Noble Audio vs. Isotek atd.
Re: Noble Audio vs. Isotek atd.
@NA
už chápu proč jsi kritizoval 6A EMI filtr TDK v PS-1200. Tvoje filosofie víc ampér = lepší filtrace (menší brzda) je hezká, ale aby byl EMI filtr co nejvíce účinný, má pracovat pokud možno v rozsahu, pro který byl navržen. Proto jsme se, mimojiné, ptali na měření tvých krabic, které jsi ovšem nedodal. Co se filtrace napájení týče, za sebe nepovažuji pouze poslechový test jako dostatečný a vypovídající o jeho kvalitách.
už chápu proč jsi kritizoval 6A EMI filtr TDK v PS-1200. Tvoje filosofie víc ampér = lepší filtrace (menší brzda) je hezká, ale aby byl EMI filtr co nejvíce účinný, má pracovat pokud možno v rozsahu, pro který byl navržen. Proto jsme se, mimojiné, ptali na měření tvých krabic, které jsi ovšem nedodal. Co se filtrace napájení týče, za sebe nepovažuji pouze poslechový test jako dostatečný a vypovídající o jeho kvalitách.
Na hifi-voice je mnoho recenzí na Isotek a na mých stránkách jsou hodnocení uživatelů.
Takže například
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... 5-aquarius
a na konci stránky
https://noble-audio.webnode.cz/sitova-f ... a-galaxys/
Noble Audio - výroba a prodej
Tyhle kondíky jednu dobu rády praskaly, mechanicky

Hodnocení zákazkníku z odkazu NA.
Jinak. O kolik se sníží zkreslení, šum přístrojů, co to udělá s frekvenční odezvou přístrojů a v prostoru? To jsou parametry popisující kvalitu zvuku.NA píše: ↑27 kvě 2024 11:49Na hifi-voice je mnoho recenzí na Isotek a na mých stránkách jsou hodnocení uživatelů.
Takže například
https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... 5-aquarius
a na konci stránky
https://noble-audio.webnode.cz/sitova-f ... a-galaxys/
Až sem hodí fotku,jako třeba Isotek
Když bude slušně udělanej,žádnej vliv,když levný součástky,bude zkreslovat,omezovat dynamiku

jinak jsou to pořád krabičky v krabičkách a v nich .........a měření ? - to by si chtěl od NA už trochu mocbooker napsal Jinak. O kolik se sníží zkreslení, šum přístrojů, co to udělá s frekvenční odezvou přístrojů a v prostoru? To jsou parametry popisující kvalitu zvuku
Když bude slušně udělanej,žádnej vliv,když levný součástky,bude zkreslovat,omezovat dynamiku

Věnoval jsem myslím už až dost času podání Informací a osvěty. Pro některé to je málo jak je evidentní, nejde uspokojit každou mysl. A byl bych bláhový, kdybych chtěl všechny lidi uspokojit. Tuto ambici ani touhu se nekonečně handrkovat opravdu nemám. Zejména ne s těmi, co se rádi předvádí, nebo provokují a nekonečně šťourají, a chtějí vehementně prosazovat své názory a strhávat na sebe pozornost za každou cenu.
Jsou to lidi bez osobní bohaté poslechové praxe a jejich aparáty vypovídají o tom, jaký mají k problematice postoj.
Ok, každý podle svého naturelu, mají na to právo. A já zase na to jít svůj čas věnovat raději svým zákazníkům a tedy výrobě.
Jsou to lidi bez osobní bohaté poslechové praxe a jejich aparáty vypovídají o tom, jaký mají k problematice postoj.
Ok, každý podle svého naturelu, mají na to právo. A já zase na to jít svůj čas věnovat raději svým zákazníkům a tedy výrobě.
Přesně, bohatá poslechová praxe dokazuje, že placebo funguje...
podal jsi možná tak svoje dojmy a proudovou zatížitelnost jednotky. Evidentně nic jiného nemáš, čím bys doložil funkci - účinnost své filtrace. A recenze na Hifi-voice + tisíce děkovných dopisů na svém webu? To si snad děláš legraci...
Torus - da sa s nimi jednat aj napriamo - maju celkom dobry zakaznicky servis, ja som sa z nimi spojil cez ich vebovy formular, aj ma korigovali v mojihc predstavach. Dokonca mi odporulcili projektanta na elektriku, co s nimi robi. Proste normalne profici, s historiou a nie cuckari co sa zjavia a zmiznu. Ked mojich vyse 30.000W ten Torus zvladne, tak stereo koncak nebude problemFS píše: ↑27 kvě 2024 09:15
@Fidji99: Torus vypadá zajímavě - dokonce má v ČR zastoupení. Ale upřímně nevím, jak velké oddělovací trafo by tam muselo být, aby to nebrzdilo zvuk ... a jestli by to pak celé nestálo více než můj celý aparátA taky to jeden musí někam schovat, což by třeba v mém případě byl docela problém.
Taky úplně nerozumím původu Tvého despektu k produkci NA? Měl jsi možnost jeho filtry někde porovnat?

No a k skusenosti z N.A - mal som na byvalom byte problemovu elektorinstalaciu, taky standard. Mal som doma moznost vyskusat aj krabicku od N.A, ktora problem nijako nevyriesila. Pracka od Accuphase ano. Preto som si dal tak zalezat na poriadnej elektroinstalacii v novom byte. Problemom je najlepsie predchadzat a nie ich dodatocne riesit.
No a co sa tyka celkovo Noble Audio - myslim, ze ma svoje miesto na trhu, casto sa stretavam s hodnotenim "za tie peniaze dobre", ale nie to povazovane za nejaku spicku, podobne ako jeho repraky. A N.A. to tak aj prezentuje:
neztratí se ani proti audio speciálům za 2-3 násobnou cenu.
Za velmi příznivou cenu jde o perfektní variantu filtrace pro sestavy střední a nižší třídy.
Tak aj N,A vyrobky beriem - mid-fi doplnky do mid-fi zostav.
Ak tam nie je "desatinná bodka" (nepredpokladám..), tak to je skoro na diagnózumojich vyse 30.000W ten Torus zvladne

Že měl Fidji doma mou jednotku nemohu potvrdit, ode mě si nic nepůjčoval.
Filtrace pro sestavy střední a nižší třídy je jednotka Sunrise za dvacet tisíc. Je to takový poctivý výrobek za lidovou cenu, a nemálo lidí ho spokojeně užívá i v poměrně nákladných sestavách, stačí se podívat na fotky na mých stránkách. A ano, já nepoužívám rétoriku běžně se vyskytující v PR popisech, kde se všechno tváří jako to naprosto nejlepší.
Galaxys je jednotka vyšší třídy, vyskytuje se v nejedné luxusní sestavě a nový Heaven bude konkurovat tomu nejlepšímu.
Filtrace pro sestavy střední a nižší třídy je jednotka Sunrise za dvacet tisíc. Je to takový poctivý výrobek za lidovou cenu, a nemálo lidí ho spokojeně užívá i v poměrně nákladných sestavách, stačí se podívat na fotky na mých stránkách. A ano, já nepoužívám rétoriku běžně se vyskytující v PR popisech, kde se všechno tváří jako to naprosto nejlepší.
Galaxys je jednotka vyšší třídy, vyskytuje se v nejedné luxusní sestavě a nový Heaven bude konkurovat tomu nejlepšímu.
Pri 26 kanalovom kine tie Watty naskacu

Ja mam 2 odberne miesta - mame taky relativne velkometrazny byt. Jeden hlavny istic je na posluchovku + druhe poschodie [zasuvky + svetla+ automaticke veci] Na druhom istici je vrchne poschodie a tam su vsetky tie tepelne cerpadal, sporaky a mraznicky.
@N.A. - klasicka situacia - clovek isiel dalej, tak mal na predaj Sunrise, ale ako pisem, z realnym problemom ziadny ucinok. Ale nepopieram, ze v rieseni neexistujucich problemov su urcite velmi dobre, ako napokon vela z hifi bizuterie. Minimalne maju ludia dobry pocit, a to je to najdolezitejsie.
Ak sa niekto rozhoduje prosim vas berte vsetky tieto vyjadrenia fakt iba ako folklor na CZSK forach. Mam osobne NA sunrise a posun bol obrovsky ci som mal staru elektroinstalaciu alebo teraz ked mam novu so samostatnym privodom. Galaxys som neskusal ale skusal rozne ine od inych znaciek (Audioquest, Isotek v podobnej a vyssej cene). Sunrise je pre mna konecna a sadla mi.
Kterým parametrem (zkreslení, šum, FR) a jeho rozpětí určuje nižší, střední a vyšší třídu sestav, nebo přístrojů? Já jen abych si mohl adekvátně zkombinovat přístroje. Nerad bych totiž míchal třídy. Zůstal bych asi stále u té nižší, ale někde těsně pod vstupem do střední.NA píše: ↑28 kvě 2024 09:24Že měl Fidji doma mou jednotku nemohu potvrdit, ode mě si nic nepůjčoval.