mesires píše:humpf: ten cas na vyber a koupi jeste nenastal. Az na to prijde, tak zkusim poslechnout vice interpretaci a asi se budu drzet tvych doporuceni (+ si asi jeste proctu recenze). Prozatim pro me vzdy platilo, ze preferuji mensi / komornejsi obsazeni, ale konkretni provedeni me muze presvedcit o opaku.
Byl jsi na nejakych dalsich koncertech?
Obvykle taky dám přednost komornějšímu provedení - ale bylo by mi líto si tím zavřít jiné možnosti. Navíc zrovna Stvoření měla být původně opravdu velkolepá záležitost. Tj. nevymlouvám Gardinera, spíš je přimlouvám za to zkoušet toho vždycky (třeba postupně) víc. Ale to platí asi skoro vždycky.
Jinak, Garidner vycházel překvapivě nejlíp z obchodů, na které jsem se díval, na audio3 (asi 230,-)
Nemá nejspíš cenu, abych sem psal své dojmy o každém koncertu. Zatímco nahrávky Haydnova Stvoření by snad někoho zajímat mohly. Stejně jsme nejraději, když si můžu něco přečíst - píšu spíš, protože doufám, že se občas ozvou taky ostatní, mj. zkušenější, vzdělanější... Myslel jsem si, že na ten festivla půjde víc lidí z fóra. Obzvlášť, když se na něj upzorní. A ono houby.