Pořád dokola něco poslouchám, až konečně NĚCO, na co bych chtěl milovníky progresivního roku upozornit.
Známý vědouc, že mám rád uzbekistánce Fromuz dovalil album ruské

kapely, které prý je z podobného ranku.
Jedná se o "sbor"
DISEN GAGE a jejich album "...The Reverse May Be True" mě uchvátilo.
Hutná avantgarda s prvky psychedelie, vrstvené hudební motivy, intenzivní, dynamické . . . různorodost žánrů je šílená (třeba i world-music či fusion s ruským cirkusem

) Tvrdé riffy střídající se s náznaky lidovosti. Podprahově cítím náznaky King Crimson v období '73-'74, občas ten práh pořádně vyrvou. Instrumentálně jsou hoši famózní . . .
Dalo by se říci, že album je instrumentální, ale . . . občasné skvělé chóry a ve skladbě "Landing" velmi náročný text v podobě opakujícího se "mamuška" to jaksi...
Skvělé album, chvílemi náročné na poslech - a právě proto přesně pro moje ušiska
Kdo se nemůžete nabažit "božského Káji", zapomeňte na tento příspěvek. Přibližně 35 let hraji na kytaru a dokáži posoudit, že tito chlapíci jsou borci. Progressive jak břeh

PS: S obalem je to podobně, jako u alba "Bantam To Behemoth" skupiny Birds and Buildings(mám a je vynikající), které tu recenzoval Zappa...Trefa!