Kde je nejaká (normálna..) otázka??odpovědět na tazatelův dotaz taky neumíš.
Lepší kabel otevře zvuk, stejně jako vyšší hlasitost.
Re: Lepší kabel otevře zvuk, stejně jako vyšší hlasitost.
2 Lpiccaa

Magnetické pole vyvolané střídavým proudem.
To vůbec neřeším. A nemám k tomu dokonce ani žádnou "voodoo zkušenost" - nikdy mi nikdo nepředvedl zvukový dopad nějakého ošetření vířivých proudů a ani nemám představu, jak by se taková věc měla technicky provést. To by nám mohl prozradit Kychtax, ale asi to tu nechce zbytečně hrotit.
Magnetické pole kolem AC je významně menší než kolem vodiče s DC proudem (nejsem studovaný fyzik, ale představuji si, že se z velké části eliminuje a zůstává jen reziduum dané nepřesností AC, DC složkou v AC). Jen jsem reagoval na Tvou (mimochodem, velice příhodnou
Sám nie som žiadny believer ani voodoo zástanca. Mám elektrotechnické vzdelanie a verím v poctivu konštrukciu kábla, konektora, zariadenia. Všetko na com záleží je používat zdravý rozum (common sense) a kto nechce alebo nemôže toto používať, tak radšej nech iných nepletie s tým, že počuje výmenu konektora alebo nebodaj poistky 
U audia nevim, ale v jiných aplikacích na typu kondíku dost záleží. Třeba na jejich indukčnosti, schopnosti poradit si s rychlými pulzy a tak.
Já teď vyměnil pár součástek v lednici, ta paštika z ní chutnala fakt líp, a hned to poznala i přítelkyně z obýváku! 
@RedBaron: Pak to výměna součástek v lednici stála za to
A o tom to nakonec je.
BVa si tady neustále dělá levnou reklamu a někteří mu šťastně lezou ři-ti. 
Doporučuji zvážit, jestli není lepší nastudovat fakta a použít u toho rozum, nebo se dál snažit poslouchat jak v prostoru
hrají kabely, podložky a jiné číčo..ny.
Už samotný název tohoto témata je nesmysl.
Už samotný název tohoto témata je nesmysl.
otevře zvuk .. a peněženku. 
Je mi jedno kdo jsi z HEF
.
Tak už jen jeden pokus. Zatím varis z vody. Zřejmě něco z tvého podvědomí?
Můžu se zeptat, proč si se tu zaregistroval? Nehledej v tom žádnou záludnost, opravdu by mě to zajímalo.
Píšeš minimálně, takže si asi nebyl plný nových zážitků o které se chceš podělit.
Píšeš minimálně, takže si asi nebyl plný nových zážitků o které se chceš podělit.
Proč? Ze stejného důvodu jako třeba ty, nebo bva, ba dokonce i jako koudy42. To je přeci jasný