SSC

Různé udělátka typu hroty, antivibrační podložky, hifi racky a další pomůcky pro lepší zvuk a vzhled
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SSC

Příspěvek od kychtax »

Karel1 píše:Kluci, jsem úplně blbej a ničemu nerozumím, ale mohl by mi někdo, prosím vás, vysvětlit, jak může výměna "podložky" pod blu-ray přehrávačem ("znatelný posun ve zvuku ve všech atributech") či pod repro ...
Posledni dve slova jsem si vymyslel? Nebo si je napsal Ty..

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

To bylo jen dokončení citace (Pytla), jestli jsem tím někoho zmátl, hluboce se omlouvám *klanimse* Pořád mi jde jen o ten BD přehrávač.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ja tam vidim pytlovy citace kurzivou. Jinak je to souvezi tvuj dotaz. Repro jsme nicmene vyresili, super! *palec*
Snad Ti nekdo odpovi na ten BR. Hodne stesti.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Mám puky pod cd playerem už od roku 2004. Dostal jsem je od kamaráda, který tehdy působil v jednom pražském studiu. Od samého počátku jsou pro mně přínosem, přinesly mě zpřesnění a zpevnění zvuku, myslím si asi pohlcují vibrace a nepřenáší je do podložky.Podobného chování u playerů se dosáhne položení kamenné desky na přehrávač, musí se však dát pozor, aby šel otevřít šuplík mechaniky. Hojně se to používalo už v 90tých létech a nikdo se nad tím nepozastavoval. Zátěž se dává i na reprobedny a také s velikým přínosem. Kdo by měl zájem poslechnout si rozdíl zvuku s puky a bez puků, zvu k sobě na porovnání, prosím kontaktujte na SZ, domluvíme se. Jsem ochoten to udělat u sebe a ne jako atrakci,ale pro opravdové zájemce.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

kychtax píše:Ja tam vidim pytlovy citace kurzivou. Jinak je to souvezi tvuj dotaz. Repro jsme nicmene vyresili, super! *palec*
Snad Ti nekdo odpovi na ten BR. Hodne stesti.
Aby ses neposral, fakt už na to nemám nervy. Jdi do prdele.
HOWGH

davidhighend
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od davidhighend »

kychtax píše:
davidhighend píše:Opet mohu jen tise zavidet tu pamet, nekterych zde pritomnych odborniku. Smekam az k zemi a jdu se sebou neco delat, nejak to natrenovat, nebo co by jste mi poradili. Co mam pro to udelat dostat se na takovou uroven hodnoceni vysokeho konce, kdy budu moct rozeznat rozdily ve zvuku sestavy po nekolikadenni prodleve mezi kazdym poslechem. Opravdu by mne to zajimalo, jak to delate, asi je v tom nejake kouzlo, najaka cerna magie, nebo mozna bila ja nevim. Poradte prosim.
Je to jednodussi nez se zda. Kup si nejaky slusnejsi bedny... mas koneckoncu v nicku highend? 8-)
Jeste mne tak napadlo, Ty jsi slysel me repro nekde hrat, ze mi radis, abych si koupil jine, podle tebe lepsi :)
Nebo je to spis arogance v Tvem pripade, ze si mzslis, ze ty Tve jsou nejaka vyhra v loterii.

Dasta
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Dasta »

Karel l,
Koho to vlastně posíláš do prdele a kdo se nemá posrat? Já nebo Kychtax? Nerozumím tomuto druhu komunikace.Proč???
Kychtax,
Davidhighend má přinejmenším stejně dobré bedny jako Ty, stačí se podívat do jeho profilu. Tohleto poměřování pindiků přece k ničemu nevede, nemyslíš?

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

karel1
1. nebud vulgarni! slusnost predevsim.
2. jake vysvetleni ocekavas, prosim ? jakousi "osnovu" diplomove prace z fyziky? od koho?
to, ze jsem treba ja osobne "pseudo-prodal" min. 30 sad nozicek ceraball pod ruzne prehravace je faktem, ktery by mohl pomoci k vysvetleni.
osobne pricinu zmeny zvuku spravne vysvetlit neumim. ac jsem ten vyklad slysel min. 5x.
:-)
otazkou tedy je, proc si vsichni ti lide sadu nozicek á 5000 Kč koupili. byli to vsechno snobove, kteri si je pod prehravac koupili "z plezíru", hlouposti ?
(pokud tedy pripustime tento fakt jako argumentaci vlivu)
nebo pro ne byla mnou pujcena sada prave pod prehravac nejakým prinosem?
mnoho z nich se pidilo po verbalnim zduvodneni.
to, ze napr. nozicky ceraball ovlivni zvuk prehravace lze jednoduse vyzkouset.
proc tomu tak je? ...chodi sem stale mnoho lidi, kteri by to jiste umeli spravne vysvetlit. bohuzel 97% jiz jen pasivne.
( PMA by to zvladl vysvetlit levou zadni)
to, ze sem psat nechteji prave kvuli stylu komunikace je vec jina a zde jiz zcela offtopic.
proti plne cene ti mohu treba 2 sady ceraball na mesic pujcit. at si to muzes sam vyzkouset.
jejich vliv jde i nejak zmerit. clen renown sem kdysi snad i daval protokoly z mereni.

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

davidhighend píše:
kychtax píše:
davidhighend píše:Opet mohu jen tise zavidet tu pamet, nekterych zde pritomnych odborniku. Smekam az k zemi a jdu se sebou neco delat, nejak to natrenovat, nebo co by jste mi poradili. Co mam pro to udelat dostat se na takovou uroven hodnoceni vysokeho konce, kdy budu moct rozeznat rozdily ve zvuku sestavy po nekolikadenni prodleve mezi kazdym poslechem. Opravdu by mne to zajimalo, jak to delate, asi je v tom nejake kouzlo, najaka cerna magie, nebo mozna bila ja nevim. Poradte prosim.
Je to jednodussi nez se zda. Kup si nejaky slusnejsi bedny... mas koneckoncu v nicku highend? 8-)
Jeste mne tak napadlo, Ty jsi slysel me repro nekde hrat, ze mi radis, abych si koupil jine, podle tebe lepsi :)
Nebo je to spis arogance v Tvem pripade, ze si mzslis, ze ty Tve jsou nejaka vyhra v loterii.
nešlo o Tvé bedny, ale o tuhle ironii, která mne trochu naprdla. Nechal jsem se vyprovokovat. :cry:
Opet mohu jen tise zavidet tu pamet, nekterych zde pritomnych odborniku. Smekam az k zemi a jdu se sebou neco delat, nejak to natrenovat, nebo co by jste mi poradili. Co mam pro to udelat dostat se na takovou uroven hodnoceni vysokeho konce, kdy budu moct rozeznat rozdily ve zvuku sestavy po nekolikadenni prodleve mezi kazdym poslechem. Opravdu by mne to zajimalo, jak to delate, asi je v tom nejake kouzlo, najaka cerna magie, nebo mozna bila ja nevim. Poradte prosim.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

Dasta píše:Karel l,
Koho to vlastně posíláš do prdele a kdo se nemá posrat? Já nebo Kychtax? Nerozumím tomuto druhu komunikace.Proč???
Ty s tím nemáš nic společného, sorry. Všimni si, že jsem nejdříve uvedl konkrétní citaci, na kterou pak reaguji. Ruplo mi v bedně, ale když tu někdo pořád dokola řeší, co jsem kde napsal či nenapsal, kde jsou či nejsou kurziva atd. Nic, ser... prdim na to, nemá to cenu. Důkazem toho, že něco funguje, je skutečnost, že se toho prodá 30 sad :? Na světě se prodají tuny zboží, které jsou lapák na vejry ;)
Naposledy upravil(a) Karel1 dne 08 kvě 2017 19:00, celkem upraveno 1 x.

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

lachim píše: 1. nebud vulgarni! slusnost predevsim.
Omlouvám se.
lachim píše:2. jake vysvetleni ocekavas, prosim ?
Chtěl jsem jenom vědět, co se stane s tím přístrojem, že je zvuk najednou tak famózní

lachim píše: ...otazkou tedy je, proc si vsichni ti lide sadu nozicek á 5000 Kč koupili. byli to vsechno snobove, kteri si je pod prehravac koupili "z plezíru", hlouposti ?
Však jsem nejednou zmínil, že je mi šumák, co si kdo za svoje prachy koupí a že to i chápu (já mám také svoje "úchylky")

lachim píše:proti plne cene ti mohu treba 2 sady ceraball na mesic pujcit. at si to muzes sam vyzkouset.
Díky, nebudeme to komplikovat. Zažil jsem "vyzkoušení", kdy změna samotného BD přehrávače z horizontální polohy do vertikální neměla na změnu zvuku vliv ;)

lachim
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od lachim »

karel1
ok. komplikace zadne netvorime.
nejvetsim nepritelem skveleho zvuku je lenost majitele sestavy.
:-)

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Karle, smir se proste s tim, ze jini lide maji jine nazory, zkusenosti, preference. Nemas jinou moznost.

A to, jak tady dokola chces nekoho zdimat z toho, jak presne podlozky pod CD prehravacem funguji... Trochu uber a zamysli se, kolik ty denne pouzivas nebo potkavas veci, zarizeni, pristroju, u kterych taky neumis presne popsat, jak funguji a nijak te to ani netrapi...

Karel1
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Karel1 »

PítrsPraha píše:Karle, smir se proste s tim, ze jini lide maji jine nazory, zkusenosti, preference. Nemas jinou moznost.

A to, jak tady dokola chces nekoho zdimat z toho, jak presne podlozky pod CD prehravacem funguji... Trochu uber a zamysli se, kolik ty denne pouzivas nebo potkavas veci, zarizeni, pristroju, u kterych taky neumis presne popsat, jak funguji a nijak te to ani netrapi...
1. Tady nejde o názory.
2. Jedna otázka je "ždímání"? :o

Ne, fakt to nemá cenu.

PítrsPraha
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od PítrsPraha »

Zamer se spis na smysl prispevku nez na jednotliva izolovana slova ;-).
A pokud vnimas, ze tahle diskuse nema smysl, neni prece tvou povinnosti se ji dal a dal ucastnit...

A prijmi fakt, ze ti lecdo jednosuse nechce odpovedet, po tom, jak ses tu predvedl.

Odpovědět