DPA 223
Re: DPA 223
Myslím, že Milan Tůma psal o kategorii přístrojů v ceně 50 - 100 tis. Kč a ne jak se p. Federman domnívá o kHz... Ale jinak se sluchem jste super netopýr 

Profesor sa iba preklepol, správne malo byť "100k Kč pro věrný poslech není nikterak moc, spíše naopak." 

(Federmann) si asi dělal legraci,ne?
Oživím téma, který zesík do 50 litrů přehraje tu 22trojku?tipy rady ..myslím z těch novodobých mrdek..
DPA222? 

z novodobých komerčně vyráběných mrdek.. jsem měl na mysli.
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tak Hypa 17 určitě a z těch, jak ty píšeš, "novodobejch mrdek" čimž máš na mysli určitě zahraniční komerci, se toho jistě najde dostatek minimálně v bazarovejch cenách. Ale tady mi chybí zkušenost s poslechovym srovnánim. Znám jen 330.
kabelguru.cz
Takže Hypa 17 je jasná,zbytek nevíš ,chybí zkušenost s bazarovými jetinami,..takže bez milosti,DPA si stále drží to svoje renomé..
BV PA300SSE je zvukobo trochu ine, ale da sa povedat velmi porovnatelne
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Takhle snadno to šmahem sfouknout bych si netroufl. Slyšel jsem toho dost, ale zpravidla s časovym odstupem od DPA330 a na jinech repro apod. To se pak nedá porovnat. Ale nikdy bych neřekl, že ostaní věci do pade jsou mrdky, právě naopak. Na druhou stranu obecně oproti takovym těm profláklym věcem jako Yamaha, Vincent, Marantz apod., prostě spotřebce to jo, to bych volil DPA jako jasnou volbu.
kabelguru.cz
Este tu Dasta cez vikend spominal, ze ma zosilnovac od http://brassany.cz/ ... tam to tiez nemusi byt uplne marne.
BV PA300SSE je zvukobo trochu ine
Jak jinde? Můžeš rozvést?
Jak jinde? Můžeš rozvést?
DPA jsou takové trochu bez života, ploché. A hodně slabé výšky. Jinak konstrukce perfektní. Za tu cenu Bych raději koupil jiný zesilovač.
moc je máš přitlumený?
jaký případně do padesáti hadrů?
jaký případně do padesáti hadrů?
moc je máš přitlumený? píše kubas.To nevím co to znamená? Já je nemám, jenom jsem je slyšel, a to co jsem napsal, to je můj názor. Jinak , jak píši za tu cenu se dají sehnat lepší zesilovače.