Nové vydání CD a DVD-Audio upravené Stevenem Wilsonem. Včetně 5.1Sourond Mix.
Vidím to stejně, to je pro mě konec YESPaul píše: . . vůbec si neumím představit skupinu YES bez jejího zakládajícího člena,který snad nechyběl ani na jedné placce . . .
Chci se lechose zastat. Určitě jeho zpráva do tohoto vlákna patří. Chrise je moc škoda. I když Yes v poslední době vařily více méně z vody, nedovedu si je bez něj představit.Paul píše:lechos - myslím,že to mělo spíš spadat pod téma "minuta ticha"-ale to už je jedno.Pro mě to byl jeden z nej basáků rockové historie a už vůbec si neumím představit skupinu YES bez jejího zakládajícího člena,který snad nechyběl ani na jedné placce.Nahrál toho hodně i solo a se spoustou excelentních muzikantů a jeho hra byla (je) naprosto nezaměnitelná.Povýšil basu na "solo" nástroj ve spoustě skladeb.O jeho výborných back vocálech ani nemluvě.Čest jeho památce...
OK, ale mohl dát odkaz v češtiněfox píše: Chci se lechose zastat. Určitě jeho zpráva do tohoto vlákna patří . . .
Zkus se jednoduše s nějakým majitelem remixu domluvit a společně poslechnout a porovnat. Způsob jakým Steven pracuje JE vylepšení. Není to jen remaster.Karel1 píše:"Fragile" mám původní vydání z roku 1986, co na tom ještě vylepšovat?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti