lachim píše:A to jsi jeste s tim Dk ani nezacal, ze?
No právě že tím to vše začlo. Nejdřív jsem měl stereo (Denon + Phonar) , pak jej prodal a koupil kompletní kino (Marantz + Monitor Audio) s tím, že to bude slušně hrát i stereo. No a protože stereo "nebylo ono", postupně jsem začal měnit komponenty až jsem se dostal k aktuálnímu slepenci, ze kterého se potřebuji dostat ven. Se stereo částí jsem spokojen a chci s co nejmenšími náklady dostat na slušnější úroveň kino. Ale jak jsem psal - pořád pro mne kino zůstává na okraji zájmu, takže nechci do něj cpát zbytečně velké peníze. Protože pak by bylo nejrozumnější vše prodat a začít stavět vše od nuly. Myslím, že už tuším, jak by to mohlo vypadat, aby to bylo uživatelsky přívětivé a i oku lahodící. Jen netuším, zda by to ve stereu hrálo tak, jako teď...
Mimochodem - a jaký 2hand AVR by jsi doporučoval?
boxer píše:....aby ho nezvladla pustit jen tchyně.
tchně? ... no coment, kdyby bylo po mým, tak u nás nasmí šáhnout ani na kliku, natož na apec
drfish píše:Preout z receiveru mám trvale připojený na preamp 851E. U něj se dá i zafixovat hlasitost na jeden vstup, takže nemusím ani nic nastavovat. Když chci zapnout stereo, pustím preamp a zapnou se koncáky.
Měl jsem to podobně - preout zapojen fixem na vstup do preampu luxmana. Pak stačilo jen přepnout vstup a nastavit hlasitost na "12". Když jsem to pak ale zkusil napřímo do konce, zjistil jsem že to hraje líp. Alespoň subjektivně
Jaké plánuješ koncáky na ten centr + zadní bedny?