Koudy: když elektronky žhnou....
Re: Koudy: když elektronky žhnou....
Koudy
A čomu by si dal prednosť, vyladenej akustike alebo HFT ? Má to rovnaký vplyv aj uz v akusticky riešenej cimre ?
A čomu by si dal prednosť, vyladenej akustike alebo HFT ? Má to rovnaký vplyv aj uz v akusticky riešenej cimre ?
Jasne ze akustice, ale jsou veci ktere vetsinou neovlivnis, tvar mistnosti, podlahu atd. a tady HFT dost pomuzou.
Zaroven podle me z h*vna bic neupletes, proto vysledky HFT prichazi ruku v ruce s dobre osetrenou mistnosti a ano verim, ze v profi akusticky osetrene mistnosti to bude take slysitelne. Min. s HFT ma hudba vetsi jiskru a hlavne lze hybat se scenou co jsem popsal a stejny vysledek neni jen u me.
Ted uz jsem ve fazi ladeni po mm, tam kde jsem puvodne hybal s cm po stranach repro a uprostred uz kazdy mm dokaze vyrazne zmenit vnimani prostoru hudebni sceny hlavne energie nastroju/hlasu vs hloubka/dozvuky.
Zaroven podle me z h*vna bic neupletes, proto vysledky HFT prichazi ruku v ruce s dobre osetrenou mistnosti a ano verim, ze v profi akusticky osetrene mistnosti to bude take slysitelne. Min. s HFT ma hudba vetsi jiskru a hlavne lze hybat se scenou co jsem popsal a stejny vysledek neni jen u me.
Ted uz jsem ve fazi ladeni po mm, tam kde jsem puvodne hybal s cm po stranach repro a uprostred uz kazdy mm dokaze vyrazne zmenit vnimani prostoru hudebni sceny hlavne energie nastroju/hlasu vs hloubka/dozvuky.
Moc pekny prevodniček. Gratulujem
Dekuji! Vyborne zapadl do sestavy, pomerem vykon cena bych ho prirovnal k Eversolo T8.
Gratulujem Koudy.
V popise vybavenia ti chýba zmena...
V popise vybavenia ti chýba zmena...
Dekuji
a upraven podpis, nemel jsem tam ani DIY tube phono preamp by LK, stejny tvurce jako mych lampovych GU50BM monobloku.
Gratulujem, krásne malé šikovné DACko
Budem zvedavý po zahorení na dojmy
Budem zvedavý po zahorení na dojmy
To bych teda nikomu nepřál, dojmy po zahoření totiž bývají dost neveselý. Rozčarování, vztek a k tomu ten smrad (a v tomhle případě i ticho). A nedej bože aby od toho DAC chytlo i něco dalšího.
Poslu SZ 
Ok... ďakujem.
A budeš časom meniť aj reprosústavy ?
A budeš časom meniť aj reprosústavy ?
Ne to urcite neplanuji a ani to neprivolavej mam je rok
(mel jsem nizsi model predtim). Naopak DAC byl posledni clanek sestavy. Posloucham v kamrliku 14m2, jsem si vedom limitu, vetsi zvuk uz sem nenamackam a uprimne uz moc nevim co bych chtel zlepsovat. Jedine co se snazim tlacit zvuk co nejvic za repro a umele nafukovat prostor, coz je posledni co ladim drobnym posouvanim reprosoustav a HFT cudliku.