Levný repro kabel
Re: Levný repro kabel
Že já se na ty fóra už nevykašlu a raději neposlouchám v klidu svou oblíbenou muziku na obyčejných dvojlinkách. Vždy se to stejně zvrhne, nic se nedovím a ještě nějakej hňup začne druhé sprostě urážet. Hlavně šeďoura bych rád upozornil, že někoho napadat sprostýma slovama za to že má jiný názor je ubohé a sem to nepatří. Raději na mé i jiné dotazy neodpovídej.
Jinak pro Dinosaurjr: Zesik mám yamaha AX396 a bedny třípásmové tesly, takže to asi moc hrotím a bohatě postačí kabel co jsem si vyrobil.
Pánové děkuji a přeji krásný a ničím nerušený poslech.
Jinak pro Dinosaurjr: Zesik mám yamaha AX396 a bedny třípásmové tesly, takže to asi moc hrotím a bohatě postačí kabel co jsem si vyrobil.
Pánové děkuji a přeji krásný a ničím nerušený poslech.
Kukin: Při takové sestavě bych problematiku kabelů řešil výhradně jako estetickou záležitost. I kdyby se šedá eminence kabelů posrala do vejšky, nepozná rozdíl.
šeďour
tvůj styl komunikace se mi vůbec nelíbí!
buď přestaň používat sprostou mluvu nebo sem přestaň psát, prosím!
názory ať má každý jaké chce. ale prezentovat je musí v rámci slušnosti!!
píši ti ještě SZ.
díky za pochopení
tvůj styl komunikace se mi vůbec nelíbí!
buď přestaň používat sprostou mluvu nebo sem přestaň psát, prosím!
názory ať má každý jaké chce. ale prezentovat je musí v rámci slušnosti!!
píši ti ještě SZ.
díky za pochopení
kukin-> napsal jsem jen názor na výběr kabelu, je to letitá zkušenost (a nejen moje).A pak jsem napsal názor na to, co se píše v odkazu, co jsi ty postoval.Jestli tě urazilo to, že podle mě autor příspěvku v odkazu píše nesmysly, tak to je tvůj problém.Ale psát příspěvky na fórum můžu do libovolnejch témat, s tím ty nic nenaděláš.
Možná sis nevšimnul (stejně jako si nevšimli ostatní), že urážet začala druhá strana mě, zacházením do osobní roviny a podsouváním něčeho, co jsem vůbec nenapsal.A ano, možná jsem nereagoval slušně v rámci pravidel fóra, nicméně lidi na který jsem reagoval si lepší slova nezasloužej.
Za ty sprostý slova ve svejch příspěvcích se veřejně omlouvám, nepatřej sem.
...
Sprostý slova si nechám až na příležitostnou osobní komunikaci.
Možná sis nevšimnul (stejně jako si nevšimli ostatní), že urážet začala druhá strana mě, zacházením do osobní roviny a podsouváním něčeho, co jsem vůbec nenapsal.A ano, možná jsem nereagoval slušně v rámci pravidel fóra, nicméně lidi na který jsem reagoval si lepší slova nezasloužej.
Za ty sprostý slova ve svejch příspěvcích se veřejně omlouvám, nepatřej sem.
...
Sprostý slova si nechám až na příležitostnou osobní komunikaci.
kabelguru.cz
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Ode mne žádná urážka nezazněla. Nehledě na to, že první příspěvek s urážkou je tento. Naopak tvé časté a bezdůvodné napadání v osobní rovině je běžným jevem tvého působení, nejen na tomhle fóru. A vždy je to stejně bezzubé, jak se vždy rychle ukáže...šeďour píše:Možná sis nevšimnul (stejně jako si nevšimli ostatní), že urážet začala druhá strana mě.
Nevím, proč to děláš a nepatří to sem. Stejně jako ty směšné výhrůžky.
PítrsPraha píše:Ode mne žádná urážka nezazněla
S499_1023 píše:šeďour: A jak funguje skin efekt v oblasti akustických frekvencí a proudů používaných v ozvučování? Poraď, fachmane.
Tímhle to začalo tyPítrsPraha píše:...to zas bude šeďourova obvyklá kličkovaná...

kabelguru.cz
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Tam je nějaká nadávka nebo urážka
?

Speciálně pro tebe Peťuldo to napíšu p o m a l u.
Snad to pochopíš ?!
Ano, je to urážka.Nic o skinefektu v audiofrekvencích jsem nenapsal.Takže čím jsem podle tebe měl kličkovat ? Odpovědí ?...na co ??
Tvůj typickej příspěvek v osobní rovině, ale v rámci slušnosti...že ?
Snad to pochopíš ?!
Ano, je to urážka.Nic o skinefektu v audiofrekvencích jsem nenapsal.Takže čím jsem podle tebe měl kličkovat ? Odpovědí ?...na co ??
Tvůj typickej příspěvek v osobní rovině, ale v rámci slušnosti...že ?
kabelguru.cz
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Pokud tě uráží styl, kterým diskutuješ a na který jsem jen poukázal, tak s tím musíš něco dělat ty, ne já.
A když si tak vybavuju bezpočet tvých bezdůvodných útoků v ryze osobní rovině na různé diskutující na různých fórech, tak je tenhle tvůj brek stejně ubohej jako tvé mávání pěstičkama...
Howgh
A když si tak vybavuju bezpočet tvých bezdůvodných útoků v ryze osobní rovině na různé diskutující na různých fórech, tak je tenhle tvůj brek stejně ubohej jako tvé mávání pěstičkama...
Howgh
Nerad vyrusujem v duchaplnom ping pongu, ale so stiahnutou ritou by som sa chcel šeďoura opytat, ci sa medzicasom v galaxii neobjavil nejaky lepsi reprokabel v entry level sekcii. Predsa ten CSSS a klasika RG62 (u signalovych) su roky omielane. Nenarazil si na nieco vhodnejsie v podobnej cenovej?
Odar-> samozřejmě, že ano.Jenže se už předem omlouvám, ale veřejně to psát nebudu z mnoha důvodů.
Původně jsem v tomhle vlákně jen reagoval na to srovnání CSSS vs. CMFM a i to vyvolalo nepatřičný reakce všech zůčastněnejch stran.A teď bych si dovolil přijít s něčím novým a zaplatitelným.To vážně nejde.
Nechám to na obchodní aktivity a soukromou korespondenci s členy fóra.
Původně jsem v tomhle vlákně jen reagoval na to srovnání CSSS vs. CMFM a i to vyvolalo nepatřičný reakce všech zůčastněnejch stran.A teď bych si dovolil přijít s něčím novým a zaplatitelným.To vážně nejde.
Nechám to na obchodní aktivity a soukromou korespondenci s členy fóra.
kabelguru.cz
- PítrsPraha
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Honzo, ty fakt obrážíš hobbymarkety a mazlíš se tam s kabelama
?
Já myslel, že si děláš srandu, když jsi to psal...
.
(BTW, VdH je doma a čeká.....
)

Já myslel, že si děláš srandu, když jsi to psal...

(BTW, VdH je doma a čeká.....

Hele Peťuldo, ty máš nějaký divný měřítka.Když si nejednou sliboval ránu pěstí Bartolimu, tak to asi bylo od tebe dospělý chování.Ale když já ti nabídnu pár facek, tak je to podle tebe ubohý mávání pěstičkama.
No nic.
V tom co jsi napsal nic závadnýho nevidíš, tak v pohodě.
Ale odpověz konečně na můj dotaz, před čím kličkuju ? Byla položená nějaká otázka ? Nebo mě někdo podsouvá něco, co jsem nenapsal ?
No nic.
V tom co jsi napsal nic závadnýho nevidíš, tak v pohodě.
Ale odpověz konečně na můj dotaz, před čím kličkuju ? Byla položená nějaká otázka ? Nebo mě někdo podsouvá něco, co jsem nenapsal ?
kabelguru.cz
Hele kluci už se nehádejte a raději odpovídejte na dotazy. Už je to trapné. Nebo si založte svoje téma-Hádky a urážky.