GENESIS a ostatní členové skupiny

Diskuse a fun kluby jednotlivých muzikantů, kapel atd. Jejich historie, koncerty a drby kolem.
Odpovědět
jirie
Kontaktovat uživatele:

Re: GENESIS A OSTATNÍ ČLENOVÉ SKUPINY

Příspěvek od jirie »

Ano je to tam znát.Mám takový dojem ,že původní plátna se zřejmě nedochovala,proto byly použity obaly těchto tří alb ,které byly naskenovány ve vysokém rozlišení a poté počítačem upraveny a doplněny chybějící nebo nekvalitní místa.Možnosti hi-tech ve grafických studiích ve zpracování a úpravě podkladů jsou dnes na velmi vysoké úrovni.

merhaut

Příspěvek od merhaut »

To by to vysvětlovalo, možná někde na netu k tomu leží informace...

Já už si na stěny obýváku obrázky nedávám, spíš používám to, že po čase obměňuju Lp čele regálů knihovny, takže pořád mám na co stylového koukat, mám jich takhle 10-15...

Až náš Zlínský hudební klub bude mít svůj vlastní prostor, ten ten bude zarámovanými plakáty a přebaly elppé vyzdoben důkladně, stylově, to zase jo...

merhaut

Příspěvek od merhaut »

Vystavil jsem u sebe http://www.cdklub.net komentovanou diskografii Genesis.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Krásně se to čte.Tvoje role světlonoše je v dnešní době velmi nevděčná.Jedna věc je jistá ,kdo nebyl zasažen touhletou kapelou přišel o skutečně jedinečné a nádherné emoce.Já sám mnohdy prožívám jejich hudbu se střídavými pocity štěstí,dojetí i mrazivého šimrání v zátylku.Možná ani sami členové Genesis si neuvědomují jaké čarovné fluidum kolem sebe ještě po letech šíří.

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Dnes mě dorazil set LP Genesis 200g. Jsem rád, že jsem vsadil na Audio3 a jejich levnější nabídku.
Za necelé 2 tisíce tolik nádhery! *thumbs up* *thumbs up* *thumbs up*
Skoro bych z toho měl dnes i velkou radost... :(

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Dnes jsem vybalil Japan Trespass - The Lamb... Japan SACD/DVD papersleeved.Myslel jsem si,že už mě z jejich strany jen málo co překvapí.Omyl .Troufám si tvrdit,že tohleto vydání je absolutní špička.
Rozdíly v nahrávce jsem přirozeně nehledal.Master je totožný.Způsob jakým jsou ovšem vyvedeny ty papírové mini LP obálky je fantastický.Všechny tři obálky,kde jsou malůvky P. Whiteheada jsou natištěny na texturovaném papíru,což ještě umocňuje iluzi plátna,na kterém byly původně vymalovány.Ostrost,kontrast a barevné podání jsou neuvěřitelně přesné.Ořez, pokud se dá vůbec o nějakém mluvit je zanedbatelný.Všechny detaily jsem rovnával s předchozím japonským vydáním,které jsem považoval za dosud nejlepší.Hlavně obálka Trespass je naprosto excelentní.
Abych nebyl neobjektivní, jednu "chybu" to přeci jen má, a to je tenký karton ,který byl použi při jejich výrobě.Zasvěcení mi však potvrdí,že je to dlouhodobější trend,který provází poslední léta.

Již delší dobu mám zřejmě softwarový problém s přenášením dat z digitálu do PC.Jakmile se to odstraní zkusím sem prostřednictvím admina poslat pár fotek,kde bych zabral všechny verze každého jednoho alba tak,aby bylo možno posoudit rozdíly v grafické kvalitě .

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Tak jsem si dal první LP Trespass. Jsem z toho nadšený. S LP Genesis jsem kdysi dávno začínal a teď pokračuji!
Nemá to chybu. Do reprodukce se pozitivně zapojuje i buffer DACT! Když zavřu oči, tak bych nevěřil, jak malé bedýnky hrají! A ty obaly!!!
Obrázek

Peer
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Peer »

Včera následoval Foxtrot. Z těch desek to hraje jako z praku. Chce to je vyprat i když jsou nové. Pak se zvuk ještě o něco zlepší.
Obrázek

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

jirie píše:Dnes jsem vybalil Japan Trespass - The Lamb... Japan SACD/DVD papersleeved.Myslel jsem si,že už mě z jejich strany jen málo co překvapí.Omyl .Troufám si tvrdit,že tohleto vydání je absolutní špička.
Rozdíly v nahrávce jsem přirozeně nehledal.Master je totožný.Způsob jakým jsou ovšem vyvedeny ty papírové mini LP obálky je fantastický.Všechny tři obálky,kde jsou malůvky P. Whiteheada jsou natištěny na texturovaném papíru,což ještě umocňuje iluzi plátna,na kterém byly původně vymalovány.Ostrost,kontrast a barevné podání jsou neuvěřitelně přesné.Ořez, pokud se dá vůbec o nějakém mluvit je zanedbatelný.Všechny detaily jsem rovnával s předchozím japonským vydáním,které jsem považoval za dosud nejlepší.Hlavně obálka Trespass je naprosto excelentní.
Abych nebyl neobjektivní, jednu "chybu" to přeci jen má, a to je tenký karton ,který byl použi při jejich výrobě.Zasvěcení mi však potvrdí,že je to dlouhodobější trend,který provází poslední léta.

Již delší dobu mám zřejmě softwarový problém s přenášením dat z digitálu do PC.Jakmile se to odstraní zkusím sem prostřednictvím admina poslat pár fotek,kde bych zabral všechny verze každého jednoho alba tak,aby bylo možno posoudit rozdíly v grafické kvalitě .
Dnes mi dorazily Genesis mini' a jsou fakt nadherne až na tu sílu těch obalů.Maji uvnitř kupon na ten box zadarmo.Ty jsi ho tam určitě neměl vid?Na Ebay to asi vybirali aby mohly ty boxy pak prodávat?!!!!Můžeš mi to potvrdit že tam nemaš vložené kupony?

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Hai,
tak to teda díky ,to jsem nevěděl ,že jsou to nějaké kupony a ještě k tomu na něco zdarma. *jupi* Já znám je dárkové poukázky od O2 ,a ty jsou úplně na hovno.

Arigatoooooo gozaimasu!!

Filip Kolinsky
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Filip Kolinsky »

Zappadaddy píše:
jirie píše:
Dnes mi dorazily Genesis mini' a jsou fakt nadherne až na tu sílu těch obalů.Maji uvnitř kupon na ten box zadarmo....
Jestli máš ny mysli tento Obrázek A já blboun všechno zaplatil! *headbang*

Jinak včera jsem promazával v práci disky, abych se zbavil nějakých vetešnických přebytků a narazil jsem na již 5 let uložená videa Genesis.
62.minutový záznam Oxford 1973 (1 Watcher Of The Skies, 2 Dancing With The Moonlit Knight, 3 I Know What I Like (In Your Wardrobe), 4 The Musical Box, 5 Supper's Ready.
Druhé je Seconds Out s Thompsonem za bicími (Cinema show, The Lamb Lies Down on Broadway / Musical Box, Dance on a Volcano a Los Endos), který má délku 28 minut.
Kvalita obou pravdě nic moč, spíš nic, ale neztrácí nic z toho, čím Genesis uchvacovali a potvrzují se mi mé názory, že živě jsou lepší než ze studiovek a je jedno, v jakém jsou období. Prostě tito muzikanti patřili a patří na scénu.

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Šviháku lázeňský, nenechte prchlivost cloumat Vaším majestátem *taktone* .Tato poznámka se týkala japonských mini LP.Ty zase mají jednu nevýhodu,že v boxu není bonusové CD/DVD.

Zappadaddy
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Zappadaddy »

jirie píše:Šviháku lázeňský, nenechte prchlivost cloumat Vaším majestátem *taktone* .Tato poznámka se týkala japonských mini LP.Ty zase mají jednu nevýhodu,že v boxu není bonusové CD/DVD.
Měl jsi ty kupony v tech cd nebo ne?Asi ne protože Quicksilverlove a všichni ostatní pišou že nejsou přiloženy.Můžeš mi to potvrdit abych si byl jistý že to tak je?
Včera na burze v Praze byl nejaký človiček a prodaval tam krásné ale opravdu krásně udelané zalaminatove obrazy R.Deana za nakladku 800kč a já blbec nekoupil *headbang*

boxer

Příspěvek od boxer »

Zappa a daddy

Včera na burze v Praze....

Možná mi něco uniká,jaká burza a kde?

jirie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od jirie »

Kupóny samo mám,ale moc jsem je nezkoumal,protože většina nabídek platí pro japonské zákazníky.Mrknu na to až se vrátím domů.
V mailu ,který jsem od Quicksilvera dostal tam opravdu stálo,že nabízí několik variant zaslání mini's s ohledem na vydání boxu,které mělo být opožděné.

Ty obrázky od Deana nebyly to náhodou listy z jeho kalendářů? Kus za 800 to je teda mazec.

Odpovědět