AHOJ, jsem Pavel, mam zřejmě půl života za sebou a celkem dost zkušeností v našem společném koníčku. Kolem revoluce jsem poslouchal hlavně tvrdý kov, se zlepšujícím zvukem aparatury jsem začal dozrával k pop-folk-rocku, pak k blues-jazzu a v poslední době, kdy to hraje už fakt dobře nasadím do přehrávače častěji i hudbu klasickou. Vyškrabal jsem se od Technicsů a Sonek k Rotelu a Marantz, pak začala má tvorba lampy p-p 2x35W, ty vystřídalo jednočinné mosfetové áčko a skončil jsem u „čínského klumpu“ s perfektní vnitřní stavbou, pěkným designem a prima zvukem- Dussun V6i, no jo, trochu jsem se mu podíval pod sukýnku s pájkou v ruce

. Po tesláckejch začátcích jsem měl ještě veliký sloupy od Cantonu, malinké Sonus Fabery, trochu větší Dynaudia, ale hlavně jsem stavěl z Visatonu, Dynaudia, Scan Speaku a skončil jsem u Accutonu/Scan Speaku a vznikly Noble Audio-Lucid.
V přehrávačích jsem u Lindemanna CD1SE ve kterém se zrovna prohání Zuzana Navarová, čest její památce. Analog jsem zažil v pubertě při pouštění si Hurvínka a pak Olymlicu, Elánu a Turba ze starého gramce u našich, ne že by to nebylo hifistické náčiní, ale ty peníze a čas jsem věnoval testování a hledání kabelů, přehrávačů, zesilovačů, beden a měničů, na hraní si a laborování s přenoskama phono preampama, raménkama, schánění a praní desek už nezbyl čas. Ale když v tom má někdo nasypáno hoodně peněz a má to sladěné, hraje to fajn, ale stejně to praská.