Tak po nejakem case s LAiV musim konstatovat, ze prevlada max. spokojenost. Podarilo se mi doladit lehce HFT, hlavne na strope, zvuk je nyni velmi pritomny, libi se mi jak slysim prostor nahravky samotne, coz dela dojem, ze jsem s interpretem v mistnosti.
Cely projev podtrhla take vymena vykonovych elektronek ze stock na PSVANE 805A Hifi Series, ktere jsou sice entry level v portfoliu PSVANE, ale vysledek je znatelny. I kdyz si dokazi predstavit, ze lampy typu KR nebo ELROG budou uplne jina jizda, 30k za par se mi davat nechce, na to jsem porad sochifik

.
Ohledbe tube rollingu, mam jasno min. v predzesilovacich lampach, Shuguang WE 6SN7 Plus jsou paradni, diky konstrukci (nejvetsi 6SN7 jakou jsem potkal) je prednes krasne prostorovy a nic mi v projevu nevycniva ani nechybi. Urcite koupim dalsi do zasoby. Co se tyka budicich 300b, tam mam stabilne PSvane 300b-z Black Treasure, zde vych se musel hodne placnout pres kapsu, abych si polepsil, podobne jako v pripade vykonovek.
Zajimava zkusenost je take s novym stribrnakem pro I2S propojeni, ktery zni kristalove ciste, je velmi presny a ma i lepsi separaci. Zatim jsem ve fazi testovani, ale jako celek mi s puvodnim kabelem Ricable poslech dava vic emoci z poslechu, i kdyz paradoxne stribrnak nedela nic spatne v kontextu kvality prednesu, je to ciste pocitova zalezitost.