Nikdo netvrdil, že nuance dopadu paličky na buben (ne technika) není důležitá, ale že v metalu, kde do toho hrají přehulené kytary to fakt asi nebude priorita první třídy jako v jazzu. Sledoval jsem jenom některá z tvých videí sekale a promiň, ale je to opravdu trochu rozdíl, srovnávat video bubeníka z koncertu s nějakou ukázkou z kurzu jak bubnovat. Ale ten Weckl je dobrej. O tom se hádat nebudu.
Poslechni si prosím toto
http://www.youtube.com/watch?v=frSqSYVelcA To je pan hellhammer ve studiu. Pro mě to je jedna z nejlépe zabubnovaných věcí. Pána jsem viděl i několikrát na koncertě a nemá problém to předvést naživo dvě hodiny v tomhle tempu

Aniž bych byl bubeník, nebo tomu nějak rozumněl, tak konkrétně na tomto oceňuju, že má dost osobitý styl, který jde poznat za pár sekund.
Za sebe říkám, že tohle srovnávání nemá cenu, protože když někdo bubnuje dvacet let a dělá to dobře, je jedno jestli hraje metal, nebo jazz. Bude dobrý stejně, ale v každém nějak jinak, oboje chce jiný přístup a v obojem se najdou špičkoví hudebníci.
Nevím co ti metaloví bubeníci udělali, ale možná by to chtělo přestat poslouchat jen 30 let starý trash metal (metallica, slayer a spol) a zkusit něco nového, protože stejně jako všechno i metal se vyvíjí a i takoví borci jako Lombardo a Ulrich poněkud svěsili bradu, když v devadesátkách začali deathmetalisté používat dvoukopáky s upravovat si pedály, aby jim to bouchalo rychlejc. Dneska přebrali laťku různý blackmetalisti, technodeatheři, alternativci a progresivní kapely a je to zas někde úplně jinde. I to co jsem sem dal já je starý asi 15 let.
A na závěr metloškská legenda Gene Hoglan

Doporučuji především od 1:00
Jinak já se nehádám, jen se zastávám metel