit, ale ty co znám (Soundcare = 25mm, Ceraball = 30mm) se mi zdají dost vysoké. Začal jsem přemýšlet, že bych použil celou izolační desku, ale také nevím o vhodné (Ceraball = příšerně drahá). takže hledám.
- Zappadaddy
- Kontaktovat uživatele:
Další možnost Naim Unity server 1TB + externí dac + Ipod.Řešení pro mne.
A čo povieš na toto: SSCJJR píše:no jistě, stačí je podložit, nebo nalepit, ale ty co znám (Soundcare = 25mm, Ceraball = 30mm) se mi zdají dost vysoké. Začal jsem přemýšlet, že bych použil celou izolační desku, ale také nevím o vhodné (Ceraball = příšerně drahá). takže hledám.
Skús mrknúť aj túto diskusiu: Naim vs LinnZappadaddy píše:Další možnost Naim Unity server 1TB + externí dac + Ipod.Řešení pro mne.
To Guliver: SSC jsem vůbec neznal. Díky za tip.
To Guliver:
Řěším opět naše chlapské hračky a pokukuju po upgrade z Squezzeboxe. Nechci tvrdit, že to nehraje, ale člověk si dává pořád laťky výše a výše.
Jak je z mého podpisu patrné mám Squezzeboxe jako transport do dacu od pana Vrány, stejně tak bych to chtěl i u nového transportu.
Tedy otázka zní co hraje lépe než Squezzebox?
Pokud bych si mohl dovolit investovat cenu, jako za novou Octavku asi určitě by to byl Klimax, ale zase takový šílenec nejsem. Tedy možná Majika. Jen nemůžu najít nějakého prodejce v ČR. Pokud by šlo rád bych si sním domluvil zapůjčení. Nevíš zda to v ČR někdo prodává?
V mé sbírce jsou flejky až do rozlišení 24/198.
Díky.
Řěším opět naše chlapské hračky a pokukuju po upgrade z Squezzeboxe. Nechci tvrdit, že to nehraje, ale člověk si dává pořád laťky výše a výše.
Jak je z mého podpisu patrné mám Squezzeboxe jako transport do dacu od pana Vrány, stejně tak bych to chtěl i u nového transportu.
Tedy otázka zní co hraje lépe než Squezzebox?
Pokud bych si mohl dovolit investovat cenu, jako za novou Octavku asi určitě by to byl Klimax, ale zase takový šílenec nejsem. Tedy možná Majika. Jen nemůžu najít nějakého prodejce v ČR. Pokud by šlo rád bych si sním domluvil zapůjčení. Nevíš zda to v ČR někdo prodává?
V mé sbírce jsou flejky až do rozlišení 24/198.
Díky.
Ahoj, ako sledujem fóra tak najlepší pomer cena/výkon má momentálne Akurate DS1 (second hand cena). Keď dom kupoval ja to bol ten pomer v prospech Majik DS.
Zdá sa mi, že Linn DS ponúkal Hi-Fi Studio Panský Dvůr, či je to ešte aktuálne neviem, skús kontaktovať. Ja som kupoval priamo v GB.
Zdá sa mi, že Linn DS ponúkal Hi-Fi Studio Panský Dvůr, či je to ešte aktuálne neviem, skús kontaktovať. Ja som kupoval priamo v GB.
Našel jsem v Praze zastoupení, Audioego, zkusím se s nimi domluvit na poslechu a na porovnání s mojím Squezzem.
A po telefonu bezva přístup. Takže až zkončí ELH jedu směr Prag.