Pro upresneni nemam sub nikde v rohu ale uprostred vic smerem k pravemu repro

Je mi jasne kam zdejsi miri, ale at mi nikdo nerika ze kdyz prinesu sub za 20 000czk paradni a 50kg ze basy nebudou dunet nebo neprojdou k sousedum?
To jako jsou ty drazsi delany ze basy se drzi uvnitr mistnosti a nejdou nikam?
Ne podlaha je tu stara, jsou to drevene parkety (v techto bytech zadna plovouci podlaha neni). Jelikoz mi ale vadej, je na tech parketach koberec.
Ok jsem rad, uz jsem ji zaplatil a bude teprve hotova, takze aspon jedna zprava dobra

No to davat to jinam to ani nevim kam, mam tu hodne veci. Takze ten sub bych rad nechal kde mam. Problem je ze zvedat ze zeme to drevo nechci, je na koberci a tyto prkna na kterych to je zvysuji stul na techniku a to fakt sundavat vsechno nehodlam

Kovove hroty bych mohl dat mezi to drevo a tu zulu, ale jake bys doporucil? Aby to drzelo tu zulu a nespadla?

Prece to z nich musi klouzat ne?
Na music stejne pouzivam hi-end sluchatka, to nema smysl mit zde moc nahlas. Music duni tak ze to by prisli snad 4 patra sousedu
Ja vim na co zdejsi narazi, ze je to low end. Pro me skok z repro Genius SW-HF 5.1 6000

Me ale neslo nyni o to tak resit kvalitu sub ale hlavne aby to neslo tolik do te podlahy k sousedum
Nyni mam penize, ale k cemu mi bude sestava ne za 23 000czk (to jsem dal za to Onkyo), ale za 100 000czk s Dolby Atmos privrtany na strop, ve zdech kdyz to nebudu moct poradne pustit?

Poradnej sub udela takove basy, ze to je pro lidi vhodnejsi snad do baraku a ne do bezne bytovky typu cihla ve meste

Vim jak to duni ci ruzne basuje kdyz zapnu hru ve 23h vecer a zkusim treba GTA V

Jako ze drahej sub basovat najednou nebude? nebo nebude delat zvuk vrciciho motoru auta?
Jsem tu mel pustenou music a 2 sousedi se odstehovali, potom jsem jela policie, ta nic nezjistila nastesti. A to jeste ze nemam vedle sebe sousedy, takze to odnesli jen ty dole, ten terror.