NA
Re: NA
Pokud to není tajné. Na kolik vyjde takový tunning ? Děkuji za odpověď.
i když je něco lety prověřený tak ty měniče jsou už dnes parametrově jinde a ano je to kompromis mezi ušetřit/tratit a kvalitouMPK píše: ↑27 lis 2024 21:55tak on ne každý má k dispozici statisíce na nové bedny. Pokud vybíráš mezi léty prověřenými (povedenými) modely, které jsou technicky v pořádku, nemusí to být špatné řešení. Z druhé strany, při prodeji beden, které bych pořizoval nové, budu tratit znatelně víc, než když pošlu do světa 2nd hand.
Bylo by prosím někde foto nových reproterminálů? Dost by mne zajímalo, kterými konkrétně byly původní nahrazeny.
Jinak, vám gratulace k fundované úpravě a jejich majiteli k pořízení zajímavých repro. 

K položeným otázkám.
Tak zde to byla zrovna dost specifická akce, a než běžný tunink vyhybek šlo spíš o opravu a přelaďování vyhybek k novým měničům. Takže více stála práce než materiál. Zde to bylo za osm tisíc.
Použité reproterminály jsou skládané, zvlášť hliníkové štítky od Dayton audio a zvlášť terminály od EIZZ.
Udělal jsem jen rychlou dokumentační fotku na poslední chvíli, a až v notebooku jsem si všiml, že nené ostrá.

Tak zde to byla zrovna dost specifická akce, a než běžný tunink vyhybek šlo spíš o opravu a přelaďování vyhybek k novým měničům. Takže více stála práce než materiál. Zde to bylo za osm tisíc.
Použité reproterminály jsou skládané, zvlášť hliníkové štítky od Dayton audio a zvlášť terminály od EIZZ.
Udělal jsem jen rychlou dokumentační fotku na poslední chvíli, a až v notebooku jsem si všiml, že nené ostrá.

Noble Audio - výroba a prodej
Tato diskuse zeširoka od tématu mého osobního vlákna tu nemají zrovna místo. Dalo by se kolem toho zde nasekat i několik stránek různých osobních domněnek a názorů a většina by byla spíše nevypovídající informační hodnoty.
Díky za pochopení a neplavelení dál mého vlákna.
Noble Audio - výroba a prodej
Děkuji za foto, takhle bohatě stačí. Bylo by fajn, pokud by se vyjádřil k úpravám (případným změnám v přednesu/zvuku) i majitel/posluchač.

Jinak, proč jsem se ptal...kdysi jsem pokukoval po těchto letitých: REVOX SYMBOL B , ale netroufl jsem si sám vyhodnotit, zda by byla renovace vhodná, či vůbec možná, například bez výměny použitých reproduktorů za jiné apod.
Naposledy upravil(a) Newkeny dne 04 pro 2024 15:28, celkem upraveno 1 x.
Děkuji