https://www.audio-magic.com/audio-fuses.html
Furutech High End Fuse - pojistky
Re: Furutech High End Fuse - pojistky
A tie super poistky majú rovnaký vplyv na zvuk či už pri tichom, alebo hlasitom posluchu? Tu táto by mohla mať úspech i u skeptikov.Budete prekvapení, je to skutočná zvuková bomba a zaručene funguje No nekúp to!                                                            https://www.mall.sk/maly-spion/spy-gear ... kova-bomba

Co na to říct ? Příspěvek jako z Televize Barandov. Cha cha cha.

Presne tak foxi  

Mezi svátky jsem se setkal u kamaráda se čtyřmi hifisty. Všichni používají HiFi pojistky. Nepíší o tom nikde, jen si užívají zvuk svých sestav. Jsem přesvědčený, že je mezi námi takových víc.
Pokud mám vyváženou sestavu, slouží kabely, konektory i pojistky pouze k doladění systému. Jinde to nemusí být znát.

Pokud mám vyváženou sestavu, slouží kabely, konektory i pojistky pouze k doladění systému. Jinde to nemusí být znát.
Ak niekto má "potrebu" doladiť zvuk poistkami, tak má niekde vážny problém. A nie je to problém v technike.. Jasne hovorí o tom, kde je problém  "viera" v také nezmyselné PR bláboly, aké sú v odkazoch čo sem vytrvalo dáva jimmy ako "dôkaz pravdy".. Je jasné, že vôbec netuší, aké kraviny tam píšu . 
. Nie je to tu na smiech, skôr do plaču...

Máte pravdu. ,, Laik zírá, odborník se diví ''.  

...a posluchači počuvaju a kupuju si rôzne doplnky pre "radosť " aby bol  "kvalitnejší " zvuk. 

Jsem rád, že nežiji ve středověku. Natahování na skřipci, torturu a upálení na hranici bych asi nedal. Odvolal bych : ,, Pojistky né !!!'' 

Vývoj nezastavíš.Šripec nehrozí, ale liečiť sa to dá. Dnešná doba je plná prekvapení.Napr. skupina, ktorá je presvedčená, že Zem je placatá.Vidím istú paralelu medzi takýmito praktikmi.Spájajú ich nedostatočné teoretické znalosti .

vav a Bva...nie ste vy nahodou rodina ?

Vinco, to Ti neviem takto z hlavy povedať.  
  Niekto by povedal: Všetci jedna rodina.

Opakovaný vtip, prý už není vtipem…… 

Píšte reálne skusenosti ako menia zvuk kvalitné poistky a posmešky si nechajte doma.

Píšte reálne skusenosti ako menia zvuk kvalitné poistky a posmešky si nechajte doma.