QED reference 40
Re: QED reference 40
Ten Pytlův popis se podle mých zkušeností nedá úplně zobecnit, protože klidně se může v jiné sestavě chovat kabel i dost odlišně. Vždyť u propojení nejde pouze o samotné přenosové vlastnosti, ale i o interakci kabelu s výstupem a vstupním obvodem propojených přístrojů a ty jsou různé. Dále jde o to jak případné zásahy do signálu zapadnou do zvuku dané sestavy. Jestli zdůrazní již zdůrazněné, nebo vyplní něco chybějícího. Mam z praxe mnoho příkladů, kdy není ze dvou kabelů preferován na různých sestavách vždy ten samý.
Noble Audio - výroba a prodej
tohle mohu jen podepsat.
...a QED ref. 40 rozhodně stojí za zkoušku jako TIP na zajímavý kabel za málo peněz
...a QED ref. 40 rozhodně stojí za zkoušku jako TIP na zajímavý kabel za málo peněz
U mě doma se "lavor" nekonal. Naopak, kabel mě připadal "vyrovnaný" v poměrech jednotlivých pásem. Co mě trochu mrzelo, byl mírně komprimovaný prostor a o něco méně "luftu", než jsem zvyklý. Za mě slušnej kabel.
Nemá niekto posluchovú skúsenosť s Qed Supremus?
nějaká zkušenost s novým XT40i?
...a pokud bych dal tenhle lavor na plánované asi taky lavorovité dali oberon 7 budu mít dvojitý lavor?
...a pokud bych dal tenhle lavor na plánované asi taky lavorovité dali oberon 7 budu mít dvojitý lavor?
"lavor" na repro nicim nenarovnas, mozes ho uz len viac zdeformovat, ale kablom to rozhodne nebude. Kable "nehraju", na kable sa diva.

budu to brát z UK eshopu kde nabízej i zahoření for free? má to smysl? jak dlouho? max 96h
Cim dlhsie ti ho budu zahorovat, tym dlhsie mozes cakat na zasielku...
Navyse bezny smrtelnik nerozpozna rozdiel medzi zahorenym a nezahorenym kablom, takze opat vyberaj podla srdca a zvol si nejake pekne cislo, napr. 1 hodinu
Navyse bezny smrtelnik nerozpozna rozdiel medzi zahorenym a nezahorenym kablom, takze opat vyberaj podla srdca a zvol si nejake pekne cislo, napr. 1 hodinu

lze 0, 24, 48, 72, 96 
dám asi 48
hlavně si tky myslim že to nepoznám na nezahořenejch bednách

dám asi 48
hlavně si tky myslim že to nepoznám na nezahořenejch bednách
Tak tohle mě v ten dnesni "válečnej" den super pobavilo
. Díky. Je to neco podobnýho, jako kdyby sis kupoval štěňátko a prodejce by ti nabídnul, ze nez si pro nej za týden přijedeš, bude ho zadarmo v rámci prodejní ceny každý den hladit. A ještě by ti dal na vybranou, jestli bude to každodenní "mazlení" probíhat v hodinových, tříhodinových a nebo pětihodinových intervalech. Neblázni, i kdyby mělo to zmiňované zahořování na drát jakýkoliv vliv, jak bys provedení té nabízené služby asi tak ověřil? Tak, že ti na kábl nalepí kartičku s nápisem "čerstvě zahořeno"?

tak sorry jako...sem myslel že právě na tyhle pitchoviny je zdejší komunita ujetá a o tom že kabely "hrajou" a je nutné je X set hodin "mazlit" (mmch to je dobrý, to se ti povedlo, koneckonců kdo by nechtěl rovnou štěňátko ještě přítulnější
) se tu nepochybuje
co se týče důvěry s tím ti nepomůžu. Já jim věřím, prostě to vypadá věrohodně, maj tam na to nějakej Nordost Vidar prej

co se týče důvěry s tím ti nepomůžu. Já jim věřím, prostě to vypadá věrohodně, maj tam na to nějakej Nordost Vidar prej
Ano, pojmenoval jsi to správně. Jsou to pitchoviny, a to nejen ty diskutované kabely a jejich zvuk, ale zejména jejich "zahořování". To už je hotová vaginální smršť. Nechápu, jak se myslící člověk může něčím tak a priori dementním vůbec zaobírat. Pořiď si solidní reprosoustavy, ty instaluj do pokud možno akusticky přijatelného prostoru a přestaň řešit hovadiny.
no jo...nejen zabývat ale i popsat stohy časopisů...recenzovat...probrat horem dolem na forech...to vše zcela vážně
no a jak sem se v tom začal hrabat taxem tomu taky trochu propadl...
nicméně ty kabely (XT40i) se mi líbí a koupím si je, můžu?
no a jak sem se v tom začal hrabat taxem tomu taky trochu propadl...
nicméně ty kabely (XT40i) se mi líbí a koupím si je, můžu?
Samozrejme kupuj len to, co sa ti paci - pocuvat to budes ty