DIY oddeľovacie trafo
Re: DIY oddeľovacie trafo
Bubuxin je velmi sikovny a ma to fakt moc hezke. Je to sance pro ty, kteri si to neumi udelat sami, nebo z nejakeho duvodu nechteji. Navic je to zaplatitelne.

- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Vypada to moc hezky. Je n jsem nikde, ani na slovanetu nenasel zminku o pripadne cene. Byla by mozna nejaka info? Dekuji
cca 900 EUR. Bližšie info podá Bubuxin, najlepšie je ho kontaktovať na Slovanete.
Jen bych rád připomenul,že zde máme taky již letitého "vyráběče" podobných odělovacích traf a filtrací,Tomáše Hogena alias Hogyho.
Myslím,že poslední kdo od něj odělovák má je Zappa.
Myslím,že poslední kdo od něj odělovák má je Zappa.
Jenze kdyz sem ani nepachne, tak to je pak tezko ...
Tom psal celkem dost na lopuchu,pak chvíli na Slovanetu.
Pak nasrán přístupem závistivců a jebačůzakaždoucenu,se na to vy.ee..
Jeho výrobek je nadmíru kvalitní,profesionální,bytelný,dle přání zákazníka v barvě,šroubky, počet zásuvek,jejich konfigurace,filtrace atd. Cena cca 18 000 za 7 zásuvek dle provedení.Zase se sice ozvou rejpalové,cože z toho mám,ale ser..kašlu na ně.
Kdo má zájem,ať se na Tomáše nakontaktuje a domluví s ním všechno potřebné sám třeba zde. hifoun@seznam.cz.
Pak nasrán přístupem závistivců a jebačůzakaždoucenu,se na to vy.ee..
Jeho výrobek je nadmíru kvalitní,profesionální,bytelný,dle přání zákazníka v barvě,šroubky, počet zásuvek,jejich konfigurace,filtrace atd. Cena cca 18 000 za 7 zásuvek dle provedení.Zase se sice ozvou rejpalové,cože z toho mám,ale ser..kašlu na ně.
Kdo má zájem,ať se na Tomáše nakontaktuje a domluví s ním všechno potřebné sám třeba zde. hifoun@seznam.cz.
To je dost zajímavá kategorie. Prakticky nepíšou jiné, než takové příspěvky, a připadá mi, že z toho mají nějaký úchylný požitekboxer píše: závistivců a jebačůzakaždoucenu,se na to vy.ee..

Pavel Macura Audio
Čo som videl obrázky - klobúk dole - kvalitná opráca, aj dizajn, ako zvonka tak aj zvnútra 

Parametre trafa? Toľko stojí totiž LEN samotné 3kw trafo, síce slovenských 18000,- ale aj tak.boxer píše: Cena cca 18 000 za 7 zásuvek dle provedení..
Přepis návodu.
Pračka obsahuje třístupňovou přepěťovou ochranu, dva obvody pomalého náběhu (jeden pro pračku, druhý pro komponenty za pračkou) a obvod pro odstranění stejnosměrného napětí.
Filtry jsou řešeny separátně pro jednotlivé výstupní sekce (3000VA, dvě sekce po 400VA, sekce s odděleným vinutím 500VA pro digi)
Použit je transformátor s nižším sycením jádra, lakování jádra pro nižší hlučnost, zalitý střed, stínění primár/sekundár.
Primár: 3.5kVA/230V
Sekundár 1: 3kVA/230V
Sekundár 2: 0.5kVA/230V
Pračka obsahuje třístupňovou přepěťovou ochranu, dva obvody pomalého náběhu (jeden pro pračku, druhý pro komponenty za pračkou) a obvod pro odstranění stejnosměrného napětí.
Filtry jsou řešeny separátně pro jednotlivé výstupní sekce (3000VA, dvě sekce po 400VA, sekce s odděleným vinutím 500VA pro digi)
Použit je transformátor s nižším sycením jádra, lakování jádra pro nižší hlučnost, zalitý střed, stínění primár/sekundár.
Primár: 3.5kVA/230V
Sekundár 1: 3kVA/230V
Sekundár 2: 0.5kVA/230V
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
To Slimak
Jeste k tomu oddelovaku od Bubuxina. Bylo by mozno uvest nejake osobni zkusenosti? Jakou merou se zarizeni podili na kvalite vysledneho zvuku. To je asi to nejzasadnejsi k porizeni pristroje.
Boxer
Zdenku ty spekulacni tlachy kolem spoustu lidi stejne nezajima.Mne urcite ne. A koho jo, at se vyzvani a pohraje si s hulkou.
Jeste k tomu oddelovaku od Bubuxina. Bylo by mozno uvest nejake osobni zkusenosti? Jakou merou se zarizeni podili na kvalite vysledneho zvuku. To je asi to nejzasadnejsi k porizeni pristroje.
Boxer
Zdenku ty spekulacni tlachy kolem spoustu lidi stejne nezajima.Mne urcite ne. A koho jo, at se vyzvani a pohraje si s hulkou.
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Boxerdavidhighend píše: Boxer
Tim to nebylo mireno samozrejme na Tebe, ale na tvuj prispevek o tech co nekde sukaj za nejaky prachy, ci co.
Koukám na fotky ve vysokém rozlišení. To trafo má 2 primární vinutí? Po 115 voltech?
Vzhledové provedení je výborné, jen bych omezil pojistky, na můj vkus je jich tam moc.
Vzhledové provedení je výborné, jen bych omezil pojistky, na můj vkus je jich tam moc.