tady v racku to ale nevypadá na DM. Každopádně PC s monitorem tam nějaké asi je. Autor sestavy se zřejmě podělit nehodlá.

Nevidim to stejně jako ty, ta důležitost analogový a digitální domény je imho vyrovnaná. Samozřejmě, že soudim jen a pouze na základě subjektivních dojmů (což je pro trolly jako skypi, svarťák a spol. sprostý slovo). Sestava musí být vyrovnaná ve všech směrech, jak je byť jedno úzký hrdlo, zabije se tím vše. Takovejch promarněnejch potenciálů už jsem zažil. Vzpomeňme si jak podobní trolové tvrdili v 90. letech a někteří ještě v půlce milénia, že je jedno jakej máš CD přehrávač, musí to hrát vždy stejně. Vždyť jde přeci o dokonalý digitální signál! Opravdu se našli hifisti, kteří se nechali zblbnout a vlastníce jinak velice drahé sestavy, používali třeba DVD přehrávače za tisícovku na začátku sestavy. Je to extrém, ale i takhle daleko to může dojít.pulenej píše: ↑12 čer 2020 12:19ja se jen s mym selským rozumem přikláním k tomu že mnohem větší vliv a prostor na zlepšení je vždy v analogové doméně na úplném konci převážně mechanicko akustických meničích na samém konci a tím jakej zesák je krmi ..
ale třeba DAC je jako každej zdroj taky podstatnej a věřím tomu že i naprosto neměřitelný věcí maj vliv na zvuk
předmětem tohodle topiku je ale čist PC jako digi transport
grafy ale fakt sami o sobě nehrajou , to je na akdemickou diskuzi nekde jinde ne ?
samozdřejmě je jednodušší a levnejší si leckdy hrát s USB kabely na začátku než řešít místnost a bedny
podle mě tam ale největší haluz zanáší očekávání a psyhoakustika kdy jak jsem psal mákdo při větší investici
nebo líp vypadajícím kabelu na obrázku slyší zhoršení zvuku ..tak náš mozek proste pracuje
Džimíku, pročpak mi posíláš soukromý zprávičky? Že ty ses zamiloval?
Tohle tvrzení máš samozřejmě ověřeno slepým ABX testem, že VF rušení nevadí ani např. při tichých pasážíš nahrávek symfonické hudby? A co odolnost ostatních komponentů v HIFI sestavě na VF rušení?
Jirí , reálne vieš o tom presne to, čo som aj prepokladal.. A síce... však vieš čo..Tohle tvrzení máš samozřejmě ověřeno slepým ABX testem, že VF rušení nevadí ani např. při tichých pasážíš nahrávek symfonické hudby? A co odolnost ostatních komponentů v HIFI sestavě na VF rušení?
Ten Dacmagic+ je regulérní generátor VF rušení, takže majitelé aspoň ani nemají důvod řešit stíněnou kabeláž, protože to rušení místo nachytávání z okolí jim jde rovnou se signálem z DACu. Ať vám to hraje.
. Ty počuješ priamo 1MHz, tvoje boxy a zosilňovač to prenesú??A ešte raz, podstatné je to, čo z toho lezie v audiopásme. Niečo nad 1MHz s úrovňou cca 1mV ma skutočne netrápi, so zvukom to urobí..nič.
Tak takhle ty si představuješ koloběh světa? Půl století do všeho strkáš chobot a výzvám ke svému hw odhalení se vysmíváš, nereaguješ. Teď, to jest včera, nebo kdy, jsi zveřejnil obsah žaludku svého PC a hned, zřejmě jako bonus, jsi k tomu chytil i morální právo požadovat po druhých to, čemu ses roky vyhýbal jako čert kříži. Opravdu jsi tak naivní, bambulo, že si myslíš, že bude na tvoje výzvy někdo reagovat? Já tady nikomu pc cestu nekritizuju, ani jsem se ke Kocmeisterovo elaborátu nevyjadřoval, tak mě laskavě nezatahuj do místních šaškáren mezi klientama Okresního Ústavu Národního Zdraví. Kapišto?jimmi píše: ↑12 čer 2020 13:21Bazi 36 máš v odkaze aj foto mojej zostavy,nemusíš to hladať. Na to je SS a čo tam vidíš zamilované naozaj neviem. Zosik je ECI 5mk2 aj CDp ECI a ešte Triode aj ako DAC. Comp je https://ark.intel.com/content/www/us/en ... i5beh.html
2x16GB RAM + Samsung 860 EVO 500 GB v tej AKASA pasivnej hlinikovej krabici.Repro su Noble Audio Lucid Premium Gold signature.
A teraz Bazi 36 napíš Ty aký počitač použivaš na akej aparature.
Aj BVa by to mohol popísať ako som sa pýtal.![]()
To by se muselo vyzkoušetDali by ste si k ultimatnemu PC takyto gadget od PS Audio?
- https://www.audiosciencereview.com/foru ... iew.14122/
A nechces to skombinovat s niecim takymto, nech to aj nieco realne robi?Kocmeister píše: ↑16 čer 2020 10:57Dobrej tip Miero, to bych rád vyzkoušel. Princip vypadá i jednoduše, možná by to šlo zbastlit a nedat tak vydělat McGowanovi ani těch 100 USD![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 4 hosti