Ale tady žádný proudy netečou Jardo.Z práce jsem taky zvyklej na jiný součástky a kabely, ale s tímhle to nesouvisí.
No a Bacil, ten mě odhalil, bravo Bacile ! Už víš, jakou kompenzaci jsem použil ?
Z některejch komentářů je cejtit opravdovej zájem o věc (ironie).Má to opravdu nějakej vliv na chování auta (elektroinstalace), nebo je to jen pocit majitele ?
Ale nejsme na autofóru, takže některý ty rádoby posměšný komentáře, jsou mi v podstatě dost ukradený.
Je to jako bavit se s Oktávkářem o pocitu z řízení zadokolky.
Kocmeister
Re: Kocmeister
kabelguru.cz
A co tam teda teče? Sem myslel, že to má řešit rušení na baterce. A to musí být hodně ošklivé, když to baterka nezvládá.
Jedině, že by byla v prdeli a měla veliký vnitřní odpor.
Jedině, že by byla v prdeli a měla veliký vnitřní odpor.
baterka? nie je napajacia siet nahodou pocas prevadzky napajana z alternatora? Alternator moze byt kludne uz nacaty a/alebo zapalovacie cievky
-
- Kontaktovat uživatele:
- Vybavení
Přečetl jsem o problematice podobných přístrojů hodně teorie i zkušeností z praxe. Je toho popsáno fakt mraky. Všeobecný konsezus je, že ke zlepšení zvuku palubního audia dojde vždy, ke zlepšení pružnosti motoru - kroutícího momentu pouze v některých případech, ale bez nějaké statistiky, spíš od oka, mi to vychází tak 70:30 ve prospěch uživatelů pozorujících pozitivní změnu i zde. Zajímavostí je, že vyšší kapacita kondenzátorů nevedla vždy k lepším výsledkům, dokonce v nějakém testu to bylo právě naopak. Snad tedy půjde o kvalitu kondenzátorů, materiál (ne hliník) a průřez kabelů a signálové cesty. Tahle krabička byla prvotní experiment, další zkusíme s vyšší kapacitou. Stojí to pár korun.
kabelguru.cz
Kocmeister: ak chces mozme si k tomu napisat cez SZ. Som strojny inzinier a mam asi 15r. prax so studiom a aplikaciou roznych uprav a meranim na valcovych skusobniach v ramci mojho ineho hobby