Kdo má zaujem poistky si vyskuša a kdo nevyskuša jeho vec.

Zachráni.. Ak je správne dimenzovaná a na správnom mieste, tak zabráni pri poruche zbytočným škodám a prípadnému požiaru, o tom by mohol vedieť niečo Pitrs, čo urobí absencia poistky... Zachráni tým, že sa preruší a zafunguje ako "havarijný vypínač". To je všetko.Nič iné nedokáže a nezlepší, pretože v žiadnom "normálnom" prístroji nie je v signálovej ceste, v cesta "zvuku". Tie "audiofilské" 2cm drôtu môžu vylepšiť jedine stav konta výrobcov a predajcov takýchto nezmyslov.Žádná pojistka systém nezachrání, pokud zrovna právě ona není v dané chvíli tou největší brzdou v systému.
Naprostý souhlas. Ti co tvrdí opak, tak mi prosím vysvětlete technicky jakým způsobem by pojistka mohla ovlivnit zvuk zesilovače.BVa píše: ↑13 črc 2019 19:49Ďakujem, netreba....Hanbil by som sa, keby som napísal niečo iné .. Bolo by to popretie 45 rokov praxe, skúseností a všetkých poznatkov v elektrotechnike,. Ale "hanbím" sa za to, že inak zrejme vzdelaní ľudia sú ochotní veriť takým blbostiam, je to smutný obraz kvality toho ( často aj technického..) vzdelania... Poistky majú asi taký vplyv na zvuk ako pozlátená koncovka výfuku na výkon motora a jazdné vlastnosti,..
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host