Súčasný BDP PIONEER LX 52, začína štrajkovať, občas vyhodí hlášku unkowndisc, jednoducho nenačíta. DVD v pohode a tiež niektoré BRD.
Pozeral som po Pioneer LX 58 a LX 88, ale predaj, že vraj skončil. Ide mi čisto o pozeranie filmov, žiadna hudba, hľadám niečo v dobrej kvalite a rozumnej cene.
Inak ma zaujíma aj ten problém s načítaním, rozobral som, vyčistil, namazal, nepomohlo. Ktovie čo mu je:)
Mám plazmu Panasonic- ten ich top, čiže 4K a podobne ma nejak netrápi. Uvažujem aj o kúpe mechaniky do tej 52, stojí cca 180 eúr. Môže mi nový prehrávač za cca 1500-1800 eur priniesť kvalitatívne výrazný obrazový posun, v porovnaní so súčasným prehrávačom pokiaľ v ňom vymením tú mechaniku?
Plazmu Panasonic si nechám, kým ten obrazový posun nebude nejako vyrazný, pustil som si Black Hawk Down brd, mám nejaké zvláštne vydanie, bez dabingu len titulky, ale obrazovo je to referencia, ja osobne som na žiadnom LCD a spol. lepší obraz nevidel. Zvláštne je, že konkrétne tento disk načíta bleskovo a následne zoberie aj iné BR disky.
Ospravedlňujem sa všetkým ozajstným hifistom za túto tému