žádné další "a podobně" už ale není.
Amatér hledá lowcost sestavu
Re: Amatér hledá lowcost sestavu
no jo, ty nešťastné transformátory...... - mnó bylo to v trojité závorce a s jmenovitým upozorněním na mou libůstku - toroidy mají kromě vyšší efektivity a 1/16 energie potřebné na vybuzení i menší magnetický rozptyl......., ale jak říkám, cokoliv co jsem s toroidním trafem měl, šlo brzy do skříně a z domu - ať už to byl Vincent, NAD anebo Densen.............. nevyplývá z toho nic kromě toho, že si už nic s toroidem nekoupím. máš recht.

Jiná "a podobně" jsou např. "nejlepší Philipsy (CD 100)". Mrkni na můj podpis. CD100 se mnou žije už dlouho ale jen a pouze z nostalgie. Nesmrtelná mechanika ale jinak zcela podprůměrný player.
"zcela podprůměrný" je typicky přehnané, s těmi Grundigy, ke kterým jsem ho doporučoval, by hrál dobře -- nicméně je pravda, že sám bych už vyjma 960ky nechtěl nic.
Že přístroj "zahraje" jen s něčím, je samo o sobě důkazem jeho podprůměrnosti. V libovolné sestavě ho přehraje Grundig CD 7500, Philips CD 950 i Marantz CD 72 Mk II SE. Vytahovat se muže leda tak na nejlevnější Onkyo či Sony. I to je spíše zásluhou jeho špicové mechaniky, než elektronické části.