Jmenuji se Honza,je mi 32.Ženatý,2 svišti.Jsem z Orlové a makám na šachtě.Miluji poslech hudby i když má sestavička je dosti skromná ale dá se to.Hi-Fi se věnuji od 18 let ale jsem veliký laik,především mně baví poslech hudby.
Rád poslouchám Björk,Portishead,Massive Attack,Prodigy,Lounge Music,Chemical Brothers,Mike Oldfield,Amy Winehouse-má neodolatelný hlas,Korn,Shania Twain,U2,PVD,KLF,David Gilmour atd.prostě podle nálady.
Pár strojků už mám naposloucháných,pár jsem jich i vlastnil v cenové kategorii do 20t.Na vliv signálových kabelů věřím a člověk k tomu nepotřebuje zrovna netopíří uši,prostě to člověk slyší ihned !! Né jak jsem si tady pročítal vlákno jednoho člověka.Ale každého názor.
Tak moje sestavička-Silič Sony TA-F70,cd Sony CDP-790,dvd Bush,Marantz TT-42+OMB 5E,repro Sony SS-MF315,propojeno profigold,Monster Cable,Sharkwire OFC.Gramo zatím na skříni,sundávám jen na poslech.Malý mu nedá spát ale na polici se už pracuje.
Podle mého je nejslabší článek repro ale to až do budoucna jak jsem již psal v jiném vlákně.
Toť zatím vše.