Deep Purple

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
Liamee
Kontaktovat uživatele:

Re: Deep Purple

Příspěvek od Liamee »

lechosi ty seš fakt d e b i l, to už jinak říct nejde.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

lechos píše:
02 bře 2025 15:23
Moc se serete...Purple jsou mrtvá etapa která (možná) zajímá
dědky v domově důchodců před večerkou - než jim zhasnou
a šulína zasunou do bažanta.
Tohle může napsat jen vypatlaný idiot, který v životě kromě blbých keců nic nedokázal.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

lechos
Většinou tady lze nad Tvými výplachy mozku trpícího mentální nedostatečností mávnout rukou, ale teď ses ukázal naplno, jako zoufalec, který se dokázal nad vyslovením DP bez ostychu pos*at do výšky. Je mi Tě líto, musíš mít strašný a nenaplněný život. Je to smutné a ubohé.

Oldear
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Oldear »

Mimochodem poslední poslouchatelné LP, které od DP vlastním je DEEP PURPLE - WHOOSH!, roku 2020. Hudební obsah jako za "starých časů" a né, že né. Na dnešní dobu je špičkový i zvuk. Doporučuji. Další už jsem nekupoval.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Tak to už je teda od lechose docela nářez. S ním bych asi dvojdomek mít nechtěl. Podle jeho několika dřívějších příspěvků se mi jeví, že má nějaký zvláštní názor na to, která hudba nebo kapela je dobrá nebo špatná. Vypadá to, že na to má patent :D. Zajímalo by mě kolik mu je let. Třeba by se to ještě dalo léčit. Docela by se hodil citát Alberta Einsteina - „Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.“
A tvrzení, že některá kapela je mrtvá nebo už nic nového nepřináší je podle mého velmi subjektivní dojem každého člověka. Vždy se dá něco pozitivního najít.
Koneckonců vždyť těm lidem, kteří "bigbít" v šedesátých, sedmdesátých letech rozjížděli, je už dneska povětšinou 75+. Ať si hrají co je baví. Nikdo nikoho nenutí aby si to potom koupil. Líbí nebo nelíbí. Tím to končí. Ne tady psát sáhodlouhé litanie o tom, že tam je to či ono špatně, zpěvák už nezazpívá to co před třiceti lety a podobně.
Chtěl bych vidět co v tomto věku dokážou zdejší "renomovaní" kritici.

Sto61
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Sto61 »

Taky se mi leckterá alba některých kapel po prvním poslechu nelibila. Vydržel jsem a s každým dalším poslechem se mi začínala líbit čím dál víc. Netvrdím, že tomu tak bylo vždy. Je to samozřejmě taky o chvilkovém rozpoložení. Prostě ne vždy je ta správná nálada na poslech novinek.

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

lechos píše:
hele jdi si pustit Holky z naší školky a neotravuj když se mezi sebou baví dospělí :)

zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od zdenoeddie »

Sto61 píše:
02 bře 2025 20:43
Taky se mi leckterá alba některých kapel po prvním poslechu nelibila. Vydržel jsem a s každým dalším poslechem se mi začínala líbit čím dál víc. Netvrdím, že tomu tak bylo vždy. Je to samozřejmě taky o chvilkovém rozpoložení. Prostě ne vždy je ta správná nálada na poslech novinek.
Budem trochu OT.
Poslednu dobu, ba az roky, mam problem si najst nieco nove, co ma zaujme. Ale zaujal ma Tvoj nazor, doteraz som to prisudzoval veku, ale asi to bude o tej nalade... nakoniec, nalada nie je tiez spojita s vekom? :)

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

tomášHy píše:
02 bře 2025 10:50
Zdravím fanoušky DP.
Děkuji všem za odpovědi a omlouvam se za nepřesnou otázku. Jde mi o oficiální vydání alba "Abandon" na vinylu. Zda vůbec existuje. A pokud ne, zajímalo by mě proč neni. Ale to asi nebude vědět nikdo, kromě samotných DP a jejich vydavatelů.
ta odpověď je podle mě jednoduchá Abandon:

"Protože, řekněme si to na rovinu, „Abandon“ je nejhorším albem, které kdy tahle kapela vydala"
https://metalforever.info/article.php?id=29709

takže logicky nikdo nechce vydávat nejhorší propadáky :)

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

Liamee píše:
02 bře 2025 11:27
tomášHy píše: Existuje oficiální vydáni tohoto alba na vinylu?
Neexistuje.
tomášHy píše: A pokud ne, zajímalo by mě proč neni.
Na to ti tady nikdo neodpoví, na to se zeptej majitelů autorskejch práv.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

tomášHy píše:
02 bře 2025 10:50
Zdravím fanoušky DP.
Děkuji všem za odpovědi a omlouvam se za nepřesnou otázku. Jde mi o oficiální vydání alba "Abandon" na vinylu. Zda vůbec existuje. Nemám zájem o neoficiální pressy bůhví odkud. Tak ještě jednou:
Existuje oficiální vydáni tohoto alba na vinylu?
A pokud ne, zajímalo by mě proč neni. Ale to asi nebude vědět nikdo, kromě samotných DP a jejich vydavatelů.
A teď ještě k té tvorbě.
Od Abandonu už je to cesta dolů. Žádné nové nápady, už je to takové vaření z vody. Mam sice všechny jejich poslední desky, ale už jenom kvůli ucelení sbírky. Nic už mě nijak nenadchlo. Pořád si jich vážím jako jedné z nejlepších ale už to není ono. Kde taky pořád brát nápady.
Od Led Zeppelin mám taky hodně alb, ale nejlepši jsou první čtyri. Pak už tomu nějak nerozumím.
Jakožto člověk, kterej s DP vyrůstal od Fireball, tvrdím, že cesta dolů začala odchodem RB a nástupe S.M. ten je vskutku excelentním kytaristou, ale RB hra je úplně o něčem jiném. Tam je cítit blues-rockový sound s prvky klasiky, kdežto SM je kytarový exhibicionista. Nehldě na to, že zvuk kytary RB a SM jsou dva různé světy. RB hraje na kytaru, kdežto SM na kytarové krabičky. poslední slušné album bylo Perfect stranger, pak už to letělo jen z kopce.

Zdeny
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zdeny »

lechos píše:
Jako vtip slabý, jako reálný pohled na DP strašně slabý...

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

asi takhle:

1968 - Shades of Deep Purple - Členové: Ritchie Blackmore, Rod Evans, Jon Lord, Nick Simper, Ian Paice
1968 - The Book of Taliesyn - Členové: Ritchie Blackmore, Rod Evans, Jon Lord, Nick Simper, Ian Paice
1969 - Deep Purple - Členové: Ritchie Blackmore, Rod Evans, Jon Lord, Nick Simper, Ian Paice
1970 - In Rock - Změna: Ian Gillan a Roger Glover nahradili Rod Evans a Nick Simpera - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1971 - Fireball - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1972 - Machine Head - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1973 - Who Do We Think We Are - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1974 - Burn - Změna: David Coverdale a Glenn Hughes nahradili Ian Gillana a Roger Glovera - Členové: Ritchie Blackmore, David Coverdale, Glenn Hughes, Jon Lord, Ian Paice
1974 - Stormbringer - Členové: Ritchie Blackmore, David Coverdale, Glenn Hughes, Jon Lord, Ian Paice
1975 - Come Taste the Band - Změna: Tommy Bolin nahradil Ritchie Blackmora - Členové: Tommy Bolin, David Coverdale, Glenn Hughes, Jon Lord, Ian Paice
1984 - Perfect Strangers - Změna: Původní sestava se vrátila - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1987 - The House of Blue Light - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1990 - Slaves and Masters - Změna: Joe Lynn Turner nahradil Ian Gillana - Členové: Ritchie Blackmore, Joe Lynn Turner, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1993 - The Battle Rages On... - Změna: Ian Gillan se vrátil, nahradil Joe Lynn Turnera - Členové: Ritchie Blackmore, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1996 - Purpendicular - Změna: Steve Morse nahradil Ritchie Blackmora - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
1998 - Abandon - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Jon Lord, Ian Paice
2003 - Bananas - Změna: Don Airey nahradil Jon Lorda - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Don Airey, Ian Paice
2005 - Rapture of the Deep - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Don Airey, Ian Paice
2013 - Now What?! - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Don Airey, Ian Paice
2017 - Infinite - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Don Airey, Ian Paice
2020 - Whoosh! - Členové: Steve Morse, Ian Gillan, Roger Glover, Don Airey, Ian Paice

lechos
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od lechos »

Netrpěl jsem šaška pozéra Blackmoora...demolovat nástroje, kamery, zapálit benzín na podiu
to jsou kousky pro poloopice třídy The who ne však kytaristu jeho formátu, byla to problémová
osobnost - jeho letitý konflikt s Gillanem je známým faktem historie DP.

Lad2000
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Lad2000 »

No vídíš, a my trpíme Tebe, šaška a pozéra Lechose. *offtopic* :lol: :lol: :lol:

Odpovědět