Síťový kabel Oyaide Tunami GPX

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
Odpovědět
Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Re: Síťový kabel Oyaide Tunami GPX

Příspěvek od Zappadaddy »

Bubuxin.Usuzuješ velmi logicky,bohužel ne vše na zdejším světě je logické.Rozdíly jsou slyšet a celkem dramatické,také jsem byl nevěřící Kája.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Moc se mi líbilo vysvětlení LessLoss firmy proč využívají Oyaide P 079 a ne 004, http://www.lessloss.com/page.html?id=59
Toto je i můj názor na zvuk všeobecně,NE: nacinkaný a na první dojem obdivuhodný(už po 20 minutách, nebo mnohem dřív, se dostaví bolesti hlavy),ale ANO: přirozené a pohodové výšky(v prvních vteřinách,ha,něco schází,po 20 minutách,wow,slyším všechno a je to příjemné,nebolí hlava a můžu poslouchat hodiny a hodiny).Moje filosofie se slučuje s LessLoss a Oyaide.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Souhlasím Zappo.
Není nad to vyměnit blbý kabel za dobrý... :)

Aleska
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Aleska »

Peer píše:....Není nad to vyměnit blbý kabel za dobrý... :)
Aby již zítra nebyl teto dobrý kabel tak blbý,
že ze zoufalství šáhneš po Hellboykabelu a nezjistíš, že je nejlepší ! :lol:

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

To určitě ne... :)

sekal

Příspěvek od sekal »

Je zajímavé, že tolik opěvovaný kabel VDH, jehož efekt byl objektivně prokázán (PMA..), u některých nejmenovaných jedinců zklamal... Čímpak to asi je ? ;)

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

sekal píše:Je zajímavé, že tolik opěvovaný kabel VDH, jehož efekt byl objektivně prokázán (PMA..), u některých nejmenovaných jedinců zklamal... Čímpak to asi je ? ;)
Protože jsou i lepší,ale taky o hodně dražší kabely.Možná je to jen přestupní stanice pro něco lepšího? ;) Pro mnoho lidí to může být konečná v sítových kabelech a pro někoho ne.

lubin
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lubin »

zapa napsal: Moc se mi líbilo vysvětlení LessLoss firmy proč využívají Oyaide P 079 a ne 004, http://www.lessloss.com/page.html?id=59
Toto je i můj názor na zvuk všeobecně,NE: nacinkaný a na první dojem obdivuhodný(už po 20 minutách, nebo mnohem dřív, se dostaví bolesti hlavy),ale ANO: přirozené a pohodové výšky(v prvních vteřinách,ha,něco schází,po 20 minutách,wow,slyším všechno a je to příjemné,nebolí hlava a můžu poslouchat hodiny a hodiny).Moje filosofie se slučuje s LessLoss a Oyaide.

Ano Zappo...takhle hraje LessLoss *klanimse*

Petanek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Petanek »

Když je tu řeč o Tunami GPX, tak přidám svou zkušenost. Zkoušel jsem u svých Luxmanů různé síťové kabely, protože jsem si chtěl ověřit, že můj názor je správný. Samozřejmě, jsem považoval drahé kabely za nesmysly a vše jsem chtěl vyřešit Supra a uštřit nemalé peníze. Jsem praktický člověk (aspoň myslím:)) a nerad vyhazuju peníze za voodoo a vůbec obecně nesmysly. Výsledek pro mě byl takový, že v případě výměny kabeláže za Oyaide, Furutech, Supra, VDH byl vždy zvuk poněkud jiný.

Furutech Absolute Power 18 mě například vadil ostrými výškami, ktere po hodině poslechu otravovaly. Supra mazala basy a celkově byla pouze nicotným zlepšením oproti dodávaným kabelům. VDH byl druhý nejlepší, ale pak jsem zkusil Oyiade a bylo vymalováno. Na cestě mám několik těchto kabelů.

Pozor také na nesmyslné zkracování kabelů pod 1.8m ... zahraniční testeři dokázali už i exaktně, že čím je kabel delší (např. 1.5 vs 3m) tím lepší je vliv filtrace větší (myslím, že to už naměřil i PMA, ale nepublikoval:)). Toliko k DIY kabelům o metrové vzdálenosti s nehoráznou cenou (měl jsem čest vidět i slyšet). Výrobci ví, proč dělají kabely o nejmenších délkách 1.5-1.8m.

Pecuch
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pecuch »

Zdravím, chtěl bych pořešit 2 síťové kabely Oyaide. Otázkou je, jestli to není už moc k luxmanům C02+M02. Myslím tím zvukovej přínos-jestli to má význam... Děkuju za případné alternativy a rady.

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Mam na prodej jeden Oyaide Tunami s rhodiovýma koncovkama, je to jeden z kabelů který mi sloužil jako vzorek na porovnávání při vývoji mých kabelů. Podívej se na mé kabely:
http://noble-audio.webnode.cz/kabely-napajeci/
Mohu i všechny tři (Tunami, Zephyr a Zephyr T) zapůjčit na vyzkoušení, což je nejlepší možnost jak se adekvátně rozhodnout co a jestli vůbec pořídit.

Pavel
Noble Audio - výroba a prodej

Odpovědět