Nadral - reprosoustavy

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Re: Nadral - reprosoustavy

Příspěvek od Herrer »

Nevezl jsem s sebou nic, nejel jsem tam s cílem porovnávat. Přesto... Ten rozdíl byl tak znatelný, že jsem si stoprocentně jist, že bych rozdíl poznal nejen slepej, ale i nalitej :)

Není to hate na ty Tannoye, jen jsem uvedl příklad. Nezpochybňuju ani to, že jejich zvuk nemůže někomu dělat radost. A už vůbec nechci tvrdit, že jsou N1 dokonalé bedny. Vždycky to bude o tom s čím srovnáváš a v čem je to srovnání ještě fér.
Nadral reprosoustavy

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Já ale nechci rozjíždět tyhle šílené popisky. Štve mě to na recenzích a dělat to nebudu, protože nevím k čemu by to bylo. Nechám to na recenzentech. Ať si každý poslechne a sám posoudí, jestli mu to přípomíná Rudolfinum, koncert v Roxy, nebo třeba Den sv. Patrika v hospodě :)
Nadral reprosoustavy

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Otázka zní, jestli, když použiješ podobnou formulaci jako mám já, nebo použiješ termín čisté. Kolik lidí ze sta bude vědět, co je kterou formulací myšleno.

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

My ale neplánujeme prodávat bedny přes texty na netu, ale na základě vlastní zkušenosti s poslechem. Takhle daleko, aby si to někdo koupil naslepo ještě zdaleka nejsme. Ale chápu tě, seš asi recenzent, co jsem pochopil a tak to vidíš z jiného úhlu. Rozuměj, mě třeba ohromně baví texty pana Březiny, má úžasnou češtinu a i když je na můj vkus až příliš pozitivní, při zapojení nějaké empatie a chápání kontextu, se dá poznat co se mu opravdu líbí a co už tolik ne.
Nadral reprosoustavy

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Já jsem spíš copywriter, ale to je jedno. A taky sem si chtěl trochu drcnout do Šedivého, když tu ze mne dělá permanentně vládce pekla.

Mne moc bedny pod 30 litrů objemu nezajímají, až uděláte 50litrovou bestii, klidně k tomu něco napíšu. Ale neslibuju nic, čas je můj nepřítel. Obzvlášť, když prokrastinuji na foru.

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Nic ve zlém, ale jako copywriter bys neměl mít problémy ve shodě podmětu s přísudkem ;-)
Nadral reprosoustavy

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Postavíme, poprosíme :) Tak ono to celé bylo o tomhle? Tos měl napsat rovnou :)
Nadral reprosoustavy

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

Bych chtěl vidět tebe, kdybys psal 300 znaků za minutu. Navíc bych to nerad rozváděl, ale CW nemusí nutně umět pravidla pravopisu, to pak řeší korektor, v mém případě korektorka. Další věc je, že kontrolovat pravidla na foru je blbost, zrovna u toho příspěvku šeďoura je taky chyba ve shodě podmětu s přísudkem a tam ti to nevadí.

Vyblíz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Vyblíz »

šeďour píše:
24 úno 2019 18:35
A na blížící se hifivýstavě, by se reprosoustavy Nadral mezi ostatními rozhodně neztratili.

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Mně to až tak nevadí obecně, taky napíšu chybu. Jenže ty Šeďoura nejdřív odsoudíš za "čisté středy", aby z tebe následně vylezlo, že je to vlastně osobní. K tomu máš v podpisu nesmysl typu copywright, což je dohromady prostě tak třaskavá kombinace, že zaujme. Jestli to byl účel, tak děláš jako CW fakt dobrou práci. Obecně bych ale řekl, že bys nemusel brát všechno a hlavně sebe samého tak smrtelně vážně. Nepůsobí to v kombinaci s výše zmíněným ani trochu důvěryhodně.
Nadral reprosoustavy

Herrer
Kontaktovat uživatele:
Vybavení

Příspěvek od Herrer »

Ahoj, po delší době se ozýváme s tím, že Nadral žije a představuje nové řady i nový web. Detaily se ještě budou ladit. Co je ale nejdůležitější, máme zažádáno o předběžnou účast na únorové Audio Video Show, tak držte palce, ať vše klapne a uvidíme se tam ;-)

Tady ten web... https://www.nadral.cz/
Nadral reprosoustavy

Zamčeno