PítrsPraha píše:pompo píše:A konkrétnější nastavení ( i když jen zcela základní a na Win.7 ) nédávného data a v češtině máš třeba zde
...přičemž se hned v prvním odstavci správně uvádí, že "
(nastavení) nemají přímý vztah ke kvalitě nebo funkčnosti samotného přehrávání audia". Tzn. že to jsou zcela preventivní overkill nastavení pro někoho, kdo má buďto slabounké železo nebo si prostě chce jen hrát.
A tohle je přesně ten typ nesmyslný uhejbačný argumentace, díky kterýmu debata s lidma, kteří ji používají, nemůže být ryze věcná a přímočará.
Pro mě osobně je zásadním měřítkem významu manipulace OS s hudebními daty fakt, že jedna a tatáž skladba mi pokaždé hraje zcela shodně a že se v hudebním signálu nevyskytují žádné artefakty typu lupance nebo výpadky.
K tomuto tématu v tomhle vlákně za mne HOWGH.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Přičemž ALE ten první odstavec pojednává o nastaveni BIOS-u

což samosebou nemůže mít přímý vztah ke kvalitě nebo funk. přehrávání audia - propána jak by mohlo. Což neznamená nic jiného než nastavení základní desky pro komunikaci s OS - Basic Input/Output System . Jen pro tvou informaci není to nic na hraní *

je to naprostý základ a nezbytnost ,proboha bez vtupu do bios ani nenainstaluješ systém! Patří k dobrým mravům a solidnosti každého kdo nějak pracuje s PC hardw. a není naprostý PC analfabet aby toto nastavil ,ne vždy je totiž vhodné (default,standardní nastavení) .
A tohle milý pítrsy je přesně ten typ nesmyslný a demagogický argumentace kdy záměrně nebo z nepozornosti ,nepochopení ,či neschopnosti odlišit si jednoduše zaměníš dvě různé věci.jako v tomto případě nastavení bios-u zákl. desky namísto Oper.Sys.

Přičemž nepochopíš význam ani dopad chybného nastavení ať už jde o to první či druhé.
A pro mě osobně je zase tato debata (zejména s tebou) zralá na ukončení a to dříve než někdo začne poprávu řvát ,že to sem nepatří.
* bios je pro toho kdo si chce hrát (další perla typu: nastavení latence systému a zvuk.karty nemá žádný význam a na nic vliv)