kychtax

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: kychtax

Příspěvek od kychtax »

Tak si dovolím malou sumarizaci změn.. Začal jsem koupením Fiio K13 R2R, které mně mile překvapilo (s kvalitním externím 12V zdrojem) svým zvukem přes sluchátka. Hraje tato věc lépe než RME ADI 2 Pro (v mých uších). A začal vrtat červík ohledně reprobeden. :lol:
Obrázek

Již někdy v létě 2025 se rodila myšlenka na nějaká menší repro, než byly Virtuosy, víceméně k lepšímu ozvučení k TV. Nechtěl jsem nějaké bumbácy, spíš něco co zahraje slušně včetně basů do 35m místnosti. Cenovka byla nejdřív 20 tis. Koukal jsem na Cabasse Farella 400, jenže ty už jsou hodně staré, Triangle Theta signature, ty ale po slevě pořád moc. Pak jsem chvíli uvažoval o Xavian Unica, které se mi moc líbí provedením. Jenže bych musel řešit umístění těchto regálovek a tento typ "univerzálního neseroucího zvuku" už jsem znovu nechtěl, navíc obava z ozvučení 35m. Pak jsem si vzpomněl na Scansonicy MB2.5 které jsem slyšel u M.Rotha a ohromily mně. Jenže ty jsou ad/1 dražší a ad/2 nebyly a ad/3 bez většího basáku by se mohly v 35m se trápit. Tak jsem nějak spadnul k M9 v Portugalsku za 600EUR použitým, ale na Slovensku jsem našel nové za 999EUR (z původní ceny MSRP 4500USD). No, nakonec jsem je koupil i s dopravou do Čech v ceně. *bravo*

Obrázek

Zesilovač mi přivezl v sobotu pán z Moravy KZ Brassany BR011, letitější kus. Ale po jeho otevření vypadá uvnitř skvěle! Kondy, málo prachu, neupravováno. Udělal na mne dojem - takový těžký monolit s dvěma toroidy, přitom je velice skladný. A k tomu všemu se prezentuje pevným a transparentním zvukem, o kterém se mi s Primare A32 (před úpravami) mohlo pouze zdát.

Kabeláž zatím neřeším, je to zapojeno, aby to mohlo hrát a bedny se rozehrávat

Zdroj je TV, starý CDP a streamerem je mobil (s appkami které obcházejí OS).

Bedny se pomalu rozehrávají a jsem z toho nadšený, jak se to povedlo spojit a vyloupl se z toho zábavný živoucí zvuk, bez analytiky, s Brassanym zároveň s gripem. Takže zatím je to radostný poslech. *2thumbsup* Uvidíme za takových 14 dní.
Přílohy
216552370.jpg

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Ještě v budoucnu budu asi pošilhávat po tomto převodníku od Laiv (s PRE), který si myslím by byl ještě o krok dál. Ale nemám bohužel odpovídající kvalitní lineární zdroj. Ale má skvělé recenze, jako v podstatě všechno od nich, viz zde. https://www.hifi-voice.com/testy-a-rece ... endo-verse

Obrázek

blesk666
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od blesk666 »

Tak super, gratulujem ak sa podarilo vyskladať zostavu tak aby prinášala to čo očakávaš. Takže Virtuosy už sú aj predané ano?

kychtax
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od kychtax »

Děkuji. Je to tak, odešly zpět na Moravu už vloni. Ale kde je jim konec teď netuším.

Odpovědět