NA

Představení jednotlivých členů fóra, jejich aparatur, oblíbené muziky atd.
Odpovědět
DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Re: NA

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Pokud to není tajné. Na kolik vyjde takový tunning ? Děkuji za odpověď.

mcm
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od mcm »

MPK píše:
27 lis 2024 21:55
tak on ne každý má k dispozici statisíce na nové bedny. Pokud vybíráš mezi léty prověřenými (povedenými) modely, které jsou technicky v pořádku, nemusí to být špatné řešení. Z druhé strany, při prodeji beden, které bych pořizoval nové, budu tratit znatelně víc, než když pošlu do světa 2nd hand.
i když je něco lety prověřený tak ty měniče jsou už dnes parametrově jinde a ano je to kompromis mezi ušetřit/tratit a kvalitou

Leony5
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Leony5 »

Zřejmě jsi odborník na reproduktory, dokázal bys tu osvětlit ty věci okolo toho jak jsou měniče dnes jinde ? Dík.

Newkeny
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Newkeny »

Bylo by prosím někde foto nových reproterminálů? Dost by mne zajímalo, kterými konkrétně byly původní nahrazeny. *palec* Jinak, vám gratulace k fundované úpravě a jejich majiteli k pořízení zajímavých repro. ;)

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

K položeným otázkám.
Tak zde to byla zrovna dost specifická akce, a než běžný tunink vyhybek šlo spíš o opravu a přelaďování vyhybek k novým měničům. Takže více stála práce než materiál. Zde to bylo za osm tisíc.

Použité reproterminály jsou skládané, zvlášť hliníkové štítky od Dayton audio a zvlášť terminály od EIZZ.
Udělal jsem jen rychlou dokumentační fotku na poslední chvíli, a až v notebooku jsem si všiml, že nené ostrá.

Obrázek
Noble Audio - výroba a prodej

NA
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od NA »

Leony5 píše:
29 lis 2024 21:31
Zřejmě jsi odborník na reproduktory, dokázal bys tu osvětlit ty věci okolo toho jak jsou měniče dnes jinde ? Dík.
Tato diskuse zeširoka od tématu mého osobního vlákna tu nemají zrovna místo. Dalo by se kolem toho zde nasekat i několik stránek různých osobních domněnek a názorů a většina by byla spíše nevypovídající informační hodnoty.
Díky za pochopení a neplavelení dál mého vlákna.
Noble Audio - výroba a prodej

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Já jsem posera a bál bych se do okolí terminálů dát hliník. Hlavně, když by to bylo pro někoho.
Člověk nikdy neví, co tam kdo bude dělat za pokusy s kabely.

Newkeny
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Newkeny »

NA píše:
02 pro 2024 18:12
K položeným otázkám.
Použité reproterminály jsou skládané, zvlášť hliníkové štítky od Dayton audio a zvlášť terminály od EIZZ.
Udělal jsem jen rychlou dokumentační fotku na poslední chvíli, a až v notebooku jsem si všiml, že nené ostrá.
Děkuji za foto, takhle bohatě stačí. Bylo by fajn, pokud by se vyjádřil k úpravám (případným změnám v přednesu/zvuku) i majitel/posluchač. *palec*
*offtopic*
Jinak, proč jsem se ptal...kdysi jsem pokukoval po těchto letitých: REVOX SYMBOL B , ale netroufl jsem si sám vyhodnotit, zda by byla renovace vhodná, či vůbec možná, například bez výměny použitých reproduktorů za jiné apod.
Přílohy
79827_1280x1280.jpg
Naposledy upravil(a) Newkeny dne 04 pro 2024 15:28, celkem upraveno 1 x.

Jarda69
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Jarda69 »

Krása veliká!

DRVOŠTĚP
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od DRVOŠTĚP »

Děkuji 👍

Odpovědět