Posledni dve slova jsem si vymyslel? Nebo si je napsal Ty..Karel1 píše:Kluci, jsem úplně blbej a ničemu nerozumím, ale mohl by mi někdo, prosím vás, vysvětlit, jak může výměna "podložky" pod blu-ray přehrávačem ("znatelný posun ve zvuku ve všech atributech") či pod repro ...
SSC
Re: SSC
Mám puky pod cd playerem už od roku 2004. Dostal jsem je od kamaráda, který tehdy působil v jednom pražském studiu. Od samého počátku jsou pro mně přínosem, přinesly mě zpřesnění a zpevnění zvuku, myslím si asi pohlcují vibrace a nepřenáší je do podložky.Podobného chování u playerů se dosáhne položení kamenné desky na přehrávač, musí se však dát pozor, aby šel otevřít šuplík mechaniky. Hojně se to používalo už v 90tých létech a nikdo se nad tím nepozastavoval. Zátěž se dává i na reprobedny a také s velikým přínosem. Kdo by měl zájem poslechnout si rozdíl zvuku s puky a bez puků, zvu k sobě na porovnání, prosím kontaktujte na SZ, domluvíme se. Jsem ochoten to udělat u sebe a ne jako atrakci,ale pro opravdové zájemce.
Aby ses neposral, fakt už na to nemám nervy. Jdi do prdele.kychtax píše:Ja tam vidim pytlovy citace kurzivou. Jinak je to souvezi tvuj dotaz. Repro jsme nicmene vyresili, super!
Snad Ti nekdo odpovi na ten BR. Hodne stesti.
HOWGH
- davidhighend
- Kontaktovat uživatele:
Jeste mne tak napadlo, Ty jsi slysel me repro nekde hrat, ze mi radis, abych si koupil jine, podle tebe lepsikychtax píše:Je to jednodussi nez se zda. Kup si nejaky slusnejsi bedny... mas koneckoncu v nicku highend?davidhighend píše:Opet mohu jen tise zavidet tu pamet, nekterych zde pritomnych odborniku. Smekam az k zemi a jdu se sebou neco delat, nejak to natrenovat, nebo co by jste mi poradili. Co mam pro to udelat dostat se na takovou uroven hodnoceni vysokeho konce, kdy budu moct rozeznat rozdily ve zvuku sestavy po nekolikadenni prodleve mezi kazdym poslechem. Opravdu by mne to zajimalo, jak to delate, asi je v tom nejake kouzlo, najaka cerna magie, nebo mozna bila ja nevim. Poradte prosim.
Nebo je to spis arogance v Tvem pripade, ze si mzslis, ze ty Tve jsou nejaka vyhra v loterii.
Karel l,
Koho to vlastně posíláš do prdele a kdo se nemá posrat? Já nebo Kychtax? Nerozumím tomuto druhu komunikace.Proč???
Kychtax,
Davidhighend má přinejmenším stejně dobré bedny jako Ty, stačí se podívat do jeho profilu. Tohleto poměřování pindiků přece k ničemu nevede, nemyslíš?
Koho to vlastně posíláš do prdele a kdo se nemá posrat? Já nebo Kychtax? Nerozumím tomuto druhu komunikace.Proč???
Kychtax,
Davidhighend má přinejmenším stejně dobré bedny jako Ty, stačí se podívat do jeho profilu. Tohleto poměřování pindiků přece k ničemu nevede, nemyslíš?
karel1
1. nebud vulgarni! slusnost predevsim.
2. jake vysvetleni ocekavas, prosim ? jakousi "osnovu" diplomove prace z fyziky? od koho?
to, ze jsem treba ja osobne "pseudo-prodal" min. 30 sad nozicek ceraball pod ruzne prehravace je faktem, ktery by mohl pomoci k vysvetleni.
osobne pricinu zmeny zvuku spravne vysvetlit neumim. ac jsem ten vyklad slysel min. 5x.

otazkou tedy je, proc si vsichni ti lide sadu nozicek á 5000 Kč koupili. byli to vsechno snobove, kteri si je pod prehravac koupili "z plezíru", hlouposti ?
(pokud tedy pripustime tento fakt jako argumentaci vlivu)
nebo pro ne byla mnou pujcena sada prave pod prehravac nejakým prinosem?
mnoho z nich se pidilo po verbalnim zduvodneni.
to, ze napr. nozicky ceraball ovlivni zvuk prehravace lze jednoduse vyzkouset.
proc tomu tak je? ...chodi sem stale mnoho lidi, kteri by to jiste umeli spravne vysvetlit. bohuzel 97% jiz jen pasivne.
( PMA by to zvladl vysvetlit levou zadni)
to, ze sem psat nechteji prave kvuli stylu komunikace je vec jina a zde jiz zcela offtopic.
proti plne cene ti mohu treba 2 sady ceraball na mesic pujcit. at si to muzes sam vyzkouset.
jejich vliv jde i nejak zmerit. clen renown sem kdysi snad i daval protokoly z mereni.
1. nebud vulgarni! slusnost predevsim.
2. jake vysvetleni ocekavas, prosim ? jakousi "osnovu" diplomove prace z fyziky? od koho?
to, ze jsem treba ja osobne "pseudo-prodal" min. 30 sad nozicek ceraball pod ruzne prehravace je faktem, ktery by mohl pomoci k vysvetleni.
osobne pricinu zmeny zvuku spravne vysvetlit neumim. ac jsem ten vyklad slysel min. 5x.
otazkou tedy je, proc si vsichni ti lide sadu nozicek á 5000 Kč koupili. byli to vsechno snobove, kteri si je pod prehravac koupili "z plezíru", hlouposti ?
(pokud tedy pripustime tento fakt jako argumentaci vlivu)
nebo pro ne byla mnou pujcena sada prave pod prehravac nejakým prinosem?
mnoho z nich se pidilo po verbalnim zduvodneni.
to, ze napr. nozicky ceraball ovlivni zvuk prehravace lze jednoduse vyzkouset.
proc tomu tak je? ...chodi sem stale mnoho lidi, kteri by to jiste umeli spravne vysvetlit. bohuzel 97% jiz jen pasivne.
( PMA by to zvladl vysvetlit levou zadni)
to, ze sem psat nechteji prave kvuli stylu komunikace je vec jina a zde jiz zcela offtopic.
proti plne cene ti mohu treba 2 sady ceraball na mesic pujcit. at si to muzes sam vyzkouset.
jejich vliv jde i nejak zmerit. clen renown sem kdysi snad i daval protokoly z mereni.
nešlo o Tvé bedny, ale o tuhle ironii, která mne trochu naprdla. Nechal jsem se vyprovokovat.davidhighend píše:Jeste mne tak napadlo, Ty jsi slysel me repro nekde hrat, ze mi radis, abych si koupil jine, podle tebe lepsikychtax píše:Je to jednodussi nez se zda. Kup si nejaky slusnejsi bedny... mas koneckoncu v nicku highend?davidhighend píše:Opet mohu jen tise zavidet tu pamet, nekterych zde pritomnych odborniku. Smekam az k zemi a jdu se sebou neco delat, nejak to natrenovat, nebo co by jste mi poradili. Co mam pro to udelat dostat se na takovou uroven hodnoceni vysokeho konce, kdy budu moct rozeznat rozdily ve zvuku sestavy po nekolikadenni prodleve mezi kazdym poslechem. Opravdu by mne to zajimalo, jak to delate, asi je v tom nejake kouzlo, najaka cerna magie, nebo mozna bila ja nevim. Poradte prosim.![]()
Nebo je to spis arogance v Tvem pripade, ze si mzslis, ze ty Tve jsou nejaka vyhra v loterii.
Opet mohu jen tise zavidet tu pamet, nekterych zde pritomnych odborniku. Smekam az k zemi a jdu se sebou neco delat, nejak to natrenovat, nebo co by jste mi poradili. Co mam pro to udelat dostat se na takovou uroven hodnoceni vysokeho konce, kdy budu moct rozeznat rozdily ve zvuku sestavy po nekolikadenni prodleve mezi kazdym poslechem. Opravdu by mne to zajimalo, jak to delate, asi je v tom nejake kouzlo, najaka cerna magie, nebo mozna bila ja nevim. Poradte prosim.
Ty s tím nemáš nic společného, sorry. Všimni si, že jsem nejdříve uvedl konkrétní citaci, na kterou pak reaguji. Ruplo mi v bedně, ale když tu někdo pořád dokola řeší, co jsem kde napsal či nenapsal, kde jsou či nejsou kurziva atd. Nic, ser... prdim na to, nemá to cenu. Důkazem toho, že něco funguje, je skutečnost, že se toho prodá 30 sadDasta píše:Karel l,
Naposledy upravil(a) Karel1 dne 08 kvě 2017 19:00, celkem upraveno 1 x.
Omlouvám se.lachim píše: 1. nebud vulgarni! slusnost predevsim.
Chtěl jsem jenom vědět, co se stane s tím přístrojem, že je zvuk najednou tak famóznílachim píše:2. jake vysvetleni ocekavas, prosim ?
Však jsem nejednou zmínil, že je mi šumák, co si kdo za svoje prachy koupí a že to i chápu (já mám také svoje "úchylky")lachim píše: ...otazkou tedy je, proc si vsichni ti lide sadu nozicek á 5000 Kč koupili. byli to vsechno snobove, kteri si je pod prehravac koupili "z plezíru", hlouposti ?
Díky, nebudeme to komplikovat. Zažil jsem "vyzkoušení", kdy změna samotného BD přehrávače z horizontální polohy do vertikální neměla na změnu zvuku vlivlachim píše:proti plne cene ti mohu treba 2 sady ceraball na mesic pujcit. at si to muzes sam vyzkouset.
karel1
ok. komplikace zadne netvorime.
nejvetsim nepritelem skveleho zvuku je lenost majitele sestavy.

ok. komplikace zadne netvorime.
nejvetsim nepritelem skveleho zvuku je lenost majitele sestavy.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Karle, smir se proste s tim, ze jini lide maji jine nazory, zkusenosti, preference. Nemas jinou moznost.
A to, jak tady dokola chces nekoho zdimat z toho, jak presne podlozky pod CD prehravacem funguji... Trochu uber a zamysli se, kolik ty denne pouzivas nebo potkavas veci, zarizeni, pristroju, u kterych taky neumis presne popsat, jak funguji a nijak te to ani netrapi...
A to, jak tady dokola chces nekoho zdimat z toho, jak presne podlozky pod CD prehravacem funguji... Trochu uber a zamysli se, kolik ty denne pouzivas nebo potkavas veci, zarizeni, pristroju, u kterych taky neumis presne popsat, jak funguji a nijak te to ani netrapi...
1. Tady nejde o názory.PítrsPraha píše:Karle, smir se proste s tim, ze jini lide maji jine nazory, zkusenosti, preference. Nemas jinou moznost.
2. Jedna otázka je "ždímání"?
Ne, fakt to nemá cenu.
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Zamer se spis na smysl prispevku nez na jednotliva izolovana slova
.
A pokud vnimas, ze tahle diskuse nema smysl, neni prece tvou povinnosti se ji dal a dal ucastnit...
A prijmi fakt, ze ti lecdo jednosuse nechce odpovedet, po tom, jak ses tu predvedl.
A pokud vnimas, ze tahle diskuse nema smysl, neni prece tvou povinnosti se ji dal a dal ucastnit...
A prijmi fakt, ze ti lecdo jednosuse nechce odpovedet, po tom, jak ses tu predvedl.