SUPRA SWORD-ISL

Signálové, reproduktorové i napájecí kabely
NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: SUPRA SWORD-ISL

Příspěvek od NA »

Mam pocit, že se někomu povedlo sestrojit stroj času, protože jinak to přece není možné. Chtít problematiku přenosu audiosignálu smrsknout na triviální R,L,C hodnoty snad ani nemůže být dnes již myšleno vážně. Připadám si jako v High-Endu na Lopuchu v roce 2003 :roll: Na tohle fakt nemam sílu.

Nemám dokonalý mikroskop, ale tvrdím, že tam nic není, protože přece nic nevidím.

Já si nikdy nemusel namlouvat, že drahý na slepo pořízený kabel je skvělý, nebo bude až se za 100hodin rozehraje. Já si kabely vždy nejdříve půjčoval abych si vyzkoušel, jestli s ním dosáhnu lepší výsledek než se současným. K dělání závěrů jsem přistupoval až po delším používání, pak jsem ho také teprve porovnával. Před 10ti lety jsem to řešil tak, že jsem nakoupil pět kabelů v metráži od světových renomovaných firem, vyrobil jsem si stejně dlouhé sety a pak jsem se věnoval vybrání si toho nejlepšího. Všechny byly v podobných cenách, takže u mě nepřipadá v úvahu nějaká psychoakustika. Ostatní jsem pak prostě rozprodal.
Noble Audio - výroba a prodej

Renown
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Renown »

to NA :
Chtít problematiku přenosu audiosignálu smrsknout na triviální R,L,C hodnoty snad ani nemůže být dnes již myšleno vážně.
Mohl bys uvést jaké jiné fyzikální veličiny se v tom procesu uplatňují ?

david
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od david »

NA píše: Nemám dokonalý mikroskop, ale tvrdím, že tam nic není, protože přece nic nevidím.
Mozna to bude tim, ze elektrina neni videt... (pardon)

Svensound
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Svensound »

Pánové, moc prosím, přesuňte své úvahy o zahořování jinam. Díky moc

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Renown

no a co třeba skin-efekt? nebo konstrukce? já vím, o tom se hovoří hlavně u reprokabelů. ale je rozdíl ve zvuku mezi drátem a lankem, které mají shodné RLC? a mezi pleteným kabelem a dvojlinkou se shodným RLC?

když jsem koupil koncák Densen, nechtěly mi s ním bedny hrát. s jinými zesáky mělys rády pletené lanka větších průřezů. s Densenem jsem skončil u tenkých drátů.
jde o celkovou souhru, bych řekl.
třeba Poláci o Densenu tvrdí, že je náročný na spolupracující zařízení, neboli rozmazlená frfňa. souhlasím. "vynutil" si jemu vyhovující kabeláž až dovnitř do beden.

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Svensound
á sorry, když jsem to psal, nebylo to tam.

Vit
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vit »

SWORD-ISL jsem měl před lety díky laskavosti pana Černohorského zapůjčen.

Klidný, příjemný zvuk. Vynikající provedení. Nepořídil jsem jej nakonec kvůli ceně a taky tomu, že současný DH-LABS Silversonic mě tenkrát seděl prostě lépe.

Myslím si, že tyto diskuze jsou velmi plané a zkušenosti platné pro jeden konkrétní aparát, prostě si kabel běžte půjčit a zkuste jej proti svému současnému, dokud/pokud to jde...

dadaft
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od dadaft »

Supra Sword bude určitě prvotřídní kabel. o tom žádná.

a odpověď na ty moje dvě otázky je ne a ne.

každý má to své...

Odpovědět