Neodpověděl jsi mi na otázku
A jen tak na okraj, už jsme něco podobného před časem řešili a víš moc dobře, že nejen pidibudky... Ale pokus o toto lehké invektivum přehlédnu
A ako vieš, ako to má znieť "bez poškodenia", teda čo je už poškodené a čo nie? Čo keď jednoducho subjektívne preferuješ tú "poškodenú" verziu, lebo je "bohatšia" na pridané "informácie"?
To som niekedy povedal??Tak samozřejmě BVa zesilovače jsou etalon kvality
Když bude takové měření a ještě menší rozdíl bude pozorovatlný uchem a ne že "sestava pak jrála zcela jinak"Přitom měření by klidně mohlo být stejným nebo s drobnými odchylkami?
BVa
"Tak praští přes uši"...
Ano, já si vystačím s ušima abych věděl, co hraje přirozeně, transparentně, s rozlišením a prostorem. Jsem takto spokojený protože i grafy vychází velice dobře. Není co řešit.
A ty si vyskúšal, to čo máš doma naslepo proti "vyššie uvedeným"?By mě zajímal tvůj slepý poslechový test proti Pass Labs, Dartzeel nebo levnému D class z Číny za 500USD. Samozřejmě, že grafy dostupné až po testu.
Lenže tie rozdiely signálu za "normálnymi" káblami sú také minimálne (okrem vyložených káblových "prúserov" ), že ucho nedovolí..Zato oči a očakávanie dovolia všeličo..tvrdí, že pokud se dostanete s hifi sestavou (jako celkem) na určitou úroveň rozlišení, pak jsou rozdíly v kabelech ať už signálových nebo reproduktorových slyšitelné (pokud ucho dovolí).
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host